na ir kepat,nespeju sekti temukes.visu tortukai nuostabus,bet CIPCIUKO lova tai nereali .atnesu ir as savo nevykeli.is kart puolu teisintis ,raides gavosi per dideles,tiesiog pabijojau rasyti ranka ,na bet vistiek gavosi kas gavosi
Tas reklaminis rudas fonas tai mane asmeniškai ramina, kad ir ką jis reklamuotų o nuo tų karščių tuoj ištiks mane dehidratacija, jau dienos nuo nakties neatskiriu, dienom miegu naktim tortai na bet ko tik dėl aistros nepadarysi
jav, labai įdomi torto idėja, tik kaip tas kompo ekranas laikosi ???
rugiagele26 , eiwile labai gražūs krikštynų tortukai
na, daividija, tortas atrodo kaip nupieštas, ir tai dar nevisi taip lygiai piešia o dėl tų pirštų torte, tai paguosiu, ir pas mane tas pats su jais o tada jau tenka improvisuoti
Elentari, dievinu tortus su sakurų imitacijomis, jie atrodo toki nekaltučiai
auroryt- patinka man torto idėja,labai įdomiai atrodo
ir dar... cipciuk, niekados nebūčiau pagalvojęs, kad ta lova yra mergvakariui, pirma mintis kuri šovė, tai KRIKŠTYNOS
jav, labai įdomi torto idėja, tik kaip tas kompo ekranas laikosi ???
rugiagele26 , eiwile labai gražūs krikštynų tortukai
na, daividija, tortas atrodo kaip nupieštas, ir tai dar nevisi taip lygiai piešia o dėl tų pirštų torte, tai paguosiu, ir pas mane tas pats su jais o tada jau tenka improvisuoti
auroryt- patinka man torto idėja,labai įdomiai atrodo
ir dar... cipciuk, niekados nebūčiau pagalvojęs, kad ta lova yra mergvakariui, pirma mintis kuri šovė, tai KRIKŠTYNOS
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 16, 18:00)
Tas reklaminis rudas fonas tai mane asmeniškai ramina, kad ir ką jis reklamuotų o nuo tų karščių tuoj ištiks mane dehidratacija, jau dienos nuo nakties neatskiriu, dienom miegu naktim tortai na bet ko tik dėl aistros nepadarysi
............. jau mielasis , jau ištiko ....
turiu prasymuka,gal turit nuorodele kaip suformuot atversta knyga? buciau labai dekinga
QUOTE(Cipciukas @ 2010 07 16, 19:38)
............. jau mielasis , jau ištiko ....
Na, bet giliai širdy tikiu, kad ne mane vieną
o man cipciuko lova-tai jau nusikopinau-sakau vestuviniam tortui super būtų na nuo lovos ir iki krikštynų nebetoli
Sveikos
preitą temą nieko nerašiau tik kopinau ir spoksojau
tokią lovą pamačius nebesusilaikiau , TOBULA dar kart ženyčiaus , jei kas tokį tortą dovanotų
Daividija labai gražu ir tie lapeliai visiškai nemaišo , o bokalas tai kaip tikras
Rueta mokytis dar tikrai yr kur , nu bet tie grybukai tai tikrai patiko , tikra armija
Rugiagele 26 man būtų dar labiau prie dūšios , jei tos gėlytės būtų biškutį žemiau , tada atrodytų tikras vežimaitis
Eiwile paprasta neperkrauta ir miela , man reiktų pasimokyt
Jav gražu man tie pasiuvinėjimai , labai gražu , gal kada išdrįsiu pabandyt , o kaip tas monitorius laikosi ir kas jo viduje
dar merginos turiu klausimą , kas tas KONDŪRINAS , kažkur cipsiukas minėjo , ir kaip tortai nupurkšti , ar galima miltelius perlinius su degtine skiest ir kokiu mažu purkštuviuku puršt , ar kažkie gatavi yra , nu paaiškinkit man kaimietei , ir gal kokią nuorodą galima jei tie purškalai perkami , nu labai man gražu
preitą temą nieko nerašiau tik kopinau ir spoksojau
tokią lovą pamačius nebesusilaikiau , TOBULA dar kart ženyčiaus , jei kas tokį tortą dovanotų
Daividija labai gražu ir tie lapeliai visiškai nemaišo , o bokalas tai kaip tikras
Rueta mokytis dar tikrai yr kur , nu bet tie grybukai tai tikrai patiko , tikra armija
Rugiagele 26 man būtų dar labiau prie dūšios , jei tos gėlytės būtų biškutį žemiau , tada atrodytų tikras vežimaitis
Eiwile paprasta neperkrauta ir miela , man reiktų pasimokyt
Jav gražu man tie pasiuvinėjimai , labai gražu , gal kada išdrįsiu pabandyt , o kaip tas monitorius laikosi ir kas jo viduje
dar merginos turiu klausimą , kas tas KONDŪRINAS , kažkur cipsiukas minėjo , ir kaip tortai nupurkšti , ar galima miltelius perlinius su degtine skiest ir kokiu mažu purkštuviuku puršt , ar kažkie gatavi yra , nu paaiškinkit man kaimietei , ir gal kokią nuorodą galima jei tie purškalai perkami , nu labai man gražu
Sveiki
Cipciukas kaip visad nerealus, neberandu ziurkes gaila
Kas del grietineles tai as dedu sluoteles mikserio pries plakant i kamera kokiom 5 min issiplaki idealiai.
Mano bandymas puosti zefyru mase, skonis mases, ale jauciu kad reikejo ja trumpam i salfytuva ikist pries puosiant, nes truputukam paplauke
Juodasis miskas, zefyru mase, pastilazas
Cipciukas kaip visad nerealus, neberandu ziurkes gaila
Kas del grietineles tai as dedu sluoteles mikserio pries plakant i kamera kokiom 5 min issiplaki idealiai.
Mano bandymas puosti zefyru mase, skonis mases, ale jauciu kad reikejo ja trumpam i salfytuva ikist pries puosiant, nes truputukam paplauke
Juodasis miskas, zefyru mase, pastilazas
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 16, 21:50)
Tortas superinis
O kaip daroma zefyrinė masė??? Įmeskit nuorodėlę prašau
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 16, 18:00)
Ačiū Pirmas bandymas dengti mase. Sakuros ir man labai patinka, tai matyt, pirmas ir ne paskutinis bandymas
QUOTE(leandre @ 2010 07 16, 10:01)
mergaites as ne i tema,esu dar vis zioplinejanti jusu temeleje,bet pasakykit ka daryti kad rankos nenusidazytu dazais lipdant is mases baibokus ir visa kita.
prieš kelioliką temų Olesta rašė radusi gudrybę-pasitepa delnus aliejumi ir jie nenusidažo
QUOTE(Denisute @ 2010 07 16, 18:52)
turiu prasymuka,gal turit nuorodele kaip suformuot atversta knyga? buciau labai dekinga
čia vėlgi Olesta ir man kažkada pagelbėjo, va čia
Cipciuko tortas...žadą atėmė....
Jav,man taip pat baisiai įdomu,iš ko pagamintas laptopas ir kaip jis ten laikosi?