Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Olesta @ 2010 07 27, 16:17)

kooooooks arkliukas wub.gif
Atsakyti
Olesta,mamamia kooooks grožis.....arkliukas koks mielas...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sakykit mergytės ką norit, bet vieną tortuką atnešiu pasirodyti,

Tobulas wub.gif Mano didzioji katik uzmate ji ir "uzsiprase" tokio pat doh.gif karsta.gif

O as vargstu su savo mazes krikstynu tortu. Jau vienas gabalas MMG iskeliavo i siuksline. Pasirodo puse porcijos buvo per mazai, ploniau iskocioti nebesigavo... Kazkaip keistai pradejo skilineti trukineti g.gif JAuciupudros busiu padauginusi. O galva kvadratine.. jauciu tas oras cia kaltas... tvankuma... nors is lyja, bet negaivina unsure.gif
Atsakyti

Olesta - wow thumbup.gif super spalvos, super gražu ! Arkliukas labai labai mielas, o akytės jo kokios wub.gif Tikrai labai gražus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, puiku, nuostabu, tobula thumbup.gif
As siandiena pinigu maiseli darau savo sefui, matysime kas gausis, nes pirma kart darysiu, tiksliau kopijuosiu jau nuo matytu torciuku ax.gif
Atsakyti
AČIŪ, mergaičiai 4u.gif laukiu kol mano mergiotės pareis iš baliaus, papasakos man įspūdžius blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat Olesta, prisijungiu prie pagyrų Tavo arkliukui mirksiukas.gif kaip kažkas čia sakė, figūrėlės Tavo arkliukas drinks_cheers.gif tai tirų tikriausia tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti

Neralus arkliukas wub.gif wub.gif ,drysiu pasakyt kad kiek cia esu macius jis man pats graziausias wub.gif wub.gif wub.gif
Biski ne i tema ....sianakt tave sapnavau kad labai grazia lelyte nulipdei wub.gif
Atsakyti
neburk čia man neburkkkkkkkk, turiu 2 lelytes, nereikia trečios lotuliukas.gif bent jau kol kas blush2.gif ačiū mielieji, kad neišbrokyjot 4u.gif
Atsakyti
Olesta saunuole grazus arkliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
SOS, mielosios, ka blogai padariau????
Visu pirma issikepiau torta. Aisku, kaip visada - perlaisciau dugna, t.y. ant pirmojo biskvito kazkaip ir vel per daug dregmes verysad.gif , bet cia dar puse bedos.
Aptepiau as ji sviestiniu sarlotes kremu, padejau i saldytuva.
Buvau nusipirkusi Luxury Sugar Paste Ready to roll. Ji buvo balta, todel man reikejo ja nudazyti ruda spalva. Daziau specialia koncentruota pasta butent icing ir marcipanui dazyti. Aisku, minkant ji labai lipo prie ranku, tad vis pasiberdavau cukraus pudros (bijau, kad cia esmine problema)... Tada, kai gavosi reikiama spalva, as issikociojau laksta ir kai dengiau ji ant torto - o dengiau is apacios i virsu, o ne atvirksciai - t.y. torta idejau i vidu tos visos teslos ir apgaubiau, kaip maisu (mat darau pinigu maisa), tai visur, kur tik buvo klostes, tesla atrodo kaip sutrukinejusi verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Dabar klausimeliai: 1. ar imanoma tuos sutrukinejimus nors kiek susvelninti ar kazkaip uzmaskuoti?
2. ar klijuojant detales ant torto su degtine ar spiritu, tai nekenkia cukrinei masei?
3. jie torta apgaubiau nuo dugno iki virsaus, ar dregme is apatinio biskvito nepakenks ir sonuose ir virsuje esanciai dengimo masei? doh.gif doh.gif doh.gif
Kiek man nervu kainuoja tas tortas blink.gif
Atsakyti
atnešu ir aš savo pirmąjį šią savaitę kepinį ax.gif MB juokiasi, kad velykinis čia lotuliukas.gif
rafaelo svajonė, MMG ir aisingas
user posted image
Atsakyti