akvilyte koks žaismingas ir nuotaikingas tortukas
Cipciuk nuostabus tortas o aš net nepagalvojau, kad ta lova mergvakariui, bet čia idėja superinė
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 13:48)
QUOTE(Cipciukas @ 2010 07 16, 14:46)
as jau maniau sakysit kad kondisa pasijungiat
Du vėjelius .......... kurie cirkuliuoja tą patį karštą ora , tik elektrą traukia
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 13:58)
o jus norit pasakyti kad ten tokiais lasais slapiuoja mase
tikrai taip sviestiniu kremu netepiau matosi ant šonų kad nėr ten jo bet aš dar niekada netepus... o šlapiuoja pirmą kart o masė tai dviejų savaičių senumo... su ta pačia dengiau prieš dvi savaites ir viskas buvo gerai... aš visgi nurašau karščiui
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 16, 10:07)
as jau vakar su pirstin4m minkiau.. tom plonom tokiom vienkartinėm tai bent į rankas galima šiandine žiūrėt
aš irgi su vienkartinėm pirštinėm, ypač kai reikia ryškesnę spalvą išgaut
Cipciuk, aš kas savaitę į jūsų albumą užeinu pasižiūrėt beje, pasigedau ten kelių tortų labai gražių ištrynėt?
akvilyte, tikrai žaismingas tortukas
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 14:22)
Naitai dziugu kad taip daznai uzsukat bet negi per tiek laiko nei vieno torciuko neiskepet galetumet pasirodyti kartais
aš kaupiu patirtį. Nutariau negasdint žmonių, nes pastebėjau, kad atėję ne į tortą žiūri, bet į sienas. Taigi, kai jau naujoj troboj gyvensiu, tai... tai.. tai ...
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 14:36)
tai kad jai kitaip ir nesigauna
man irgi įdomu, ar ji šiaip kada nors, dėl įvairovės, susimauna ar ne
Akilyte, labai linksmas tortukas, o rasoja ištrauktas iš šaldytuvo, didžiulis temperatūtų skirtumas, manau, dėl to. Man vakar visa šokolado glazūra momentaliai aprasojo, ištraukus iš šaldytuvo...
Cipciuko tortai, kaip visada pasakiški
Pasirodau ir savo, kad jau įlindau. Poros mėnesių bėgyje kas nuveikta
Dvi puselės dviems draugėms pavaišinti. Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas viduje Kirbės medutis. Išmėginau naujus antgaliukus
Dengtas MMG, gėlytės irgi, medis - šokolado toks mišinukas. Gėlytės buvo ryškios, bet niekaip nesisekė nufotografuoti, kad spalvos realios gautusi O ir masės su kremu spalva buvo beveik identiška, foto taip skiriasi... Viduje Kirbės medutis.
Na ir paskutinis, suvalgytas vakar, skirtas pavaišinti svečiams iš užjūrių
Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas, MMG gėlytės ir lapeliai. Viduje persikinis jogurtinis tortas su šokoladiniais biskvitais ir kons. persikais, pagal viešnios pageidavimą
Cipciuko tortai, kaip visada pasakiški
Pasirodau ir savo, kad jau įlindau. Poros mėnesių bėgyje kas nuveikta
Dvi puselės dviems draugėms pavaišinti. Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas viduje Kirbės medutis. Išmėginau naujus antgaliukus
Dengtas MMG, gėlytės irgi, medis - šokolado toks mišinukas. Gėlytės buvo ryškios, bet niekaip nesisekė nufotografuoti, kad spalvos realios gautusi O ir masės su kremu spalva buvo beveik identiška, foto taip skiriasi... Viduje Kirbės medutis.
Na ir paskutinis, suvalgytas vakar, skirtas pavaišinti svečiams iš užjūrių
Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas, MMG gėlytės ir lapeliai. Viduje persikinis jogurtinis tortas su šokoladiniais biskvitais ir kons. persikais, pagal viešnios pageidavimą
Elentari, labai gražus tortas su sakuromis tiesiog nuostabus ir apdengtas kaip gražiai o tos baltos gėlytės darytos su rožių formelėm?
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 14:47)
Elentari, labai gražus tortas su sakuromis tiesiog nuostabus ir apdengtas kaip gražiai o tos baltos gėlytės darytos su rožių formelėm?
Ačiū Tiesą pasakius, masė iškočiota per storai, tiesiog procese rankos pavedė, nebegalėjau daugiau kočiot. Bet toks lygutis tortas už tai
Taip, baltos gelytės su rožių formelėm, bandau kopijuoti Olestos gėlytes
auroryt, o man šis tortas labai gražus kaippavyko susidraugauti su beze?
Nuostabios tos gėlytės
QUOTE(Elentari @ 2010 07 16, 15:00)
Ačiū Tiesą pasakius, masė iškočiota per storai, tiesiog procese rankos pavedė, nebegalėjau daugiau kočiot. Bet toks lygutis tortas už tai
Nuostabios tos gėlytės
Labas mergaitės, kur Klaipėdoje perkate valgomuosius dažus?
QUOTE(banguze @ 2010 07 16, 15:11)
Labas mergaitės, kur Klaipėdoje perkate valgomuosius dažus?
Nėra (mano žiniomis)