Sveikos Kur gi visos dingo?
Norejau paklausti, gal kuri noretu bendradarbiauti, gal turite kokia idomia ideja? Bet ne papuosalai, nes maciau, kad norvegai irgi daro ir gan nebrangiai pardavineja, siustis is LT neapsimoketu Nerti rubeliai irgi ne, jau su viena pana is LT bendraujam del to Gal kas tures kokiu ideju, tai rasykit, aptarsime Siuo metu pardavineju progines, vestuvines sukneles ir sexy rubelius (naktinukai, apatynis trikotazas, sexy kostiumai...) ir priimineju uzsakymus del nuotrauku ant drobes, todel nesu prisikabinusi prie vienos srities
QUOTE(artemide23 @ 2010 09 16, 21:54)
Sveikos Kur gi visos dingo?
Norejau paklausti, gal kuri noretu bendradarbiauti, gal turite kokia idomia ideja? Bet ne papuosalai, nes maciau, kad norvegai irgi daro ir gan nebrangiai pardavineja, siustis is LT neapsimoketu Nerti rubeliai irgi ne, jau su viena pana is LT bendraujam del to Gal kas tures kokiu ideju, tai rasykit, aptarsime Siuo metu pardavineju progines, vestuvines sukneles ir sexy rubelius (naktinukai, apatynis trikotazas, sexy kostiumai...) ir priimineju uzsakymus del nuotrauku ant drobes, todel nesu prisikabinusi prie vienos srities
O kaip megzti rūbai, kepurės, šalikai, kojinės. pažįstu vieną moteriškę kuri labai gerai mezga, tik kad su kompiuteriu nedraugauja, tai karts nuo karto padedu realizuoti produkciją interneto platybėse
QUOTE(Abo @ 2010 08 11, 15:31)
Grožio ir judesio kursams dedu pliusą Čia nebūtina šokt tam vyrui kas vakarą, bent vien tai, kad moki viliotinį pavaryt kaip reikals, jau įkvepia
Aš dar galėčiau šalia pravest pasitikėjimo savimi, pozityvizmo, vyro ir moters (šeimos) santykių kursus
Darom
Aš dar galėčiau šalia pravest pasitikėjimo savimi, pozityvizmo, vyro ir moters (šeimos) santykių kursus
Darom
Grožio ir judesio kursų manau reikia ypač jaunoms panelėms, mokyti laikysenos, elgsenos, etikos, kad ir pasitikėjimo savimi. Man atrodo , kad ypač provincijoj būtų .
Darykit, Abo, investicijos nėra didelės.
Dar skaičiau, kad gundotės ekologiškų daržovių auginimu, bet žemės neturit. Labai sunkus manau verslas, bet žemės dabar išsinuomoti ar net veltui naudotis manau galima rasti Jei tikrai stabdo tik žemė, parašykit man į až, kokia vieta tenkintų ir koks žemės plotas
Oi Mole, man dabar ne iki to Nuo rugpjūčio paskutinės savaitės prasidėjo judesys, kad minčių visai neliko...
Dirbu aš, mokausi magistre, vaiks darželin pratinamas Kol kas nieko nieko nieko nenoriu
Bet ačiū
Dirbu aš, mokausi magistre, vaiks darželin pratinamas Kol kas nieko nieko nieko nenoriu
Bet ačiū
QUOTE(Ginta. @ 2010 09 17, 06:23)
O kaip megzti rūbai, kepurės, šalikai, kojinės. pažįstu vieną moteriškę kuri labai gerai mezga, tik kad su kompiuteriu nedraugauja, tai karts nuo karto padedu realizuoti produkciją interneto platybėse
Norvegai ir patys mezga kaikurie Be to, mazu daiktu savikaina su siuntimu iseina nemaza
QUOTE(Mililė @ 2010 09 14, 08:17)
sveika, kaip tik planuoju. Gal galėtum parodyti ką esi padarius? Ačiū.
Raštelk į AŽ, parodysiu Gal patiks
Labas merginos vis sedziu ir galvoju reikia kazka pradeti,reikia kazkuo uzsiimti,as gyvenu airijoje,galeciau tiekti firminius rubus,striukes,kailinius,batus,sportinius rubus(ju lietuvoje paklausa didele) reiketu man zmogaus norincio pirkti didelio kiekio originaliu rubu is uzsienio ir tarpininkauti.kadangi as cia gyvenu be pagalbininko neapsieisiu.del kainu ir viso kito susisitartume.pasiulimai i el pasta saule17@inbox.lt
Sveikos, atejau pasiguosti.
