Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(arnaaa @ 2011 01 19, 01:18)
Na kadangi dirbame su originaliom dovanom ( http://www.dovanusalis.lt ) ir apyvartos kol kas nera dideles, tai nusprendem dirbti pagal individualios veiklos pazyma.

Siaip mokesciu nemazai susidaro, bendroj sumoj mazdaug 35% nuo pelno, nes reikia ir VSD ir PSD ir Pelno mokesti moket:)

Ziuresim kaip ten seksis:)

O kokia Jus parduotuve norit atsidaryt?

QUOTE(arnaaa @ 2011 01 19, 01:18)
O prekiu daug visokiu rusiu esat uzsipirke ar tik po keleta?Ar daug investiciju reikejo pradziai? blush2.gif  Aisku jei ne paslaptis blush2.gif

Na kol kas prekiu kiekis nera didelis, labiau dirbame del asortimento kol kas, jei gerai eisis, visada uzsipirkt spesim:)
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2011 01 08, 16:24)
Aš visada pasiruošusi bendradarbiauti - galiu sukurti e-parduotuvę išsimokėtinai arba už ateities pelno procentą.
Be jau paminėtų tinklalapių, kuriuose nuotraukos pardavinėjamos, yra ir tokių, kuriuose jos nemokamos. Įvesk į tą patį Google free photos, free stock photos ir pan. ir rasi.

NamDa, turiu tau pasiūlymą, tik prasitrink savo pašto dėžutę.

Mergytės, pagaliau ir mane galite įtraukti į pradedančių savo versliuką sąrašą drinks_cheers.gif
Ilgai svarstėm, ilgai mintis rezgėm, ilgai galvojom ir dabar jau atidarinėju VŠĮ, vyras įrenginėja namą ir turėsime vaikų darželį smile.gif Labai džiaugiuosi ir kol kas esu pilna optimizmo.

Beje, kas galit dėl internetinio puslapiuko pagelbėti, rašykit.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2011 01 23, 17:43)
NamDa, turiu tau pasiūlymą, tik prasitrink savo pašto dėžutę.

Mergytės, pagaliau ir mane galite įtraukti į pradedančių savo versliuką sąrašą  drinks_cheers.gif
Ilgai svarstėm, ilgai mintis rezgėm, ilgai galvojom ir dabar jau atidarinėju VŠĮ, vyras įrenginėja namą ir turėsime vaikų darželį smile.gif Labai džiaugiuosi ir kol kas esu pilna optimizmo.

Beje, kas galit dėl internetinio puslapiuko pagelbėti, rašykit.

Sveika mirksiukas.gif Geros naujienos, sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daug viešai nebendrauju, bet daug skaitau jūsų skyrelyje. Ir aš pagaliau sulaukiau savo. Atidarynėjam UAB'ą parduotuvę rankdarbių. Labai labai lakiu to dienos, kai bus atidarymas.
Tik iškilo klausimėlis kažin kaip reikia susidėliot, kad galėtum priimt darbus iš eilinių žmogeliukų, ne su VL ar IV. Ar galia būtų komiso tipo daryt, bet įtariiu būtina, kad darbus priduodantis žmogeliukas turėtų kažką.
Ir jei aš viena dirbsiu, kaip ir direktorė būsiu, ir pardavėja viename, kaip aš pati galėsiu parduoti savo mezginius? Gal kas susidūrę?
Atsakyti
sveikos,
na o as vis galvoju uzsiimti su rukytais gaminiais,lasiniais,kumpiais ir desrytem.viska daryciau pati,tevai tuo jau uzsiima ir sekasi jiems puikiai,viska greitai isperka.kaip Jums mano toks versliukas?smile.gif beje kiaules pradziai imciau is tevu,kaime augintu,poto gal pati bandyciau augint:)
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 01 24, 23:12)
sveikos,
na o as vis galvoju uzsiimti su rukytais gaminiais,lasiniais,kumpiais ir desrytem.viska daryciau pati,tevai tuo jau uzsiima ir sekasi jiems puikiai,viska greitai isperka.kaip Jums mano toks versliukas?smile.gif beje kiaules pradziai imciau is tevu,kaime augintu,poto gal pati bandyciau augint:)

O kur prekiausit? Turguje? Parduotuveje? Internetineje erdveje? Kokiu budu gavot(ar tevai gavo) vet leidimus? g.gif Turit cecha?
Ideja nebloga 4u.gif Bet va iveikti vet reikalavimus del higienos paso-praktiskai neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 25, 14:28)
O kur prekiausit? Turguje? Parduotuveje? Internetineje erdveje? Kokiu budu gavot(ar tevai gavo) vet leidimus? g.gif Turit cecha?
Ideja nebloga 4u.gif Bet va iveikti vet reikalavimus del higienos paso-praktiskai neimanoma doh.gif

Kodėl neįmanoma, jei žmonės praktiškai prekiauja?

Aš irgi laiminu tokį versliuką, šalia manęs yra rūkytų gaminių kioskelis, gyvuoja kuo puikiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 25 sausio 2011 - 14:45
QUOTE(Transcendens @ 2011 01 25, 15:44)
Kodėl neįmanoma, jei žmonės praktiškai prekiauja?

Aš irgi laiminu tokį versliuką, šalia manęs yra rūkytų gaminių kioskelis, gyvuoja kuo puikiausiai.

Prekiauti-tai viena, gaminti-visai kita mirksiukas.gif Juk kioskelyje neskerdzia kiauliu, neruko, ar ne? Tam turi buti spec.patalpos. O apie ju isirengima as ir kalbu.
Nelegaliai skersti, perdirbti, rukyti, prekiauti niekas ilgai neleis.
Kazkokios lengvatos tera tik ukininkams gaminti ir prekiauti turguje.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 25, 15:17)
Prekiauti-tai viena, gaminti-visai kita mirksiukas.gif Juk kioskelyje neskerdzia kiauliu, neruko, ar ne? Tam turi buti spec.patalpos. O apie ju isirengima as ir kalbu.

Tėvai užsiima, pamokys dukrą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 25, 15:17)

Tėvai užsiima, pamokys dukrą smile.gif

O gamintojai dažnai ir prekiauja. Tas šalia kioskelis yra ūkininko, su samdomom darbuotojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 23, 17:59)
Sveika  mirksiukas.gif Geros naujienos, sveikinu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na mano tevai dejo skelbima i laikrasti,ir seip vieni per kitus suzino tai jiems isperka is karto,kiti laukia kol vel kiaule pjaus ir rukys, nes neuztenka visiems,na kad ir pvz is ligonines paskambino ir ten nupirko gyditojai beveik viska.Matot mano tevai senai ukininkauja,kiaules seria be visokiu ten auginima skatinanciu ir jais manau pasitiki,o as pradeciau pardavineti mesa tai manau daug kas galvotu, kad nuperku is kokios fermos ir tada rukau ir parduodu.
Papildyta:
beje cechu jie neturi,daro viska patys namuose
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 01 25, 17:44)
o as pradeciau pardavineti mesa tai manau daug kas galvotu, kad nuperku is kokios fermos ir tada rukau ir parduodu.

Aha, tame ir kabliukas, kad iš kaimo žmonių ar iš ūkininkų. O nenorite su tėvukais kooperuotis? Jie augina produkciją, jūs ieškote kelių kaip legaliai visa tai pradėti mirksiukas.gif

Nereikia būti dideliu ūkininku norint prekiauti turguje.
Atsakyti