Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 15:14)
Nėra  smile.gif  (mano žiniomis)

Nuteikėt "optimistiškai" unsure.gif Vistiek ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
[quote=*monikute*,2010 07 16, 15:05]
auroryt, o man šis tortas labai gražus thumbup.gif kaippavyko susidraugauti su beze?
ačiū,beze darau nepirmąkart,bet atvirai pasakius pirmąkart gavos geriausiai,antrą nesigavo,o šiandien pasidariau vieną,galvojau nesigavo,tai greit kitą stvėriaus daryti,kol dariau antrą žiūriu kad pimoji gera,košmaras kažkoks,o grietinėlė saules pieno šiandien išvis nesusiplakė,kas kaltas nežinau ar aš nuo karščio jau perkaitusi,ar čia viską tas karštis veikia... smile.gif

Atsakyti
blink.gif cia man tai akyse

Ar cia nuo karscio stogas pavaziavo umn.gif

Pas Jus irgi puslapis kitoks
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 07 16, 15:27)
Nuteikėt "optimistiškai" unsure.gif Vistiek ačiū už atsakymą  4u.gif

Negi man meluoti reikia biggrin.gif
Tiesiog nėra ir reikia siųstis iš kur nors smile.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 07 16, 15:41)

Ar cia nuo karscio stogas pavaziavo  umn.gif

Taip taip drinks_cheers.gif truputį nepagaunu to puslapio esmės, nes kaip ir nelabai dera jsi čia, bet ko gi nepadarysi dėl reklamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 16, 16:41)

Ar cia nuo karscio stogas pavaziavo  umn.gif

Aš ir nesupratau pradžioj galvojau vel kokia reklama netyčia paspaudžiau doh.gif
Atsakyti
Cipciuko kaip visuomet tortatai pribloskia,nubloskia...ir ka cia ir bepasakysi...NUOSTABU!!!!!
Cia mano torciuks 35/35 cm dydzio,6 kg...
Ta mase kol iskociojau doh.gif mano stalvirsis siauras,tai teko ant sienos vyniot...
Viduj balti biskvitai grietineles-pudingo kremas su vaisiais
tu lapu neurejo buti,bet as nebuciau as jei neigrusciau pirsto i koki kampa,tai taip ir padariau,kadangi jau tortas buvo padarytas,tai teko kazkaip uzmaskuot nesklandumus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nu va ir as pasirodysiu su svao tortuku dariau snikersa per Mindaugines draugui dovanu tai kas ragavo visi gyre tikrai skanus tortas o cia va kaip papuosiau labai nepeikit nes dar tik mokinuosi ir esu pasiryzusi ismokti visu gudrybiu.
http://public.fotki....cn1286-jpg.html
Atsakyti
Cipciuk, Daividija blink.gif laaabai grazu!!!!

--------------------------

O cia mano tortukas mano dukrytes krikstynoms... nu kazkoks siaubas buvo dirbt su grietinele... dar taip nebuvo... kiek sugadinau... tirpo, nesiplake... dar pas mane virtuvej skaitosi vesu, bet pas ka pietine saule virtuvej, tai uzuojauta... nepuosiau masem, nes sis tortas laabai dregnas, minkstas, jam kazkaip netinka mase... o bezei butu sakes..

Ambasadoriu medutis, puosta grietinele. Man labai grazus buvo Olestos taip puosti tortai, tai pabandziau kopijuoti... unsure.gif

Ziuriu apstingo, tai normaliai visai ziurisi..

user posted image

user posted image

Atsakyti
Laba diena,kokie grazus ir idomus tortai thumbup.gif

Cipciuko lova tai nerealiai grazi thumbup.gif

O as atnesu krykstynu tortus mergaitei ir berniukui ax.gif

Cipciuko Margarita,mmg ax.gif
user posted image

Kirbes medutis su grietinele ir zele gabaliukais,mmg ax.gif bandziau daryt pedutes bet gavosi kazkokios lapces,nebeturejau laiko pataisyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
As dziaugiuosi, kad tokiom karstom dienom Jums pavyksta ispudingai realizuoti idejas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano, gaila, isplauke viskas: ir mases, ir beze. doh.gif doh.gif doh.gif
nu bet nieko, kitakart naktim reiks daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2010 07 16, 16:40)
As dziaugiuosi, kad tokiom karstom dienom Jums pavyksta ispudingai realizuoti idejas!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano, gaila, isplauke viskas: ir mases, ir beze.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
nu bet nieko, kitakart naktim reiks daryti smile.gif

Pas mane nakti buna atidaryti visi langai visos durys vejelio jokio virtuvej +28 ir grietinele buvo kad neisiplake doh.gif tai dabar grietinele laikau saldyklyje kol indelis apledeja tada issiplaka ax.gif
Atsakyti
Su grietinele as kitaip ir nebesielgiu smile.gif tiesiai i saldikli pries plakant.
Atsakyti