Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

migle,kaip visada -tobula bigsmile.gif
Atsakyti
Jetau, mergaiciai ir berniukaciai, a paprotejot gal?
1,5 dienos nebuvau, o cia blink.gif Kok karstas savaitgalis thumbup.gif

Aciu uz pagiras mano tortui, Rugiagele, cia ne kedai per dideli, cia tortas per mazas biggrin.gif

spyglis2
, masiniukas, gerulis, toks storulis, stiklo jam didesnio reikia ir apvadu ciut truksta. SU ramunem super graziai atrodo, tiesiog tobulas vaizdas wub.gif

k.lapelyte, tortas atrodo nepabaigtas, batukams truksta dailumo, jau ne pirmus matau tokius torus, negi visada truksta laiko g.gif ? Ir daznai labai girdziu pasiteisinima "specialiai". Ne gi specialiai stengiesi padaryti netvarkingai?

kirbe, labai grazi torto spalva, o rozes tavo man tiesiog pasakiskos

*Jonė*, labai spalvingas krepselis, grazus

Dianocka
, labai idomus tortas, grazi mintis, tobulai igyvendinta, man tik padeklas rezia aki ax.gif

Olestuk, kodel batukai ve ant skirtingu koju blush2.gif , spalvyte liuks. O sakocio papuosimas be zodzio.

***Meskute***, tavo masinytei irgi pagal mane truksta apvadeliu aplink, kad vaizdas butu pabaigtas. O cia 15-meciui? Ne per vaikiskas tortas?

daividija
, WAU thumbup.gif

rekaliuke, dviauksciai super, o tam su drugeliais man kiek uzbaigtumo truksta

rutyte11, o tu apacia torto padailinai kaip nors, kai perkelei? Ir, tiesa, kaip sekesi perkelt? Kodel is kart nepaemei padeklo?

ŽaismingaStikle,, labai juokinga masinele, bet spalva nereali, man virsuje truksta juokingu figureliu jaunuju ir sone geliu, butu superinis vestuvinis tortas zmonems suprantantiems humora

Angel1203, tavo torto nematau verysad.gif

Olesta
, nu paskutinis, tai verkiau is juoko , nu gi mintis nereali lotuliukas.gif

Migle79
, labai spalvingas tortas, faina ideja

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 19:08)

***Meskute***, tavo masinytei irgi pagal mane truksta apvadeliu aplink, kad vaizdas butu pabaigtas. O cia 15-meciui? Ne per vaikiskas tortas?

Ne, ne 15-meciui....ten 75 ...kazkaip sventai buvau isitikinus kad jo nr.75 doh.gif kai jau atidaviau tada zvilgt ogi 95 doh.gif
O va laiko si kart tikrai pritrukau tiem apvadeliam....tortas buvo baigtas 8 ryto nes nakti krakmolo pritrukau unsure.gif ..o pasiime ji puse 9 doh.gif
Atsakyti
Asseni, sakai kreivi batai??? nu nė velnio jie pas mane „unysex“ unsure.gif aš jų neraitau nei kairių nei dešinių, abu batukai vienodi būna g.gif visus visada darau vienodus...o paskutinis tai gerulis lotuliukas.gif mintis visiems „dašilo“, kodėl čia taip papuošta - pusseserei gimtadienis, ir jos mėnesio amžiaus sūnelio krikštynos, užtat ir idėja, kad balius vienas, vaikas dar sterblinukas, ir balius sterblinis 2 in 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Olestuk, nu ne kreivi, o ant skirtingu koju, niu man taip atrodo blush2.gif As visada ipjaunu ties ilenkimu

Rankinuka dar nesu. Medaus tortas, MMG, pastilazas.

Jis ruzavas ir dar blizga , o cia kazkokios neaiskios spalvos gun_bandana.gif Nu nemoku fotografuot, nemoku

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 liepos 2010 - 20:33
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 21:22)
Olestuk, nu ne kreivi, o ant skirtingu koju, niu man taip atrodo  blush2.gif As visada ipjaunu ties ilenkimu

Rankinuka dar nesu. Medaus tortas, MMG, pastilazas.

Jis ruzavas ir dar blizga , o cia kazkokios neaiskios spalvos  gun_bandana.gif Nu nemoku fotografuot, nemoku

user posted image

cia 10 gimtadieniui? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif tikiuosi mano dukra tokiu metu nenores tokio torto.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif pats tortas thumbup.gif
Atsakyti
Migle, Asseni, kaip visada tobuli tortukai bigsmile.gif Kaip tas smulkias detales taip padarot? g.gif Sužavėta wub.gif
Olesta, mieli kengūriukai. wub.gif
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 19:08)
rekaliuke, dviauksciai super, o tam su drugeliais man kiek uzbaigtumo truksta

Ns norėjo gėlytės su drugeliais, tai nesugalvojau ką dar uždėt? g.gif Gal patarimų? bigsmile.gif
Atsakyti
migle kaip visada tobula, pakartot be sansu unsure.gif thumbup.gif
asseni, kaip tikras, at rankeles pas jus doh.gif wub.gif
olesta, figureles tavo arkliukas, uzrasyk i kursus pas asve kai laisva min turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 25 liepos 2010 - 20:53
QUOTE(adriu @ 2010 07 25, 17:22)
migle,kaip visada  -tobula bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Asseni,tokio ridikiulio nevalgyciau,as ji nesiociau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 25, 14:49)
aš gal ne į tą temą pataikiau?  blush2.gif

gal ir į temą, bet jei esi pradedančioji, tai net nebadyčiau tokio daryti ax.gif , čia tik atrodo vienas du, o iš tiesų darbo ir įgūdžių reikia belekiek ..........

Žiasmingas Stiklas, patikėk ,o aš tortą apdengiau šokoladine mase ir vežiau 100km, nu kur protas nežinau, aprasojo pradėjo tirpti , turbūt visgi per tokisu karščius tik MMG arba trupiniai, kito kelio nematau doh.gif

nu jau tortų grožis visų, neišskirsiu nei vieno, bet eina sau kaip jūs tokiam karštyje ištveriat
Atsakyti
guldau savo žilą galvą, kad ne nuo masės priklauso tirpimas - NEPARUOŠĖT TINKAMAI TORTO DENGIMUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif nei viena masė netirpsta va taip va dėl oro ar dėl kilometrų sklaičiaus 4u.gif

Jo aš kursus tai laisvai galiu, dviejų tipų net:
* figūrėlių lipdymas
** torto svorio viršijimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo 100 g iki 3 kg blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 25, 23:17)
guldau savo žilą galvą, kad ne nuo masės priklauso tirpimas - NEPARUOŠĖT TINKAMAI TORTO DENGIMUI  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nei viena masė netirpsta va taip va dėl oro ar dėl kilometrų sklaičiaus  4u.gif

dengiau sviestiniu kremu, 1:1 kondencuotas su sviestu g.gif ,
Atsakyti