Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

akvilyte koks žaismingas ir nuotaikingas tortukas thumbup.gif

Cipciuk
nuostabus tortas wub.gif o aš net nepagalvojau, kad ta lova mergvakariui, bet čia idėja superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 13:48)
QUOTE(Cipciukas @ 2010 07 16, 14:46)

as jau maniau sakysit kad kondisa pasijungiat ax.gif

Du vėjelius .......... kurie cirkuliuoja tą patį karštą ora doh.gif lotuliukas.gif , tik elektrą traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 13:58)
o jus norit pasakyti kad ten tokiais lasais slapiuoja mase

tikrai taip doh.gif sviestiniu kremu netepiau blush2.gif matosi ant šonų kad nėr ten jo ax.gif bet aš dar niekada netepus... o šlapiuoja pirmą kart g.gif o masė tai dviejų savaičių senumo... su ta pačia dengiau prieš dvi savaites ir viskas buvo gerai... aš visgi nurašau karščiui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 16, 10:07)
as jau vakar su pirstin4m minkiau.. tom plonom tokiom vienkartinėm smile.gif tai bent į rankas galima šiandine žiūrėt  biggrin.gif

aš irgi su vienkartinėm pirštinėm, ypač kai reikia ryškesnę spalvą išgaut cool.gif

Cipciuk, aš kas savaitę į jūsų albumą užeinu pasižiūrėt ax.gif beje, pasigedau ten kelių tortų labai gražių unsure.gif ištrynėt? unsure.gif

akvilyte
, tikrai žaismingas tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 14:22)

Naitai dziugu kad taip daznai uzsukat bet negi per tiek laiko nei vieno torciuko neiskepet galetumet pasirodyti kartais blush2.gif

aš kaupiu patirtį. Nutariau negasdint žmonių, nes pastebėjau, kad atėję ne į tortą žiūri, bet į sienas. Taigi, kai jau naujoj troboj gyvensiu, tai... tai.. tai ... dirol.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 14:36)
tai kad jai kitaip ir nesigauna

man irgi įdomu, ar ji šiaip kada nors, dėl įvairovės, susimauna ar ne laugh.gif
Atsakyti
Akilyte, labai linksmas tortukas, o rasoja ištrauktas iš šaldytuvo, didžiulis temperatūtų skirtumas, manau, dėl to. Man vakar visa šokolado glazūra momentaliai aprasojo, ištraukus iš šaldytuvo...
Cipciuko tortai, kaip visada pasakiški wub.gif

Pasirodau ir savo, kad jau įlindau. Poros mėnesių bėgyje kas nuveikta biggrin.gif
user posted image
Dvi puselės dviems draugėms pavaišinti. Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas viduje Kirbės medutis. Išmėginau naujus antgaliukus thumbup.gif

user posted image
Dengtas MMG, gėlytės irgi, medis - šokolado toks mišinukas. Gėlytės buvo ryškios, bet niekaip nesisekė nufotografuoti, kad spalvos realios gautusi doh.gif O ir masės su kremu spalva buvo beveik identiška, foto taip skiriasi... Viduje Kirbės medutis.

Na ir paskutinis, suvalgytas vakar, skirtas pavaišinti svečiams iš užjūrių biggrin.gif
user posted image
Šokoladinė glazūra, Šarlot kremas, MMG gėlytės ir lapeliai. Viduje persikinis jogurtinis tortas su šokoladiniais biskvitais ir kons. persikais, pagal viešnios pageidavimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 16 liepos 2010 - 13:23
Elentari, labai gražus tortas su sakuromis wub.gif tiesiog nuostabus thumbup.gif ir apdengtas kaip gražiai smile.gif o tos baltos gėlytės darytos su rožių formelėm?
Atsakyti
snikersas,puoštas beze ir MMG,labai blankus,bet manau karštai vasaros dienai tiks...
user posted image
saviems suvalgyti manau tikrai tiks...
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 14:47)
Elentari, labai gražus tortas su sakuromis  wub.gif  tiesiog nuostabus  thumbup.gif  ir apdengtas kaip gražiai  smile.gif  o tos baltos gėlytės darytos su rožių formelėm?

Ačiū blush2.gif Tiesą pasakius, masė iškočiota per storai, tiesiog procese rankos pavedė, nebegalėjau daugiau kočiot. Bet toks lygutis tortas už tai lotuliukas.gif
Taip, baltos gelytės su rožių formelėm, bandau kopijuoti Olestos gėlytes blush2.gif
Atsakyti
auroryt, o man šis tortas labai gražus thumbup.gif kaippavyko susidraugauti su beze?

QUOTE(Elentari @ 2010 07 16, 15:00)
Ačiū  blush2.gif Tiesą pasakius, masė iškočiota per storai, tiesiog procese rankos pavedė, nebegalėjau daugiau kočiot. Bet toks lygutis tortas už tai  lotuliukas.gif
Taip, baltos gelytės su rožių formelėm, bandau kopijuoti Olestos gėlytes  blush2.gif

Nuostabios tos gėlytės wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, kur Klaipėdoje perkate valgomuosius dažus?
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 07 16, 15:11)
Labas mergaitės, kur Klaipėdoje perkate valgomuosius dažus?

Nėra smile.gif (mano žiniomis)
Atsakyti