Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kirbe @ 2010 07 26, 11:26)

ir dar toro aptepimui tikrai nereikia sviesto ir kond pieno imti lygiom dalim....pok sviesto ir kokie 2 geri šaukštai kond.pieno......

kirbe, tie du geri saukstai kond. pieno ir sveria beveik kaip pokelis sviesto. Indelis kondensuoto yra 480 gr, ar kiek ten, beveik 500 gr. o du saukstai vos ne puse indelio, gaunasdi kad 200 gr.
Atsakyti
drįsčiau paprieštarauti blush2.gif du šaukštai kondensuoto tikrai ne 200 gramų blush2.gif žiūrint kokie šaukštai ir su kaupu pili ar be ax.gif

Kice, ačiūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 26, 11:56)
drįsčiau paprieštarauti  blush2.gif  du šaukštai kondensuoto tikrai ne 200 gramų  blush2.gif  žiūrint kokie šaukštai ir su kaupu pili ar be  ax.gif

Kice, ačiūūūūūūū  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Olesta, parasyta geri. Mano geri saukstai beveik 200 gr. sveria kondensuoto. Bet ne tame esme. Kai karsta, tai reikia riktis , kad butu ir sviestas toks labiau i svesta tikra panasus, t.y. daugiau procentu, ir kitu ingridientu galima pamazint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 liepos 2010 - 10:58
Aš perskaičius ,kad deda 1 prie 1,pamaniau,kad pok sviesto ir ind.kond pieno.....todel ir parašiau,kad deti 2 šaukštus...bent aš taip darau ir viskas ok.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 26, 13:28)
Aš perskaičius  ,kad deda 1 prie 1,pamaniau,kad pok sviesto ir ind.kond pieno.....todel ir parašiau,kad deti 2 šaukštus...bent aš taip darau ir viskas ok.....

Tai gal tame ir klaida, kad galvoja, kad indelis prie pokelio. Prie viso indelio kondensuoto pieno reikia 500 gr sviesto beveik.
Atsakyti
aš ne schmoll.gif dedu 1:1 žinau ką tai reiškia biggrin.gif , bet turbūt nevykęs sprendimas, nes karštis nežmoniškas ir dar pasėdo man tas tortas,kaip sakant mokytis mokytis ir dar kartą mokytis , bandysim šarlotę telktis į pagalbą
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 26, 12:40)
aš ne  schmoll.gif dedu 1:1 žinau ką tai reiškia  biggrin.gif , bet turbūt nevykęs sprendimas, nes karštis nežmoniškas ir dar pasėdo man tas tortas,kaip sakant mokytis mokytis ir dar kartą mokytis , bandysim šarlotę telktis į pagalbą

Maskva ir ne per viena diena pasistate lotuliukas.gif Asmeniskai man sarlote skaniausiai,sviestas sus kondensuotu fe
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 26, 15:02)
Maskva ir ne per viena diena pasistate  lotuliukas.gif Asmeniskai man sarlote skaniausiai,sviestas sus kondensuotu fe


O man tai panasus skoniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 26, 11:26)
na aš visada dedu rugšteles ir kvapu ir niekada nerasoja man...bet mano pagrindine mase MMG......

100 proc.pritariu Olestai......mergaites nepatingekit pirma sluoksny užtepti sviestiniu kremuku su persijotais trupinukais ir trumpam ykišti y šaldytuva,tada užtepkit tik sviestiniu plonai plonai ir denkit mase....tortas buna lygutelis ir man tikrai nešlapiuoja......
ir dar toro aptepimui tikrai nereikia sviesto ir kond pieno imti lygiom dalim....pok sviesto ir kokie 2 geri šaukštai kond.pieno......


o kokiais trupiniais maišot?? neja visada medutį kepatės kad trupinių būtų??? aš


QUOTE(Asseni @ 2010 07 26, 11:57)
Olesta, parasyta geri. Mano geri saukstai  beveik 200 gr. sveria kondensuoto. Bet ne tame esme. Kai karsta, tai reikia riktis , kad butu ir sviestas toks labiau i svesta tikra panasus, t.y. daugiau procentu, ir kitu ingridientu galima pamazint


aš perku pardoj, tą sveriamą sviestą, jis 13,70 kainuoja, ten tikrai labai geras sviestas, kaip naminis.
Atsakyti
aš kai kepu medutį kada ir jei lieka koks lakštelis arba nuopjopvų, niekada neišmetu... sutarkuoju per smulkią smulkią tarką ir persijojus sudedu, specialiai medučio trupinukams nekepu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 26, 16:05)
aš kai kepu medutį kada ir jei lieka koks lakštelis arba nuopjopvų, niekada neišmetu... sutarkuoju per smulkią smulkią tarką ir persijojus sudedu, specialiai medučio trupinukams nekepu...


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi visada pasilieku medučio ar kartaiS lieka kokio biskvito viršunele...sudžiovinu,persijoju per sietely ir turiu kada reikia....žinoma jeigu kepat tik retkarčiais viena kita torta,tai gal ir neužteks tu trupinuku,o kai dažniau kepasi tai ir turim ju.....

paprastutis tortas su mascarpones suriu......MMG
user posted image
Atsakyti