Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Aciu mergaites 4u.gif

O prisijuokiau is tu vaiku negaliu atveziavom i ta gimtadieni sudejau tortus ant stalo tai visi kaip puole sako pjaunam torta lotuliukas.gif paskui siaip taip islauke jau to torto pjovimo ir visu su lekstem stovi sako man patriko smegenis atpajuk, kitam reikejo kepiniuko kelniu da kitam akiu ir zodziu tortai buvo apipjaustyti is visu pusiu lotuliukas.gif atskiros dalys ten ne kiek ta torta valgyt kiek ta personaza lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 25 liepos 2010 - 12:26
Sveikos merginos, prisižiūrėjau čia visokių grožybių, ir galvoju ar vert kišt nagus man į toky dalyką g.gif jus čia ne tortus kepat, o meeeeną kuriat 4u.gif tikiuosi nesutrugdysiu, sugalvojau ir aš kažką tokio padaryti, bet labai patarimų reikia nes tai būtų pirmasis bandymas mano ax.gif

user posted image

manau visiems matytas variantas, bet norėčiau savo brangiausiajam tokią dovanėlę įteikti blush2.gif

gal galite patarti nuo ko pradėti? aš norėčiau kept medaus tortuką, su grietinėlės-varškės kremu (o gal patarsitę kokį kitą?) kuo aptepti visą lagaminą, ir kaip jį "atidaryti" ? lotuliukas.gif labai smagu butų sulaukti patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine-pantera2: 25 liepos 2010 - 12:29
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 25, 13:26)
Aciu mergaites  4u.gif

O prisijuokiau is tu vaiku negaliu atveziavom i ta gimtadieni sudejau tortus ant stalo tai visi kaip puole sako pjaunam torta  lotuliukas.gif  paskui siaip taip islauke jau to torto pjovimo ir visu su lekstem stovi sako man patriko smegenis atpajuk, kitam reikejo kepiniuko kelniu da kitam akiu ir zodziu tortai buvo apipjaustyti is visu pusiu  lotuliukas.gif atskiros dalys ten ne kiek ta torta valgyt kiek ta personaza  lotuliukas.gif

Pas tave nors pjaut leido .....o mano paskutine barbe sake kai pjaustyt norejo ,pradejo vaikai verkt doh.gif ,tipo kaip ci lelei kojas pjausi blink.gif ,tai kai jau mama istrauke lele ir parode kad ji be koju ...tik tada leido pjaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 25, 13:47)
Pas tave nors pjaut leido .....o mano paskutine barbe sake kai pjaustyt norejo ,pradejo vaikai verkt  doh.gif ,tipo kaip ci lelei kojas pjausi  blink.gif ,tai kai jau mama istrauke lele ir parode kad ji be koju ...tik tada leido pjaut  doh.gif

Eikit jus sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 25, 13:48)
Eikit jus sau  lotuliukas.gif

Nu man kai pasakojo ir juokinga pasirode....bet is kitos puses kai pagalvoji taip vaikui ir trauma gali ivaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 25, 14:28)
Sveikos merginos, prisižiūrėjau čia visokių grožybių, ir galvoju ar vert kišt nagus man į toky dalyką  g.gif  jus čia ne tortus kepat, o meeeeną kuriat  4u.gif tikiuosi nesutrugdysiu, sugalvojau ir aš kažką tokio padaryti, bet labai patarimų reikia nes tai būtų pirmasis bandymas mano  ax.gif
user posted image

manau visiems matytas variantas, bet norėčiau savo brangiausiajam tokią dovanėlę įteikti  blush2.gif

gal galite patarti nuo ko pradėti? aš norėčiau kept medaus tortuką, su grietinėlės-varškės kremu (o gal patarsitę kokį kitą?) kuo aptepti visą lagaminą, ir kaip jį "atidaryti" ?  lotuliukas.gif  labai smagu butų sulaukti patarimų  4u.gif

aš gal ne į tą temą pataikiau? blush2.gif
Atsakyti
Dėl lagamino manau reikia laukt patarimo iš ASSENI mirksiukas.gif nes ji čia tokius galingus meistrauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 25, 14:24)
Nu man kai pasakojo ir juokinga pasirode....bet is kitos puses kai pagalvoji taip vaikui ir trauma gali ivaryt  unsure.gif

Su tais tortais is vis kuo toliau tuo mandriau lotuliukas.gif ir vaikus traumuosim, ir visa kita.. jau mano dukryte, kai dariau krutis, tai vaiksciojo aplink ir sake: "Cia papai?" Nors dar neapdengti buvo... doh.gif
Atsakyti
oooo Angel, kokius Tu čia fainuolius atnešei thumbup.gif bigsmile.gif super pavykę personažai...

o aš ateinu su „penu liežuviams“ blush2.gif gal turit minčių, kokia proga pagaminau šitą tortą, nešuosi šį vakarą eidama sveikinti lotuliukas.gif juodasis miškas, viršus šokoladas, šonai mano mylima saulės pieno grietinėlė, dekoracijos dengiamasis pastiliažas ir marcipanas 4u.gif

user posted image

nu kaip abi rankos kairės, tai ten kengūra su kenguriuku blush2.gif blush2.gif blush2.gif yra ir uodega kengūrai, tik kampas ne tas, nufotkinau taip netikusiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 25 liepos 2010 - 14:44
Angel,mano vaikai tave isimotintu lotuliukas.gif Liuks tortukai wub.gif Mazius sakytu o Patikas lotuliukas.gif

Olesta,cia turbut kazkas is sterbliukes trauks kudikeli koki,ania?Liuks ideja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 25 liepos 2010 - 14:45
QUOTE(Olesta @ 2010 07 25, 15:43)
oooo Angel, kokius Tu čia fainuolius atnešei  thumbup.gif  bigsmile.gif  super pavykę personažai...

o aš ateinu su „penu liežuviams“  blush2.gif  gal turit minčių, kokia proga pagaminau šitą tortą, nešuosi šį vakarą eidama sveikinti  lotuliukas.gif juodasis miškas, viršus šokoladas, šonai mano mylima saulės pieno grietinėlė, dekoracijos dengiamasis pastiliažas ir marcipanas  4u.gif

nu kaip abi rankos kairės, tai ten kengūra su kenguriuku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif yra ir uodega kengūrai, tik kampas ne tas, nufotkinau taip netikusiai  blush2.gif

Man kakzodel kilo mintis, kad tortas galetu buti skirtas seimynai, kuri turi maza kudiki biggrin.gif i palankynas gal eini?
Atsakyti
Labutis,

kaip sekasi dirbti esant tokiam orui? Aš tiesa sakant jau pavargau nuo šio karščio schmoll.gif

Atėjau su tortuku. Tortas berniukui, mėgstančiam ginklus, karinę amuniciją ir t.t. Nenorėjau vaikui daryti ginklo, todėl gimė toks žaismingas siužetas, kurį galima pavadinti - "Apsaugosim savo morkas":
user posted image

Viduje - Snikersas, papuošimai - bezė, pastilažas, šok. masė.
Atsakyti