Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(tana75 @ 2010 09 22, 16:30)
bet esu vaiko prieziuros atostogose, ar man pasalapa moketu jei dirbciau dar papildomai su verslo liudijimu ar tureciau ind veikla?  ax.gif

Nemoketu 4u.gif Arba dirbat eparduotuvej, arba nedirbat ir gaunat pasalpa 4u.gif
Atsakyti
Gilinuosi vis giliau į šitą idėją, turėti krautuvę.
Ir man įdomu būtų sužinoti, kaip jūs žiūrite į rankdarbių parduotuvę -komisą, kur būtų galima rinkti iš merginų darbus, išstatyti salone ir prekiauti jais, turėti vizitinių mezgėjų, kurios pagal individualius užsakymus megztų ir t.t.
Aišku priedu siūlais, audiniais prekiauti, bent jau pradžiai mano tokios mintys.
Tik kaip suprantu reikia UAB kad galėtum turėti parduotuvę. Kalbu ne apie internetinę, o parduotuvę-saloną.
Padiskutuokim, ar reikalinga tai?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 08 26, 13:44)
ankstesnej zinutej rasiau, kad veiklos vieta - Danija  mirksiukas.gif Kuras cia tokios pat kainos kaip ir LT, bet zmones gauna 4-10 kartu didesni atlyginima. Danai ant originalumo, o ypac ranku darbo, pinigu negaili, kiek pastebejau  ax.gif

Na kodel tada tau nesukurus rankdarbiu parduotuves Danijoje? g.gif

Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif
Na versliuko srytije esu ne naujoke ,taip galima butu pasakyti
Turejau UAB kuri siuvo Danams Svedams Vokeciams ir Lietuvems biggrin.gif Pagrinde vaikiskus drabuzelius Uzsakydavo modeli atsiusdavo pavyzdi sutardavome kieki o mes lietuvoje ji pasiudavome ir issiusdavome atgal jiems Tik va kada pradejo jaustis pasauline krize viskas isiro Uzsakymus gaudavome per tarpininkus lietuvius Taip ir uzdareme savo versliuka Dirbau daug buvau pavargus ir i ta puse nebenorejau paziureti Iranga pardaviau pasilikau tik sau po viena vieneta ivairios tehnikos (Siuvimo masinas spec ) Po truputi atsigavau ir vel pradejau krapstytis namuose nes tai mano megstamiauses uzsiemimas
Dabar galvoju gal siuti vaikiskus drabuzelius is naturaliu audiniu tokiu kaip linas medvilne ir t.t ir pardavineti Nemanau kad jie prastesni nei uzsienietiski juk pacios siuvome i uzseni ir jie kainavo tikrai nemazus pinigus Lietuvoje butu pigus ir naturalus Bet jei jieskoti kas imtu i parduotuves isauktu kaina As noreciau kad gerus kokybiskus drabuzius vaikams tevai galetu nusipirkti neperdetomis kainomis pigiai Klausimas kur juos pardavineti gal e-parduotuveje? g.gif Na pavyzdziui golfiukai kainuotu apie 10-12 lt manau tai einama preke ,maikutes ilgomis rankovemis panasiai kainuotu Sportines kelnes nuo 12-iki 20lt Na kad butu pigiai kokybiska ir paklausi produkcija Pavyzdziui paziuriu i e-parduotuve OXOX Na perkama ju produkcija g.gif Be drabuzeliu pataliukai dar butu Na zodziu ideju tikrai atsirastu Kaip manote? Neturiu su kuo pasitarti nes tarp vyru gyvenu ,o jie sako musu neklaus mes nesuprantame tokiuose reikaluose galim apie masinu detales patarti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na zodziu modeliuku galva prikimsta tik igyvendyti idejoms reike palaikimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad jei siūsi kokybiškai ir pigiai pirkėjus tikrai rasi. Vaikams garderobą reikia atnaujinti kas pusmetį, taip kad nuolatinis galvos skausmas doh.gif Man patinka pirkti iš karto, kai būna derinukai, pvz sijonas ir prie jo priderinti2-3 golfukai. Nes sijoną vaikas ne taip greitai išterlioja, o tokių rinkinukų nevisada randu. Su kelnėm problemos, nes labai greitai suplėšo per kelius, o norėtųsi kokio modelio, kad būtų per kelius kelis medžiagos sluoksniai ar kažkaip tvirčiau ir praktiškiau pasiūta. Čia šiaip tik idėjos ko pasigendu, bet toks versliukas, ypač kai nereikia investicijų įrangai nes jau turi, manau būtų puikus.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 09 27, 22:04)
Manau, kad jei siūsi kokybiškai ir pigiai pirkėjus tikrai rasi. Vaikams garderobą reikia atnaujinti kas pusmetį, taip kad nuolatinis galvos skausmas doh.gif Man patinka pirkti iš karto, kai būna derinukai, pvz sijonas ir prie jo priderinti2-3 golfukai. Nes sijoną vaikas ne taip greitai išterlioja, o tokių rinkinukų nevisada randu. Su kelnėm problemos, nes labai greitai suplėšo per kelius, o norėtųsi kokio modelio, kad būtų per kelius kelis medžiagos sluoksniai ar kažkaip tvirčiau ir praktiškiau pasiūta. Čia šiaip tik idėjos ko pasigendu, bet toks versliukas, ypač kai nereikia investicijų įrangai nes jau turi, manau būtų puikus.

