migle,kaip visada -tobula
Jetau, mergaiciai ir berniukaciai, a paprotejot gal?
1,5 dienos nebuvau, o cia Kok karstas savaitgalis
Aciu uz pagiras mano tortui, Rugiagele, cia ne kedai per dideli, cia tortas per mazas
spyglis2, masiniukas, gerulis, toks storulis, stiklo jam didesnio reikia ir apvadu ciut truksta. SU ramunem super graziai atrodo, tiesiog tobulas vaizdas
k.lapelyte, tortas atrodo nepabaigtas, batukams truksta dailumo, jau ne pirmus matau tokius torus, negi visada truksta laiko ? Ir daznai labai girdziu pasiteisinima "specialiai". Ne gi specialiai stengiesi padaryti netvarkingai?
kirbe, labai grazi torto spalva, o rozes tavo man tiesiog pasakiskos
*Jonė*, labai spalvingas krepselis, grazus
Dianocka, labai idomus tortas, grazi mintis, tobulai igyvendinta, man tik padeklas rezia aki
Olestuk, kodel batukai ve ant skirtingu koju , spalvyte liuks. O sakocio papuosimas be zodzio.
***Meskute***, tavo masinytei irgi pagal mane truksta apvadeliu aplink, kad vaizdas butu pabaigtas. O cia 15-meciui? Ne per vaikiskas tortas?
daividija, WAU
rekaliuke, dviauksciai super, o tam su drugeliais man kiek uzbaigtumo truksta
rutyte11, o tu apacia torto padailinai kaip nors, kai perkelei? Ir, tiesa, kaip sekesi perkelt? Kodel is kart nepaemei padeklo?
ŽaismingaStikle,, labai juokinga masinele, bet spalva nereali, man virsuje truksta juokingu figureliu jaunuju ir sone geliu, butu superinis vestuvinis tortas zmonems suprantantiems humora
Angel1203, tavo torto nematau
Olesta, nu paskutinis, tai verkiau is juoko , nu gi mintis nereali
Migle79, labai spalvingas tortas, faina ideja
1,5 dienos nebuvau, o cia Kok karstas savaitgalis
Aciu uz pagiras mano tortui, Rugiagele, cia ne kedai per dideli, cia tortas per mazas
spyglis2, masiniukas, gerulis, toks storulis, stiklo jam didesnio reikia ir apvadu ciut truksta. SU ramunem super graziai atrodo, tiesiog tobulas vaizdas
k.lapelyte, tortas atrodo nepabaigtas, batukams truksta dailumo, jau ne pirmus matau tokius torus, negi visada truksta laiko ? Ir daznai labai girdziu pasiteisinima "specialiai". Ne gi specialiai stengiesi padaryti netvarkingai?
kirbe, labai grazi torto spalva, o rozes tavo man tiesiog pasakiskos
*Jonė*, labai spalvingas krepselis, grazus
Dianocka, labai idomus tortas, grazi mintis, tobulai igyvendinta, man tik padeklas rezia aki
Olestuk, kodel batukai ve ant skirtingu koju , spalvyte liuks. O sakocio papuosimas be zodzio.
***Meskute***, tavo masinytei irgi pagal mane truksta apvadeliu aplink, kad vaizdas butu pabaigtas. O cia 15-meciui? Ne per vaikiskas tortas?
daividija, WAU
rutyte11, o tu apacia torto padailinai kaip nors, kai perkelei? Ir, tiesa, kaip sekesi perkelt? Kodel is kart nepaemei padeklo?
