neturit trupinuku, galit sumalti pacius paprasciausius sausainius
Kirbe, laba grazi spalva, pasakyk,kokius dazus maisai. Zinai, dar jeigu paraitytum ramaskiu ziedlapius, butu super
QUOTE(kirbe @ 2010 07 26, 16:01)
kirbe, labai simpatiskas tortas As labai megstu tortus su mascarpones suriu, bet kai as juos darau - tarkim Tiramisu, tai ji galima vos ne saukstais kabinti ir valgyti, neislaiko formos, apie joki puosima net kalbos negali buti. Kaip tu cia tortuka darai, kad forma laiko? Gal kur yra receptas imestas?
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 26, 17:56)
kirbe, labai simpatiskas tortas As labai megstu tortus su mascarpones suriu, bet kai as juos darau - tarkim Tiramisu, tai ji galima vos ne saukstais kabinti ir valgyti, neislaiko formos, apie joki puosima net kalbos negali buti. Kaip tu cia tortuka darai, kad forma laiko? Gal kur yra receptas imestas?
tai tiramisu ir yra desertas, kuri reikia saukstais kabint
Kirbe,paprastas nepraprastas tortas,o spalva tikrai gerule
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 26, 17:56)
va čia receptukas....pats pirmas puslapy,kur pacituotas tekstasštai čia
del spalvos...turiu tokius dažus.....tikrai nežinau pavadinimo....šiaip tai oranžines spalvos ten dažai,o šitam torte dar truputy pamaišyta su likusios geltonos mases gabaliuku.....
Laba diena, mergaitės
Norėjau paklausti gal kas žinot , kur rasti maistinių dažų Vilniuje? Ačiū labai
QUOTE(*Duska @ 2010 07 27, 10:07)
http://www.delona.lt/kita,55.html
Tiek grožybių prigaminote , aš tikriausiai jūsų "lygį" tik po kelerių metelių pasieksiu Na bet įkelsiu keletą savo kepinėlių:
Snikersas puoštas grietinėle ir MARSHMALLOW MASĖS gėle (kitą kartą gaminčiau tik is cukrinės masės geles, nes nepalaiko formos )ir lapeliai iš cukrinės masės
Snikersas puoštas grietinėle ir MARSHMALLOW MASĖS gėle (kitą kartą gaminčiau tik is cukrinės masės geles, nes nepalaiko formos )ir lapeliai iš cukrinės masės
wavin kuo toliau tuo geriau eisis
Noriu pagirt visu kepejeliu tortukus, visi labai grazus ir tikiu skanus
Gal as ir ne i tema, bet gal atsirastu kauniete kepejele galinti iskepti mano pipiro 2-ojo gimtadienio tortuka? Lauksiu az.
Sekmes darbuose
Gal as ir ne i tema, bet gal atsirastu kauniete kepejele galinti iskepti mano pipiro 2-ojo gimtadienio tortuka? Lauksiu az.
Sekmes darbuose
QUOTE(vivir @ 2010 07 27, 15:11)
Tokios zinutes forume yra draudziamos... moderatoriai uz tai labai pyksta
Sakykit mergytės ką norit, bet vieną tortuką atnešiu pasirodyti, laikau jį mano akimis pavykusiu ir pirmą kartą sulipdžiau idėją nuo a iki z kaip užmaniusi, esu juo patenkinta. Dukrytė išsinešė pas kaimynų mergytę į gimtadienį tortas su apelsininiu sufle pagal AJ receptūrą, dengta pastiliažu, arkliukas iš marcipano, gėlytės pastiliažas