Aciu tau uz pamastimus ir nuomuone thumbup.gif Lauksiu daugiau patarimu ir nuomuoniu
O jei e-parduotuveje pardavineti ? Kaip jusu nuomuone ? As suprantu kad dauguma atsisiuncia is UK drabuzelius bet jei jie mazai kuo skirtusi kokybe ir dar kaina panasi ir net siek tiek zemesne? O tai tikrai imanoma Tik gal is pat pradziu butu asortimentas skurdesnis Nes planuociau dauguma pati siuti ir pardavineti bent jau pradzioja
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 09 27, 22:44)
Aciu tau uz pamastimus ir nuomuone  thumbup.gif Lauksiu daugiau patarimu ir nuomuoniu
O jei e-parduotuveje pardavineti ? Kaip jusu nuomuone ? As suprantu kad dauguma atsisiuncia is UK drabuzelius bet jei jie mazai kuo skirtusi kokybe ir dar kaina panasi ir net siek tiek zemesne? O tai tikrai imanoma Tik gal is pat pradziu butu asortimentas skurdesnis Nes planuociau dauguma pati siuti ir pardavineti bent jau pradzioja

As tai sveikinu uz verslo ideja, ji tikrai labai gera drinks_cheers.gif 4u.gif Vaikus reikia rengti dazniau nei suaugusius, nes isauga, nudrengia, supleso ir kitaip tuos rubus suniokoja. Ir jei kainos nesikandzios-pirkimas visada bus drinks_cheers.gif
Internetine parduotuve yra gera, ale butu gerai ir kokia maza rubu parduotuvyte, kur zmogus galetu atvaziuoti ir paciupineti, pamatuoti. Arba internetineje parduotuveje nurodyti ne tik dydzius, o sakykim, golfo ilgi, peciu ilgi, rankoves ilgi(as taip darau su vaikais, issimatuoju ju kuno dalis ir vaziuoju i parduotuve ar turgu pirkti, nu neteko man pagal ismatavimus nupirkti mazus dydzius thumbup.gif O va, jei remiuosi tik uzrasyta ismiera-visada prasaudavau pro sali doh.gif )
Sekmes jums ir sveikinimai sugalvojus versla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 09 27, 21:02)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu  mirksiukas.gif
Turejau UAB kuri siuvo Danams Svedams Vokeciams ir Lietuvems  biggrin.gif Pagrinde vaikiskus drabuzelius Uzsakydavo modeli atsiusdavo pavyzdi sutardavome  kieki  o mes lietuvoje ji pasiudavome ir issiusdavome atgal jiems Tik va kada pradejo jaustis pasauline krize viskas isiro Uzsakymus gaudavome per tarpininkus lietuvius Taip ir uzdareme savo versliuka Dirbau daug buvau pavargus ir i ta puse nebenorejau paziureti Iranga pardaviau pasilikau tik sau po viena vieneta ivairios tehnikos (Siuvimo masinas spec ) Po truputi atsigavau ir vel pradejau krapstytis namuose nes tai mano megstamiauses uzsiemimas
Dabar galvoju gal siuti vaikiskus drabuzelius is naturaliu audiniu tokiu kaip linas medvilne ir t.t ir pardavineti Nemanau kad jie prastesni nei uzsienietiski juk pacios siuvome i uzseni ir jie kainavo tikrai nemazus pinigus Lietuvoje butu pigus ir naturalus  Bet jei jieskoti kas imtu i parduotuves isauktu kaina As noreciau kad  gerus kokybiskus drabuzius vaikams tevai galetu nusipirkti neperdetomis kainomis pigiai Klausimas kur juos pardavineti gal e-parduotuveje? g.gif Na pavyzdziui golfiukai kainuotu apie 10-12 lt manau tai einama preke ,maikutes ilgomis rankovemis panasiai kainuotu Sportines kelnes nuo 12-iki 20lt Na kad butu pigiai kokybiska ir paklausi produkcija Pavyzdziui paziuriu i e-parduotuve OXOX Na perkama ju produkcija  g.gif Be drabuzeliu pataliukai dar butu Na zodziu ideju tikrai atsirastu Kaip manote? Neturiu su kuo pasitarti nes tarp vyru gyvenu ,o jie sako musu neklaus mes nesuprantame tokiuose reikaluose galim apie masinu detales patarti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na zodziu modeliuku galva prikimsta tik igyvendyti idejoms reike palaikimo  lotuliukas.gif

