SOS, mielosios, ka blogai padariau????
Visu pirma issikepiau torta. Aisku, kaip visada - perlaisciau dugna, t.y. ant pirmojo biskvito kazkaip ir vel per daug dregmes
, bet cia dar puse bedos.
Aptepiau as ji sviestiniu sarlotes kremu, padejau i saldytuva.
Buvau nusipirkusi Luxury Sugar Paste Ready to roll. Ji buvo balta, todel man reikejo ja nudazyti ruda spalva. Daziau specialia koncentruota pasta butent icing ir marcipanui dazyti. Aisku, minkant ji labai lipo prie ranku, tad vis pasiberdavau cukraus pudros (bijau, kad cia esmine problema)... Tada, kai gavosi reikiama spalva, as issikociojau laksta ir kai dengiau ji ant torto - o dengiau is apacios i virsu, o ne atvirksciai - t.y. torta idejau i vidu tos visos teslos ir apgaubiau, kaip maisu (mat darau pinigu maisa), tai visur, kur tik buvo klostes, tesla atrodo kaip sutrukinejusi
. Dabar klausimeliai: 1. ar imanoma tuos sutrukinejimus nors kiek susvelninti ar kazkaip uzmaskuoti?
2. ar klijuojant detales ant torto su degtine ar spiritu, tai nekenkia cukrinei masei?
3. jie torta apgaubiau nuo dugno iki virsaus, ar dregme is apatinio biskvito nepakenks ir sonuose ir virsuje esanciai dengimo masei?
Kiek man nervu kainuoja tas tortas
Si mase nemegsta dregmes,jei gaus vandens,suslapiuos ir gali nukristi,bet nemanau,kad tas tortas toks slapias.Sutrukinejimus bandyk maskuoti pasislapinusi pirsta,tik nestipriai.As ant tos mases detales klijuoju tiesiog vandeniu,ji nebijo nei degtines,nei spirito.
kaip sakiau,jei tortas labai slapias,mase gali tiessiog nukristi gabalais.