Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

Sveikutes 4u.gif
Ar dar, ideju kokiu turite ax.gif be e-parduotuviu g.gif
smile.gif
Kazin, jei savo soliariuma atidarius, ar butu klientu g.gif nors Kaune, tai vos ne ant kiekvieno kampo unsure.gif
Ar kokia gera, saslykine ax.gif labai pasigendu rolleyes.gif tikru, skaniu saslyku tik savo namuose galiu pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 13:59)
Ar kokia gera, saslykine ax.gif labai pasigendu rolleyes.gif tikru, skaniu saslyku tik savo namuose galiu pavalgyti biggrin.gif

Na, skonis-subjektyvus dalykas mirksiukas.gif Vienam tie patys saslykai skonio virsune, kitam-baisybiu baisybe biggrin.gif
Nera dalyko, kuris patiktu VISIEMS. 4u.gif Vadinasi, tektu atidaryti kavine, kurioje be saslyku patiektumete dar n+k gaminiu. Bet tokiu kaviniu, kaip ir soliariumu-ant kiekvieno kampo...ir tuscios blush2.gif
Atsakyti
g.gif
gerai rolleyes.gif formuluoju klausyma biggrin.gif ko truksta paslaugu srityje, ko reiketu, ar , ko noretu, kad butu g.gif, pateikit pvz. biggrin.gif
Papildyta:
Asmeniskai mane ax.gif "veza" visokie kuno malonumai, relaksai biggrin.gif SPA, bet tokiam salonui atidaryti, reikia dideliu investiciju rolleyes.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 14:47)
g.gif
gerai rolleyes.gif  formuluoju klausyma biggrin.gif ko truksta paslaugu srityje, ko reiketu, ar , ko noretu, kad butu g.gif, pateikit pvz. biggrin.gif

Is tikruju, tai nieko netruksta, visi pinigu neturi, neina niekur, uzsidarineja paslaugu sritys verysad.gif
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
Bet tiems irengti reikia dideliu investiciju ir turi atitikti reikalavimus.
Atsakyti
Va va vaiku darzeliu tai trukumas ne tik lietuvoje ,bet ir rusijoje doh.gif
O kiek zinau lietuvoje atidaryti privatu darzeli doh.gif reikalavimu kruva
MHM kokiu paslaugu truktu ? g.gif Sunku pasakyti Dabar visko pilna tik kainos kandziojasi zmones daug kuriomis paslaugomis nesinaudoja arba naudojasi tik tuomet kada labai butina O save palepinti dabar prabanga ax.gif Na asmeniskai as kad ir tureciau pilna pinigine ,neiciau i visokes kuno palepinimo proceduras schmoll.gif Paprasciausei nepatinka man jos schmoll.gif ,bet kekvienam savo Daug kam patinka bet per brangu
Jeigu butu galimybe dirbti maitinimo srityje tai atitinkamai pagal galima kieki investuoti pinigu atidaryciau valgykla arba jaunimo kluba g.gif su kaskuom tokiu ipatingu Na nezinau nes negalvojau apie tai ,nes tai reike nemazu investticiju mirksiukas.gif
Atsakyti
jau Lietuvoje situacija gereja su privaciu darzeliu atidarymais, reikia sekti naujienu portalus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 10 04, 23:17)
jau Lietuvoje situacija gereja su privaciu darzeliu atidarymais, reikia sekti naujienu portalus  ax.gif .

Manau tik portaluose ir raso ir bele kalba, o jei reiktu atydaryti kazi kaip butu irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 17:18)
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka  suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu verysad.gif ?

g.gif Mh na sunku ka pasakyti g.gif As gal paklausciau tokioi parduotuvei g.gif
Be ziurekit kaip eina ekonomine policija per turgu ir ziuri kas gali prekiauti su firminiais gaminiais o kas ne reiske jie turi tureti kaska g.gif A gal pas turgui prekiaujencius paklausti g.gif Na reiktu suzinoti tiksliau Gal ekonominei policijoj g.gif kaskas tai turi zinoti
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 04, 17:43)
Is tikruju, tai nieko netruksta, visi pinigu neturi, neina niekur, uzsidarineja paslaugu sritys verysad.gif
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu

O ką lengviau atidaryti įstatymiškai ir biurokratiškai: vaikų darželį ar senelių namus?
Papildyta:
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 17:18)
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka  suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu verysad.gif ?

čia klausiate dėl žinomų prekės ženklų ar dėl eilinių? Tas fabrikas tik siuva ar ir atstovauja prekių gamintojus pardavimo procesuose?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 04, 17:43)
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu

Na, sako, kad vietų yra darželiuose, tik viskas nesureguliuota, ne visi patenka, nesusikalba matyt su darželiais savivaldybės.
Šiaip lavbiau reiktų klausti ar trūksta alternatyvių darželių?
Manau, kad į paprastą darželį ir privatų kažin ar norėčiau labai leisti. Bet jei jis būtų ypatingas, specifinis, pvz.: muzikinis, sportinis, meninis, ar koks techninis, tai susimąstyčiau. Vis tik vaikas atsineša savo gabumus ir smagu juos vystyti nuo pradžių per žaidimus ir komandiškai.

O namudiniams darželiams tikrai sąlygos gerėja ir gerės, pasidomėkit.
Atsakyti
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 16:18)

Per daug viską sureikšmini, prekiauk į sveikatą smile.gif
Atsakyti