Labai gera idėja, palaikau ją 4u.gif Sėkmės ją įgyvendiant 4u.gif

QUOTE(Mililė @ 2010 09 27, 22:04)

Pritariu išsakytai nuomonei 4u.gif
Atsakyti
ideja labai thumbup.gif
man internetine prekyba, nr. 1., jau atpratau net po parduotuves vaikscioti, o ir jose kainos aukstos, juk reikia moketi nuoma, komunalines, islaikyti pardavejas 4u.gif Kol kas renkuosi uzsienio parduotuves, bet jei butu lietuviska, kurioje prieinamos kainos, tai pirkciau cia, nes siuntimas daug greitesnis smile.gif tik pritariu issakytai nuomonei del ismatavimu smile.gif

As galvoju apie e-parduotuve, kurioje butu pedkelnes, kojines, legginsai, tapkutes vaikams, tapkutes - kojinytes, odiniai tapukai geromis kainomis. Prekes issiskirtu savo spalviskumu - planuojamas labai platus asortimentas (paveiksliuku, spalvu atzvilgiu) ir butu prieinamomis kainomis. Bet ar mamos darytu uzsakymus vien sioms prekems g.gif . Na kaip as galvoju, jei kainos geros, uzsakyti galima daugiau (o ir planuoju suteikti nuolaidas didesniam kiekiui), nes kol vaikas mazas, bent jau maniskis, tai tiek situ daiktu sunaudoja doh.gif
Lietuvoj mes pedkelniu nelabai perkam, berniukui kazkokios labai jau nykios, truksta spalviskumo, ryskumo, o va sitos butu spalvingos, ryskios, grazios. Tik klausimas, ar Lietuvos rinkai to reikia, gal tiesiog zmones tokius daiktus is iprocio perka maksimoj g.gif
Atsakyti
Vau, kiek idėjų apie internetine parduotuve bigsmile.gif mes su pažįstama, kuri mezga irgi galvojam kažką daryt. Kadangi geliu sezonas baigsis greit, o žiemą kažkuo užsiimti irgi reikia, tai jau kuriam planus. Bet yra tik vienas minusas, bus per mažas asortimentas. Nes dviese tiek neprimegsim. Galvoju gal būtų visai neblogai būtų, kad kas prisijungtų. Nebūtinai mezginiais, galima vienoj e-parduotuvej prekiaut, kad ir pėdkelnėm ir vaikiškais rūbeliais, juk vienas su kitu nesipjauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2010 09 28, 08:43)
Vau, kiek idėjų apie internetine parduotuve  bigsmile.gif mes su pažįstama, kuri mezga irgi galvojam kažką daryt. Kadangi geliu sezonas baigsis greit, o žiemą kažkuo užsiimti irgi reikia, tai jau kuriam planus. Bet yra tik vienas minusas, bus per mažas asortimentas. Nes dviese tiek neprimegsim. Galvoju gal būtų visai neblogai būtų, kad kas prisijungtų. Nebūtinai mezginiais, galima vienoj e-parduotuvej prekiaut, kad ir pėdkelnėm ir vaikiškais rūbeliais, juk vienas su kitu nesipjauna g.gif