Ir dar sakoma, kad Lietuvoje sudaromos salygos smulkiam verslui Melas viskas. Tik grazus zodziai cia kokiam laikrasciui... Is tiesu, tai prigalvota tiek reikalavimu, kad eilinis mirtingas paprasciausiai ju neiveiks.
Trumpai: turiu patalpas, galvojau, suremontuosiu jas, ivykdysiu visus reikalavimus, susitvarkysiu visa popierizma ir pradesiu dirbti su naminiais bei ekologiskais maisto produktais, perdirbsiu juos. Fyyyyyt. Nuejau i Maisto ir Veterinarijos tarnyba ir si atsake, kad...neverta net remontuoti patalpas, vis tiek leidimo neduos gamybai, nes ten...gyvenamuju namu kvartalas Tipo, jokiu parduotuviu, jokiu kaviniu, jokiu kepykleliu, jokiu...ekologisku produktu cecheliu buti negali
Ir dar sakoma, kad Lietuvoje sudaromos salygos smulkiam verslui Melas viskas. Tik grazus zodziai cia kokiam laikrasciui... Is tiesu, tai prigalvota tiek reikalavimu, kad eilinis mirtingas paprasciausiai ju neiveiks.
Trumpai: turiu patalpas, galvojau, suremontuosiu jas, ivykdysiu visus reikalavimus, susitvarkysiu visa popierizma ir pradesiu dirbti su naminiais bei ekologiskais maisto produktais, perdirbsiu juos. Fyyyyyt. Nuejau i Maisto ir Veterinarijos tarnyba ir si atsake, kad...neverta net remontuoti patalpas, vis tiek leidimo neduos gamybai, nes ten...gyvenamuju namu kvartalas Tipo, jokiu parduotuviu, jokiu kaviniu, jokiu kepykleliu, jokiu...ekologisku produktu cecheliu buti negali
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 21, 07:25)
Sveikos, atejau pasiguosti.
Sveikute
Nu tikrai liūdna žinia. Net pikta darosi, kažkokia nesamonė
Kodėl vieniems leidžiama o kitiems draudžiama Tikrai žinau ne vieną kad ir konditerijos parduotuvėlę įsikurusią gyvenamajame name. Nu kaip jiegali neleist
Bet kaip suprantu tau dėl perdirbimo neduotų leidimo, ošiaip prekiaut gal galėtum, vistiek man regis paklausa būtų
Va aš kad ir savo mažiui stengiuos pirkti ekologiškas daržoves, gyvenam name tai kai ką iš jų užsiauginau kelias lysveles pasidarius, bet jau tokių bulvių tai nesodinom, MB pas ūkininkus važiuoja pirkt, bet kas žino ką ten nuperka, paklausi ar ekologiška, tai sako kad ekologiška tik pažymėjimo neišsiėmę ir taip vos ne kiekvienas Velnias ten juos žino, bet tikiu kad geresnės pas ūkininkus tuos bulvės nei kokiose maximose
Kodėl vieniems leidžiama o kitiems draudžiama Tikrai žinau ne vieną kad ir konditerijos parduotuvėlę įsikurusią gyvenamajame name. Nu kaip jiegali neleist
Laba,
vieniems galima-kitiems-ne-manau laikinai...
http://kauno.diena.l...eja-lauk-263619
Laba,
QUOTE(JBijoux @ 2010 09 21, 07:57)
Laba,
Laba,
Siame straipsnyje net parasyta, kad ir darzelius privacius negalima rengti nepasikeitus paskirties O tiek moteru kibo i darba su darzeliu legalizavimu...
sveikos merginos,
galvoju ir as apie savo versliuka, noreciau atidaryt eparduotuve, bet kaip suprantu reiks verslo liudijimo ar turi buti individuali imone? bet esu vaiko prieziuros atostogose, ar man pasalapa moketu jei dirbciau dar papildomai su verslo liudijimu ar tureciau ind veikla?
galvoju ir as apie savo versliuka, noreciau atidaryt eparduotuve, bet kaip suprantu reiks verslo liudijimo ar turi buti individuali imone? bet esu vaiko prieziuros atostogose, ar man pasalapa moketu jei dirbciau dar papildomai su verslo liudijimu ar tureciau ind veikla?