Sveikos
Na pamaloninote labai pritardamos ir patardamos mano idejai
Prie sios idejos dar yra daug daug ivairiu varijantu Pirmiause seka reklama ,o kaip ja pdaryti? Zinama turiu varijantu ir gana idomiu
Tokieis varijantais kaip as esu sugalvojusi niekas lietuvoje dar nesireklamavo ,bent man tai neteko girdeti O is tos reklamavimosi idejos dar ir + butu papildomai
As ir pries parduotuvele Ja reike islaikyti ir moketi pardavejoms, komunalinius, elektra ir t.t Tai suvalgo nemazai pinigeliu
Na dar kaip cia padarius kad nereiktu II ar UAB
Nes tai ir vienas saltinis pinigam suryti
Del didziu taip pat galima butu juos ismatuoti ir parasyti ismatavimus ilgi ploti peciu ploti ir taip t.t
Dar del asortimento?
Na jei yra mamu kurios galvoja prekiauti pav. pedkelnem ir tapukai,pledukais ir t.t Kodel netalpinti i viena e-parduotuve? Daryti reklamas ir dirbti kartu sutarus visas smulkmenas? Butu daugiau asortimento vienoje parduotuveje ir butu Superverslininkiu parduotuve
Na o pradze tokia kad nezinau nuo kuo griebtis
Nes ideju pilna ir cia sugalvoju cia po valandos dar geresniu atsiranda Va taip ir gaunasi kaip toi parduotuvei pasirinkti yra ka o nezinai ka pirkti
Tiesa dar klausimas
Esu nebe jauna mama tai nebezinau kokios galetu buti einamiausi drabuzei vaikams ?
Ir galvoju pradziai nuomuoti e-parduotuve Kuri ten mama rase kad issinuomavo uz 19lt Nes pradzei tikrai negaliu leisti pinigeliu
Pradziai ir audinukai guli pas mane
Labai saunu kad parasote ir palaikote tiesiog dar didesni norai idejos ir entuzijazmas atsiranda Man tikrai reikalingas jusu palaikimas pasitarimas jusu nuomuones ir aplamai norisi kuo daugiau sneketis tartis su moterimis ir mamomis
ACIU jums Manau kuo daugiau snekesimes viena kita palaikysime ,padrasinsime padesime zengti pirmuosius zingsnius versle tuo daugiau zmoniu kurs versla ir nebebegs is Lietuvos Butu malonu kad ir jau esamos verslininkes prisidetu ir patartu Nuo ko pradeti? Ar buvo sunki pradzia ? Kiek laiko jau dirba? Kaip joms sekasi ? O gal yra is SM kaskas susikoperaves savame versle?
Na tikrai idomios butu diskusijos visokiausios
Papildyta:
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 09 28, 10:21)
tad internetine parduotuvyte su pigesniais LIETUVISKAIS (bent sitoj vietoj, kiek teko pastebet, lietuviai dar patriotai) drabuzeliais sulauktu demesio.
Na tikrai Lietuviai patrijotai ?
Sakote ? As kaskaip galvojau kad kaip tik neperka lietuvoje pagamintu prekiu o dairosi i kitu saliu gamintojus