Aš visai norėčiau prisijungti, jei pardavinėtumėt ką nors iš vaikiškų rūbelių blush2.gif tiksliau aš norėčiau savo natūralios vilnos pledukus pardavinėt blush2.gif Tik kaži kaip ten su mezgimu, jei megst mašina, tai ir darbas greičiau einasi ir galima pigiau pardavinėt, o jei megst rankomis, tai ilgai užtrunka, o ir brangiau gautūsi doh.gif nelabai kas norės man regis, tikslaiu norės, bet nenorės brangiai mokėti. Kad ir tarkim iš savo varpinės galiu paklabėt apie megstus pledukus, kainyčių daug kas teiraujasi, bet kai išgirsta jau nebenori pirkt, nes brangu, specialiai vieną pleduką megzdama užsirašinėjau valandas kiek laiko mezgu, nes neišeina taip sėdėt ištisai kai vaikelis namie, tai mezgiau 38val., jei taip paėmus kaip darbo dieną po 8val, gaunasi 4,7, beveik 5 dienos, atmetus siūliukus už darbą liko 60Lt, tai ar tai yra daug? Į dieną gaunasi 12Lt doh.gif
Tai va tokia mano nuomonė 4u.gif
Mano darbeliai: natūralios vilnos pledukai,vystykliukai ir kt.
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 09 27, 22:02)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu  mirksiukas.gif
Turejau UAB kuri siuvo Danams Svedams Vokeciams ir Lietuvems  biggrin.gif Pagrinde vaikiskus drabuzelius Uzsakydavo modeli atsiusdavo pavyzdi sutardavome  kieki  o mes lietuvoje ji pasiudavome ir issiusdavome atgal jiems Tik va kada pradejo jaustis pasauline krize viskas isiro Uzsakymus gaudavome per tarpininkus lietuvius Taip ir uzdareme savo versliuka Dirbau daug buvau pavargus ir i ta puse nebenorejau paziureti Iranga pardaviau pasilikau tik sau po viena vieneta ivairios tehnikos (Siuvimo masinas spec ) Po truputi atsigavau ir vel pradejau krapstytis namuose nes tai mano megstamiauses uzsiemimas
Dabar galvoju gal siuti vaikiskus drabuzelius is naturaliu audiniu tokiu kaip linas medvilne ir t.t ir pardavineti Nemanau kad jie prastesni nei uzsienietiski juk pacios siuvome i uzseni ir jie kainavo tikrai nemazus pinigus Lietuvoje butu pigus ir naturalus  Bet jei jieskoti kas imtu i parduotuves isauktu kaina As noreciau kad  gerus kokybiskus drabuzius vaikams tevai galetu nusipirkti neperdetomis kainomis pigiai Klausimas kur juos pardavineti gal e-parduotuveje? g.gif Na pavyzdziui golfiukai kainuotu apie 10-12 lt manau tai einama preke ,maikutes ilgomis rankovemis panasiai kainuotu Sportines kelnes nuo 12-iki 20lt Na kad butu pigiai kokybiska ir paklausi produkcija Pavyzdziui paziuriu i e-parduotuve OXOX Na perkama ju produkcija  g.gif Be drabuzeliu pataliukai dar butu Na zodziu ideju tikrai atsirastu Kaip manote? Neturiu su kuo pasitarti nes tarp vyru gyvenu ,o jie sako musu neklaus mes nesuprantame tokiuose reikaluose galim apie masinu detales patarti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na zodziu modeliuku galva prikimsta tik igyvendyti idejoms reike palaikimo  lotuliukas.gif

