QUOTE(kirbe @ 2010 07 26, 11:26)
na aš visada dedu rugšteles ir kvapu ir niekada nerasoja man...bet mano pagrindine mase MMG......
100 proc.pritariu Olestai......mergaites nepatingekit pirma sluoksny užtepti sviestiniu kremuku su persijotais trupinukais ir trumpam ykišti y šaldytuva,tada užtepkit tik sviestiniu plonai plonai ir denkit mase....tortas buna lygutelis ir man tikrai nešlapiuoja......
ir dar toro aptepimui tikrai nereikia sviesto ir kond pieno imti lygiom dalim....pok sviesto ir kokie 2 geri šaukštai kond.pieno......
o kokiais trupiniais maišot?? neja visada medutį kepatės kad trupinių būtų??? aš
QUOTE(Asseni @ 2010 07 26, 11:57)
Olesta, parasyta geri. Mano geri saukstai beveik 200 gr. sveria kondensuoto. Bet ne tame esme. Kai karsta, tai reikia riktis , kad butu ir sviestas toks labiau i svesta tikra panasus, t.y. daugiau procentu, ir kitu ingridientu galima pamazint
aš perku pardoj, tą sveriamą sviestą, jis 13,70 kainuoja, ten tikrai labai geras sviestas, kaip naminis.