ŽaismingaStikle,, labai juokinga masinele, bet spalva nereali, man virsuje truksta juokingu figureliu jaunuju ir sone geliu, butu superinis vestuvinis tortas zmonems suprantantiems humora
Angel1203, tavo torto nematau
Olesta, nu paskutinis, tai verkiau is juoko , nu gi mintis nereali
Migle79, labai spalvingas tortas, faina ideja
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 19:08)
Ne, ne 15-meciui....ten 75 ...kazkaip sventai buvau isitikinus kad jo nr.75 kai jau atidaviau tada zvilgt ogi 95
O va laiko si kart tikrai pritrukau tiem apvadeliam....tortas buvo baigtas 8 ryto nes nakti krakmolo pritrukau ..o pasiime ji puse 9
Asseni, sakai kreivi batai??? nu nė velnio jie pas mane unysex aš jų neraitau nei kairių nei dešinių, abu batukai vienodi būna visus visada darau vienodus...o paskutinis tai gerulis mintis visiems dašilo, kodėl čia taip papuošta - pusseserei gimtadienis, ir jos mėnesio amžiaus sūnelio krikštynos, užtat ir idėja, kad balius vienas, vaikas dar sterblinukas, ir balius sterblinis 2 in 1
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 21:22)
Olestuk, nu ne kreivi, o ant skirtingu koju, niu man taip atrodo As visada ipjaunu ties ilenkimu
Rankinuka dar nesu. Medaus tortas, MMG, pastilazas.
Jis ruzavas ir dar blizga , o cia kazkokios neaiskios spalvos Nu nemoku fotografuot, nemoku
Rankinuka dar nesu. Medaus tortas, MMG, pastilazas.
Jis ruzavas ir dar blizga , o cia kazkokios neaiskios spalvos Nu nemoku fotografuot, nemoku
cia 10 gimtadieniui? tikiuosi mano dukra tokiu metu nenores tokio torto.. pats tortas
Migle, Asseni, kaip visada tobuli tortukai Kaip tas smulkias detales taip padarot? Sužavėta
Olesta, mieli kengūriukai.
Ns norėjo gėlytės su drugeliais, tai nesugalvojau ką dar uždėt? Gal patarimų?
Olesta, mieli kengūriukai.
QUOTE(Asseni @ 2010 07 25, 19:08)
Ns norėjo gėlytės su drugeliais, tai nesugalvojau ką dar uždėt? Gal patarimų?
migle kaip visada tobula, pakartot be sansu
asseni, kaip tikras, at rankeles pas jus
olesta, figureles tavo arkliukas, uzrasyk i kursus pas asve kai laisva min turesi
asseni, kaip tikras, at rankeles pas jus
olesta, figureles tavo arkliukas, uzrasyk i kursus pas asve kai laisva min turesi
QUOTE(adriu @ 2010 07 25, 17:22)
migle,kaip visada -tobula
Asseni,tokio ridikiulio nevalgyciau,as ji nesiociau
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 25, 14:49)
aš gal ne į tą temą pataikiau?
gal ir į temą, bet jei esi pradedančioji, tai net nebadyčiau tokio daryti , čia tik atrodo vienas du, o iš tiesų darbo ir įgūdžių reikia belekiek ..........
Žiasmingas Stiklas, patikėk ,o aš tortą apdengiau šokoladine mase ir vežiau 100km, nu kur protas nežinau, aprasojo pradėjo tirpti , turbūt visgi per tokisu karščius tik MMG arba trupiniai, kito kelio nematau
nu jau tortų grožis visų, neišskirsiu nei vieno, bet eina sau kaip jūs tokiam karštyje ištveriat
guldau savo žilą galvą, kad ne nuo masės priklauso tirpimas - NEPARUOŠĖT TINKAMAI TORTO DENGIMUI nei viena masė netirpsta va taip va dėl oro ar dėl kilometrų sklaičiaus
Jo aš kursus tai laisvai galiu, dviejų tipų net:
* figūrėlių lipdymas
** torto svorio viršijimas nuo 100 g iki 3 kg
Jo aš kursus tai laisvai galiu, dviejų tipų net:
* figūrėlių lipdymas
** torto svorio viršijimas nuo 100 g iki 3 kg
QUOTE(Olesta @ 2010 07 25, 23:17)
guldau savo žilą galvą, kad ne nuo masės priklauso tirpimas - NEPARUOŠĖT TINKAMAI TORTO DENGIMUI nei viena masė netirpsta va taip va dėl oro ar dėl kilometrų sklaičiaus
dengiau sviestiniu kremu, 1:1 kondencuotas su sviestu ,