Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

pati esu kulinare noreciau pardavinet pusgaminius ar jau keptus kaikuriuos gaminius tik kadkazkas juos prekiautu arba galeciau liaudiskai sakant statyt i valgykla ar uzkandine
Atsakyti
QUOTE(Rusne2010 @ 2010 10 31, 16:34)
pati esu kulinare noreciau pardavinet pusgaminius ar jau keptus kaikuriuos gaminius tik kadkazkas juos prekiautu arba galeciau liaudiskai sakant statyt i valgykla ar uzkandine

Jei turit patalpas, t.y. patvirtinta kulinarijos cecha-valio, mintis tikrai labai gera 4u.gif Jei neturit, tai ilgai neissilaikysit, kepdama nelegaliai, o ir gaudo dabar stipriai per visus skelbimus internete.
Paieskokit sioj temoj informacijos, buvo merginu ideta, kad jei norima atidaryti kazkoki maisto versla, kuriam reikalinga gamyba, reikia ne tik kad tureti patalpas, bet ir dar nustatytos paskirties, t.y. jei norite kepti kulinarijos gaminius, tai jusu patalpos ir turi buti gamybines paskirties pagal dokumentus(Registru centre). 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nuolat seku šią temą, retkarčiais pasisakau, viduje vis kirbėdavo mintys apie nuosavą versliuką.
Turėjau kelis variantus: dirbti namuose su nagučiais; įkurti internetinę parduotuvę
(tik niekaip nesugalvojau, ko trūksta LT) ir darbas su vaikais.
Vis tik širdis linksta prie trečiojo varianto. Turiu sąlygas namuose įkurti namudinį darželį arba visame name įsteigti privatų 3-4 grupių darželį. Deja, dėl darželio įrengimo ES parama neteikiama, savų lėšų nėra. Bet kuriuo atveju, viena vis tiek nesusitvarkyčiau. Todėl ieškau kolegės, su kuria galėtume kartu vystyti verslą smile.gif
Rašykit į až, gal kartu įgyvendinsim savo svajones drinks_cheers.gif

p.s. čia pasiūlymas gyvenančioms Vilniuje
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif rekomenduosiu nebloga puslapi su verslo idejomis, turint laiko ten tikrai galima uz kazko uzsikabinti. enterpreneur

Beje, maciau neseniai per TV nauja versla chebra pradejo - algas ismusineja biggrin.gif Gal teko kuriai pasinaudot tokia paslauga? Isivaizduoju jie veikia kaip ir skolu ismusinetojai. Bet cia dar vienas pavizdys, kad krize - galimybiu metas bigsmile.gif
Atsakyti
teko man susidurt su skolu ismusinetojais deja, reklama nepateisino lukesciu ( kaip beja ir daug kas lietuvoje nesilaiko principo nemeluok neapgaudinek kliento smile.gif bendradarbiavau su Tavo alga, reikalai net nepajudejo, todel kiek teko susidurt ir i sbuvusiu kolegu gridet geriau kreiptis i darbo inspekcija, teisma , jei tai del nesumoketo atlygio
ci amano subjektyvi nuomone nes neesu susidurus su kitom gal yra supe kietu ismusinetoju :-)
Atsakyti
QUOTE(mija_mm @ 2010 11 02, 19:10)
teko man susidurt su skolu ismusinetojais deja, reklama nepateisino lukesciu ( kaip beja ir daug kas lietuvoje nesilaiko principo nemeluok neapgaudinek kliento smile.gif bendradarbiavau su Tavo alga, reikalai net nepajudejo, todel kiek teko susidurt ir i sbuvusiu kolegu gridet geriau kreiptis i darbo inspekcija, teisma , jei tai del nesumoketo atlygio
ci amano subjektyvi nuomone nes neesu susidurus su kitom gal yra supe kietu ismusinetoju :-)

Man yra tekę.. tiksliau ne visai man, o mano šeimos nariam gal labiau. super vyrukai thumbup.gif beviltiškas skolas išmušė thumbup.gif tik pasiemė 5 prc, o čia jau nemažai buvo sad.gif bet iš patirties galiu pasakyt, kad kartais geriau jau į tokius kreiptis, nei tąsytis po teismus, kai visais įmanomais būdais vilkina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 02 lapkričio 2010 - 20:34
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 17:18)
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka  suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu verysad.gif ?