viena geriausiu ideju, kokias esu radus sitam forume thumbup.gif mamytems, kaip kazkas rase, vaikuciu garderoba reikia atnaujinti kas puse metu, kas reikalauja nemazu investiciju smile.gif tad internetine parduotuvyte su pigesniais LIETUVISKAIS (bent sitoj vietoj, kiek teko pastebet, lietuviai dar patriotai) drabuzeliais sulauktu demesio. as kai pagalvojau, tai iskart atmeciau paprastos parduotuves ideja, nes siais laikais tai gan rizikinga ir brangu. geriau tuos pinigelius investuociau profesionaliai int. parduotuvytes reklamai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na pamaloninote labai pritardamos ir patardamos mano idejai clap.gif Prie sios idejos dar yra daug daug ivairiu varijantu Pirmiause seka reklama ,o kaip ja pdaryti? Zinama turiu varijantu ir gana idomiu thumbup.gif Tokieis varijantais kaip as esu sugalvojusi niekas lietuvoje dar nesireklamavo ,bent man tai neteko girdeti O is tos reklamavimosi idejos dar ir + butu papildomai mirksiukas.gif
As ir pries parduotuvele Ja reike islaikyti ir moketi pardavejoms, komunalinius, elektra ir t.t Tai suvalgo nemazai pinigeliu
Na dar kaip cia padarius kad nereiktu II ar UAB g.gif Nes tai ir vienas saltinis pinigam suryti doh.gif
Del didziu taip pat galima butu juos ismatuoti ir parasyti ismatavimus ilgi ploti peciu ploti ir taip t.t
Dar del asortimento? g.gif g.gif Na jei yra mamu kurios galvoja prekiauti pav. pedkelnem ir tapukai,pledukais ir t.t Kodel netalpinti i viena e-parduotuve? Daryti reklamas ir dirbti kartu sutarus visas smulkmenas? Butu daugiau asortimento vienoje parduotuveje ir butu Superverslininkiu parduotuve lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na o pradze tokia kad nezinau nuo kuo griebtis lotuliukas.gif Nes ideju pilna ir cia sugalvoju cia po valandos dar geresniu atsiranda Va taip ir gaunasi kaip toi parduotuvei pasirinkti yra ka o nezinai ka pirkti lotuliukas.gif
Tiesa dar klausimas blush2.gif blush2.gif Esu nebe jauna mama tai nebezinau kokios galetu buti einamiausi drabuzei vaikams ?

Ir galvoju pradziai nuomuoti e-parduotuve Kuri ten mama rase kad issinuomavo uz 19lt Nes pradzei tikrai negaliu leisti pinigeliu
Pradziai ir audinukai guli pas mane mirksiukas.gif

Labai saunu kad parasote ir palaikote tiesiog dar didesni norai idejos ir entuzijazmas atsiranda Man tikrai reikalingas jusu palaikimas pasitarimas jusu nuomuones ir aplamai norisi kuo daugiau sneketis tartis su moterimis ir mamomis
ACIU jums Manau kuo daugiau snekesimes viena kita palaikysime ,padrasinsime padesime zengti pirmuosius zingsnius versle tuo daugiau zmoniu kurs versla ir nebebegs is Lietuvos Butu malonu kad ir jau esamos verslininkes prisidetu ir patartu Nuo ko pradeti? Ar buvo sunki pradzia ? Kiek laiko jau dirba? Kaip joms sekasi ? O gal yra is SM kaskas susikoperaves savame versle?
Na tikrai idomios butu diskusijos visokiausios

Papildyta:
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 09 28, 10:21)
tad internetine parduotuvyte su pigesniais LIETUVISKAIS (bent sitoj vietoj, kiek teko pastebet, lietuviai dar patriotai) drabuzeliais sulauktu demesio. smile.gif

Na tikrai Lietuviai patrijotai ? blink.gif Sakote ? As kaskaip galvojau kad kaip tik neperka lietuvoje pagamintu prekiu o dairosi i kitu saliu gamintojus
Atsakyti