Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 21:22)
Olestuk, nu ne kreivi, o ant skirtingu koju, niu man taip atrodo  blush2.gif As visada ipjaunu ties ilenkimu

Rankinuka dar nesu. Medaus tortas, MMG, pastilazas.

Jis ruzavas ir dar blizga , o cia kazkokios neaiskios spalvos  gun_bandana.gif Nu nemoku fotografuot, nemoku

user posted image

jis tobulas !!!! wub.gif thumbup.gif

QUOTE(mmergyte @ 2010 07 25, 21:37)
cia 10 gimtadieniui? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tikiuosi mano dukra tokiu metu nenores tokio torto.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pats tortas thumbup.gif

o tu jau planuoji dukra??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nezinai kokie vaikai dabar, ne tai kad mes buvom lotuliukas.gif
Atsakyti
Spygli2..... tavo tortų ir figūrėlių gražumas... wub.gif reikės pas tave įsiprašyti pasimokyti ax.gif

Dar vienas tortukas: Napaleonas, kamuolys tinginys puošta ganašu ir grietinėle (man tai kažko dar trūko, norėjau bent vardą ar metus užrašyti.... tongue.gif , bet jubilijatas... užprotestavo... sako taip lai būna, sūnaus noras... doh.gif )

user posted image
Atsakyti
eda.dita, na, visai nieko tas maišas tavo 4u.gif po tavo aprašymų, tikrai tikėjausi prastesnio vaizdo 4u.gif

wavin, tikrai kažko trūksta tavo tortukui unsure.gif aš ne tik užrašą būčiau padarius, bet dar ir kvietkiukų pridėliojus cool.gif
Atsakyti
Na gal nuotraukoje atrodo siek tiek geriau. Kita syk nedaryciau tam tikru klaidu, o ir ta virvute turetu but siauresne, bet kai reikejo tiek broko taisyti, tai ir virve kaip karimuisi nupyniau doh.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Anksciau dariau mase is Marshmalow ir dengiau torta, bet dabar sumasciau isbandyti sia - ir be reikalo ax.gif
Atsakyti
Olesta, tobulas tortukas wub.gif

spyglis2, labi nuotaikingas tortukas wub.gif o ir zuikiai labai gražūs thumbup.gif

eda.dita, liuksiškas pinigų maišas thumbup.gif

wavin, kamuolio forma labai daili, skaniai atrodantis tortas, bet visgi truputį trūksta kokios nors detalės
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 27, 17:17)
Sakykit mergytės ką norit, bet vieną tortuką atnešiu pasirodyti,

grooooožis... įsimylėjau hihihi.gif arklį mega_shok.gif
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 27, 17:49)
O as vargstu su savo mazes krikstynu tortu. Jau vienas gabalas MMG iskeliavo i siuksline. Pasirodo puse porcijos buvo per mazai, ploniau iskocioti nebesigavo... Kazkaip keistai pradejo skilineti trukineti  g.gif JAuciupudros busiu padauginusi. O galva kvadratine.. jauciu tas oras cia kaltas... tvankuma... nors is lyja, bet negaivina  unsure.gif

klausyk, aš irgi kaunietė.. pasakyk, kai mesi, į kurią pusę meti rolleyes.gif
Mastyt reikia - į tą MMG truputį pašildytos želatinos įminkai, ir toliau važiuoji.

QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 07 28, 02:23)
Merginos  4u.gif  o kur yra pirkt maistines gumos tragacanth ? kaip ji atrodo?  g.gif

dabar darau užsakymą iš surbitono. Kaip tik ten yra. Ji atrodo kaip miltai, nei smėlio, nei pilkos spalvos, turi gan keistą kvapą. Bet jis išsivėdina labai greitai ir jo nesijaučia gaminiuose. Į pastilažo normą įdeda apie šaukštelį. Pastilažo nedarau torto dengimui, tik detalėms.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 07 27, 22:23)
Merginos  4u.gif  o kur yra pirkt maistines gumos tragacanth ? kaip ji atrodo?  g.gif

Pas mus ji parduodama vaistinese,paklauskit gal ir pas jus buna??

QUOTE(eda.dita @ 2010 07 28, 07:10)
Na gal nuotraukoje atrodo siek tiek geriau. Kita syk nedaryciau tam tikru klaidu, o ir ta virvute turetu but siauresne, bet kai reikejo tiek broko taisyti, tai ir virve kaip karimuisi nupyniau  doh.gif
Aciu uz patarimus  4u.gif
Anksciau dariau mase is Marshmalow ir dengiau torta, bet dabar sumasciau isbandyti sia - ir be reikalo  ax.gif

maiselis gavosi puikiai,man pirktine mase patinka,tik gal maiseliui daryciau kiek patvaresne,sokoladine ar pastiliaza,man kai reikia tvirtesnes mases as darau tokias,paprastiems tortams dengti naudoju tik pirktine,mano vaikams skaniausia lotuliukas.gif Nusidazo puikiai,tik reiketu nieko ten nebedeti,o nudazyta mase mase palikyti saltai bent kelias valandas-sutvirtes.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 19:08)
rutyte11, o tu apacia torto padailinai kaip nors, kai perkelei?  Ir, tiesa, kaip sekesi perkelt? Kodel is kart nepaemei padeklo?

Tai kad pas mus "kaime" nera tokio didelio parametro padeklu, tai pirsliai paskutine diena is Vilniaus atveze. Taip apacia buvo paslepta po aisingu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali padeti, nelabai gaudausi kur ieskoti, noriu puosti torta su tokia tvorele
user posted image
kaip ji uzdeti ant torto radau biggrin.gif tik nerandu recepto kaip pati krema pagaminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pararam @ 2010 07 28, 11:35)
.................tik nerandu recepto kaip pati krema pagaminti  doh.gif

bet kaip:

sokoladinis kremas, beze, ganasas, grietinele, sviestinis kremas. Ka megstat
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 28, 12:27)
bet kaip:

sokoladinis kremas, beze, ganasas, grietinele, sviestinis kremas. Ka megstat

o gal galit patart kuris lengviau, nes is tikruju pirma karta darysiu ir gal galit recepta ideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pararam @ 2010 07 28, 14:40)
o gal galit patart kuris lengviau, nes is tikruju pirma karta darysiu ir gal galit recepta ideti  blush2.gif

Lengviausia grietinėlė, nes tik išplaki grietinėlę su trupučiu rūgštelės, šiek tiek cukraus ir norimos spalvos dažų smile.gif
Atsakyti