QUOTE(Donja @ 2011 01 04, 16:04)
Laba.
Kiek čia protingų ir veiklių fainuolių merginų Respect
Ir mano subinė jau dega, kaip reikia veiklos, kaip reikia pajamų šaltinio, nors ir mažyčio, nors ir nedidelių pinigų, bet stabilaus...
Tik su pradiniu kapitalu sunkoka.Teks kurpti iš apyvartinių vyro uždirbamų pinigėlių.
Nerandu samdomo darbo, teks kurti pačiai.
Kol kas planai su rūbais, batais, pradžioje vaikiškais, nebent rasčiau patrauklų sprendimą su šmutkėm suaugusiems.Kadangi du vaikai, kurių nieks daugiau ilgai padaboti negali, tai pradžia bus nuo internetinės prekybos.Dabar intensyviai ieškau tiekėjų.
Palinkėkit man nors mažytės sėkmės...
Visoms linkiu kuo lengvesnio ir greitesnio uždarbio Pinigingų klientų ir nelauktų sėkmių
Kiek čia protingų ir veiklių fainuolių merginų Respect
Ir mano subinė jau dega, kaip reikia veiklos, kaip reikia pajamų šaltinio, nors ir mažyčio, nors ir nedidelių pinigų, bet stabilaus...
Tik su pradiniu kapitalu sunkoka.Teks kurpti iš apyvartinių vyro uždirbamų pinigėlių.
Nerandu samdomo darbo, teks kurti pačiai.
Kol kas planai su rūbais, batais, pradžioje vaikiškais, nebent rasčiau patrauklų sprendimą su šmutkėm suaugusiems.Kadangi du vaikai, kurių nieks daugiau ilgai padaboti negali, tai pradžia bus nuo internetinės prekybos.Dabar intensyviai ieškau tiekėjų.
Palinkėkit man nors mažytės sėkmės...
Visoms linkiu kuo lengvesnio ir greitesnio uždarbio Pinigingų klientų ir nelauktų sėkmių
Labutės
dar nespėjau visko paskaityt, bet jau labai seniai galvoj mintys sukaliojasi
labai jau brangu viskas pas mus, ypač vaikams, kai aš daug ką gaunu arba perku JAV, tai... jei nebūtų siuntimo, būtų nuostabu
gal yra norinčių parduotuvėlė ir internetinė ir realią Vilniuje mąstyti