Jei tau fabrikas išduos pirkimo dokumentus, kuriuose juodu ant balto LABAI AIŠKIAI bus parašyta, kad tai originalios prekės ir jie turi teisę jas pardavinėti, tuomet tau niekas negręsia - jei tik kokios problemos, parodai tuos dokumentus, ir tuomet apgavikais ir teisiamaisiais būtų fabrikas, o ne tu. Na, tau tereiktų kvailele pabūti, ir parodyti, kad jais tiesiog tikėjai blush2.gif

Atsakyti
Aš irgi noriu susikurti internetinę parduotuvę, bet ne pirkti kažkieno paslaugą, o išmokti, kaip visa tai pasidaryti pačiai mirksiukas.gif Vat jei kas bando, mokosi, ieško ir jau truputį žino - galim dalintis žiniomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 12 20, 16:06)
Aš irgi noriu susikurti internetinę parduotuvę, bet ne pirkti kažkieno paslaugą, o išmokti, kaip visa tai pasidaryti pačiai  mirksiukas.gif  Vat jei kas bando, mokosi, ieško ir jau truputį žino - galim dalintis žiniomis  4u.gif

Matai, yra ne vienas būdas ją susikurti. Pagal tuos būdus skiriasi ir mokymasis jas daryti.
Aš žiniom dalintis visuomet pasiryžusi - gali rašyti į až, o gali ir naują temą užvesti (atsiųsk nuorodą į až, jei taip padarysi), tuomet padėtume ir kitoms, kurios nori to paties išmokti.
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 21, 00:49)
Matai, yra ne vienas būdas ją susikurti. Pagal tuos būdus skiriasi ir mokymasis jas daryti.
Aš žiniom dalintis visuomet pasiryžusi - gali rašyti į až, o gali ir naują temą užvesti (atsiųsk nuorodą į až, jei taip padarysi), tuomet padėtume ir kitoms, kurios nori to paties išmokti.

jeigu pasiryžtumėt, superinė tema būtų drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Na aišku galim ir naują temą daryt, net nežinau, kaip geriau biggrin.gif Tik NamDa, nepagalvokit, aš tikrai nesiveržiu iš Jūsų uždarbį atimt ax.gif Šiaip tik pamąsčiau, kad SM mamos (ir ne tik) gal norėtų pačios kažką daryt, nes nusipirkti šiais laikais galima viską, ir nesunkiai 4u.gif
Aš pvz., naudoju www.wix.com puslapiuką mirksiukas.gif Ten yra įvairiausių šablonų. Užmeskit akį, kokios kitų merginų nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 12 21, 09:34)
jeigu pasiryžtumėt, superinė tema būtų drinks_cheers.gif  4u.gif

Na tai atidarykite naują temą, aš prisidėsiu kiek galėsiu.

QUOTE(String @ 2010 12 21, 09:57)
Na aišku galim ir naują temą daryt, net nežinau, kaip geriau  biggrin.gif  Tik NamDa, nepagalvokit, aš tikrai nesiveržiu iš Jūsų uždarbį atimt  ax.gif  Šiaip tik pamąsčiau, kad SM mamos (ir ne tik) gal norėtų pačios kažką daryt, nes nusipirkti šiais laikais galima viską, ir nesunkiai  4u.gif
Aš pvz., naudoju www.wix.com puslapiuką  mirksiukas.gif  Ten yra įvairiausių šablonų. Užmeskit akį, kokios kitų merginų nuomonės?

Na nemanau, kad čia daug uždarbio prarasiu, jei kelios mamos pačios pasidarys sau svetaines rolleyes.gif
Ir pasidarymą turiu omenyje be jokių puslapiukų, o visiškai pačioms. Nes su tais puslapiukais aš nedirbu, ir ten ir taip tikrai nesudėtinga susigaudyti ir be atskiros temos doh.gif
Atsakyti