Sveikutes
Ar dar, ideju kokiu turite be e-parduotuviu
Kazin, jei savo soliariuma atidarius, ar butu klientu nors Kaune, tai vos ne ant kiekvieno kampo
Ar kokia gera, saslykine labai pasigendu tikru, skaniu saslyku tik savo namuose galiu pavalgyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 13:59)
Ar kokia gera, saslykine labai pasigendu tikru, skaniu saslyku tik savo namuose galiu pavalgyti
Na, skonis-subjektyvus dalykas Vienam tie patys saslykai skonio virsune, kitam-baisybiu baisybe
Nera dalyko, kuris patiktu VISIEMS. Vadinasi, tektu atidaryti kavine, kurioje be saslyku patiektumete dar n+k gaminiu. Bet tokiu kaviniu, kaip ir soliariumu-ant kiekvieno kampo...ir tuscios
gerai formuluoju klausyma ko truksta paslaugu srityje, ko reiketu, ar , ko noretu, kad butu , pateikit pvz.
Papildyta:
Asmeniskai mane "veza" visokie kuno malonumai, relaksai SPA, bet tokiam salonui atidaryti, reikia dideliu investiciju
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 14:47)
gerai formuluoju klausyma ko truksta paslaugu srityje, ko reiketu, ar , ko noretu, kad butu , pateikit pvz.
Is tikruju, tai nieko netruksta, visi pinigu neturi, neina niekur, uzsidarineja paslaugu sritys
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
Bet tiems irengti reikia dideliu investiciju ir turi atitikti reikalavimus.
Va va vaiku darzeliu tai trukumas ne tik lietuvoje ,bet ir rusijoje
O kiek zinau lietuvoje atidaryti privatu darzeli reikalavimu kruva
MHM kokiu paslaugu truktu ? Sunku pasakyti Dabar visko pilna tik kainos kandziojasi zmones daug kuriomis paslaugomis nesinaudoja arba naudojasi tik tuomet kada labai butina O save palepinti dabar prabanga Na asmeniskai as kad ir tureciau pilna pinigine ,neiciau i visokes kuno palepinimo proceduras Paprasciausei nepatinka man jos ,bet kekvienam savo Daug kam patinka bet per brangu
Jeigu butu galimybe dirbti maitinimo srityje tai atitinkamai pagal galima kieki investuoti pinigu atidaryciau valgykla arba jaunimo kluba su kaskuom tokiu ipatingu Na nezinau nes negalvojau apie tai ,nes tai reike nemazu investticiju
O kiek zinau lietuvoje atidaryti privatu darzeli reikalavimu kruva
MHM kokiu paslaugu truktu ? Sunku pasakyti Dabar visko pilna tik kainos kandziojasi zmones daug kuriomis paslaugomis nesinaudoja arba naudojasi tik tuomet kada labai butina O save palepinti dabar prabanga Na asmeniskai as kad ir tureciau pilna pinigine ,neiciau i visokes kuno palepinimo proceduras Paprasciausei nepatinka man jos ,bet kekvienam savo Daug kam patinka bet per brangu
Jeigu butu galimybe dirbti maitinimo srityje tai atitinkamai pagal galima kieki investuoti pinigu atidaryciau valgykla arba jaunimo kluba su kaskuom tokiu ipatingu Na nezinau nes negalvojau apie tai ,nes tai reike nemazu investticiju
jau Lietuvoje situacija gereja su privaciu darzeliu atidarymais, reikia sekti naujienu portalus .
QUOTE(Aristokratė @ 2010 10 04, 23:17)
jau Lietuvoje situacija gereja su privaciu darzeliu atidarymais, reikia sekti naujienu portalus .
Manau tik portaluose ir raso ir bele kalba, o jei reiktu atydaryti kazi kaip butu
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu ?
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 17:18)
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu ?
Mh na sunku ka pasakyti As gal paklausciau tokioi parduotuvei
Be ziurekit kaip eina ekonomine policija per turgu ir ziuri kas gali prekiauti su firminiais gaminiais o kas ne reiske jie turi tureti kaska A gal pas turgui prekiaujencius paklausti Na reiktu suzinoti tiksliau Gal ekonominei policijoj kaskas tai turi zinoti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 04, 17:43)
Is tikruju, tai nieko netruksta, visi pinigu neturi, neina niekur, uzsidarineja paslaugu sritys
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
O ką lengviau atidaryti įstatymiškai ir biurokratiškai: vaikų darželį ar senelių namus?
Papildyta:
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 17:18)
čia klausiate dėl žinomų prekės ženklų ar dėl eilinių? Tas fabrikas tik siuva ar ir atstovauja prekių gamintojus pardavimo procesuose?
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 04, 17:43)
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
Truksta:
vaiku darzeliu
seneliu namu
Na, sako, kad vietų yra darželiuose, tik viskas nesureguliuota, ne visi patenka, nesusikalba matyt su darželiais savivaldybės.
Šiaip lavbiau reiktų klausti ar trūksta alternatyvių darželių?
Manau, kad į paprastą darželį ir privatų kažin ar norėčiau labai leisti. Bet jei jis būtų ypatingas, specifinis, pvz.: muzikinis, sportinis, meninis, ar koks techninis, tai susimąstyčiau. Vis tik vaikas atsineša savo gabumus ir smagu juos vystyti nuo pradžių per žaidimus ir komandiškai.
O namudiniams darželiams tikrai sąlygos gerėja ir gerės, pasidomėkit.
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 16:18)
Per daug viską sureikšmini, prekiauk į sveikatą