Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(Donja @ 2011 01 04, 16:04)
Laba.

Kiek čia protingų ir veiklių fainuolių merginų bigsmile.gif  4u.gif Respect 4u.gif
Ir mano subinė jau dega, kaip reikia veiklos, kaip reikia pajamų šaltinio, nors ir mažyčio, nors ir nedidelių pinigų, bet stabilaus...
Tik su pradiniu kapitalu sunkoka.Teks kurpti iš apyvartinių vyro uždirbamų pinigėlių.
Nerandu samdomo darbo, teks kurti pačiai.
Kol kas planai su rūbais, batais, pradžioje vaikiškais, nebent rasčiau patrauklų sprendimą su šmutkėm suaugusiems.Kadangi du vaikai, kurių nieks daugiau ilgai padaboti negali, tai pradžia bus nuo internetinės prekybos.Dabar intensyviai ieškau tiekėjų.
Palinkėkit man nors mažytės sėkmės...

Visoms linkiu kuo lengvesnio ir greitesnio uždarbio smile.gif Pinigingų klientų ir nelauktų sėkmių 4u.gif

Labutės 4u.gif
dar nespėjau visko paskaityt, bet jau labai seniai galvoj mintys sukaliojasi blush2.gif
labai jau brangu viskas pas mus, ypač vaikams, kai aš daug ką gaunu arba perku JAV, tai... jei nebūtų siuntimo, būtų nuostabu drinks_cheers.gif
gal yra norinčių parduotuvėlė ir internetinė ir realią Vilniuje mąstyti g.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi trokstu veiklos Kaune, kas turi kokias idejas galiu drasiai i kompanija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2011 01 04, 16:40)
gal yra norinčių parduotuvėlė ir internetinė ir realią Vilniuje mąstyti g.gif

O apie kokio tipo prekių krautuvėlę galvojate?
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2011 01 05, 15:29)
O apie kokio tipo prekių krautuvėlę galvojate?

Šiaip mąstau apie prekes vaikams, firminės ir kokybiškos ir užkabino čia dar viena mamytė siuvėja- gal būtų galima kooperuoti: geros firmos ir lietuviški rūbukai g.gif
Minčių yra, noro dar daugiau, norisi žmogiškos paramos ir finansų blink.gif

Labai suMB norėtume kavinės, abu toj srity dirbę, aš jau keturias kavines atidarinėjus, bet kavinei reikia labai daug pinigėlių investuoti...
Atsakyti
Taip, jau Spyglelis, norai norais ir lieka smile.gif Mūsų su MB norai irgi apriboti, nes kažkada būstui pasiėmėme maksimalią sumą, dabar jau paskolos nieks niekada nebeduos.Tenka ieškotis darbo, kuris nereikalauja daug pradinių pinigėlių...O Jūsų mintys geros, kooperuotis vilniuje , dar jei mamytė mezgėja prisijungtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2011 01 05, 15:54)
Taip, jau Spyglelis, norai norais ir lieka smile.gif Mūsų su MB norai irgi apriboti, nes kažkada būstui pasiėmėme maksimalią sumą, dabar jau paskolos nieks niekada nebeduos.Tenka ieškotis darbo, kuris nereikalauja daug pradinių pinigėlių...O Jūsų mintys geros, kooperuotis vilniuje , dar jei mamytė mezgėja prisijungtų smile.gif

Paskaity Piccolo Canopi yra tokia kavinuke Vilniuj bernardinu 10, nu su paciu savininku turim nemaloniu nebaigtu reikalu, bet... jo mintis gera , uz nulį litų blink.gif
Atsakyti
Sveikos visos mirksiukas.gif kur senosios verslininkės dingo? taip užsiėmusios, kad nėra laiko čia užsukti. Nuoširdžiai noriu, kad taip ir būtų biggrin.gif Na o aš jau beveik nebeturiu ką veikti, laukiu pavasario kaip vėl galėsiu nerti į darbus. Karts nuo karto pamezginėju, draugės megztus rūbelius papardavinėju. Bet labai menkos pajamos. Kažkada siūliau jungtis į bendra parduotuvę, gavau pasiūlymų, bet tada man buvo pats prekybinis įkarštis ir žadėjau atrašyt vėliau, bet kaip dažnai būna, ištryniau visas žinutes. Tai labai atsiprašau tų mergaičių, kurios man rašė, o aš neatrašiau.
Esu atvira visiem pasiūlymams dėl jungimosi, apsijungimo ir t. t. iš savo pusės galiu pasiūlyt mezginių, darbo, idėjų ir ribotas galimybes finansų. Nes vyrui teko išeit dirbti į mažiau apmokamą darbą, todėl finansai dar labiau riboja negu ankščiau.
Atsakyti
Sveika smile.gif jo, is senbuviu niekas nesilanko jau kiek pastebejau biggrin.gif as tik pasiskaitau ka gero paraso ir viskas smile.gif Gerai, kad turyt galimybe jungtis, as tai parduotuve noriu atidaryti, bet Norvegijoje, o salia niekas negyvena deja doh.gif tai teks kada vienai paciai viska daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2011 01 05, 14:43)
Šiaip mąstau apie prekes vaikams, firminės ir kokybiškos ir užkabino čia dar viena mamytė siuvėja- gal būtų galima kooperuoti: geros firmos ir lietuviški rūbukai g.gif
Minčių yra, noro dar daugiau, norisi žmogiškos paramos ir finansų blink.gif

Labai suMB norėtume kavinės, abu toj srity dirbę, aš jau keturias kavines atidarinėjus, bet kavinei reikia labai daug pinigėlių investuoti...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Na as jau pabandziau pirma zingsni zenkti ir pristaciau savo keleta kurinuku Airiams Buvo suzaveti ir patiko jiems labai dabar laukiu atsakymo
Kaskodel nedrystu lietuvoje kaska daryti g.gif Nes manau mamos ziuri Gap Adams ir t.t O kiek zinau ir pratyriau biggrin.gif mirksiukas.gif,kad pav Anglai Airiai Danai g.gif nelabai perka siu firmu drabuzius Jie maloniau renkasi kitokius drabuzelius pav kaip
http://com.rosaogrid...drappa-dot.aspx
Sios firmos uzsakymai drabuzeliu siuvimui yra tikrai nemazi mirksiukas.gif
Tik manau kad mums lietuvoje perbrangus g.gif Na jei tai butu litais tai ok mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip ydomu,o kaip cia jus tuos kontaktus radote ,zinoma jei nepaslaptis,nes as juk irgi kazka su siuvimu galvoju tik niekaip negaliu apsispresti butent i ka koncentruotis smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal žinote, ar yra internete kažkur rasti paveiksliukų (nuotaraukų), kuriuos /-ias galima būtų publikuoti savo asmeniniame websaite? g.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Kaip suprasti - publikuoti? g.gif Kazka parduodant ar siaip?
Atsakyti