Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(naitas @ 2010 07 24, 19:56)
tos mažos gėlytės antrame aukšte turi savo funkciją kokią nors?  g.gif  aš jas būčiau gal dėjus bangelėmis.. gal..

maskavau suplysusia mase blush2.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2010 07 24, 19:56]
šito priboro dar neturiu help.gif
turiu ratuką siūlei imituot... gėėėėris wub.gif hmmmm.. o gal ten komplekte yra tas pjaunantis ratuks unsure.gif
ėėėėėėė... mmmmm.. wub.gif wub.gif ir dar sakai pirmas... tai koks bus dešimtas mega_shok.gif

tik viršuje ten rožė kankorėžį primena.. bet gal čia fotografavimo kampas kaltas... įdėk dar daugiau to torto nuotraukų rolleyes.gif tikrai labai gražus.

aciu naitai 4u.gif na siaip tai roze daryta, bet gal ir atrodo kaip konkorezis g.gif kazkaip is virsaus neturiu nuotrauku, va gal sioje geriau matosi:

user posted image
Atsakyti
šitai rožei trūksta sugnybimų žiedlapio centre, įsivaizduojat tada jos DIDYBĘ wub.gif wub.gif wub.gif bet vis tiek man tas tortas bus įsimintiniausias vestuvinis šiais metais... na dar Cipciuko vieną mačiau, stalčius iki šiol atsidaręs...

Jone, spalva batukų gėlyčių ir aisingo Claret, maišyta su electric purple berods vadinasi, elektrinė violetinė tokia, nes vienas Claretas gražiai nenudažo masių, tada kai pagaminau batukus, ta spalva buvo nei šiū nei karvė, tai aš batukus pertepiau degtine, ir porai dienų pastačiau džiūti balkone, va rezultate gavosi graži spalva 4u.gif

ačiū už gerą žodį wub.gif

merginos, Jūs tai pavarėt vaizdų ir vaikinas be abejo thumbup.gif labai gražūs tortai ir su išsakyta kritika irgi visur sutinku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atsiprasau, kad isiverziau, bet gal jusu temikeje yra grazius tortus kepanciu klaipedieciu? ax.gif laukiu az ax.gif
Atsakyti
Dianocka, o jau vestuvinio grožis, ir kaip aš jį pro akis praleidau... tos apačioj kvarbatkos lb lb gražiai atrodo mirksiukas.gif

Olesta, kartais ne tas raudonas cipciuko tortas istrigo vestuvinis su siuvinėtom gėlėm?? tą pamatęs tai apakau, apstulbau ir dar dabar jis man akyse stovi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 23:43)
šitai rožei trūksta sugnybimų žiedlapio centre, įsivaizduojat tada jos DIDYBĘ  wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet vis tiek man tas tortas bus įsimintiniausias vestuvinis šiais metais... na dar Cipciuko vieną mačiau, stalčius iki šiol atsidaręs...

na ir as pagalvojau kad tu sugnybimu truksta tai rozei ir lapukai siek tiek nulinke, kita karta stengsiuos padaryti didingesne, aisku jei pavyks smile.gif
Aciu Olesta ir kitiems uz patarimus 4u.gif
Zaismungas stikle aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
raudonas kaip raudonas, įspūdingas irgi, bet pas ją toks 4 aukštų baltas su šilkinėm rožėm, nu ten nežinau nuskintų laurus bet kokiam konditeriniam konkurse, jis man toks nemoku pasakyti wub.gif wub.gif wub.gif Cipciuko tortai visi be galo gražūs wub.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif nu bet ir groziu vel pilna tik neuzeik pora dienu Dianocka - lenkiu galva pries tavo talenta tikrai grazus darbai visi, Olesta super KNYGA su islinkimu labai grazu ir spalvos ir kruopstumas 4u.gif ir visu kitu darbeliai grazus Rekaliukes, Meskutes , Stiklo, Jolkos thumbup.gif
Mano vakarykstis darbas cia turejo tut vienas tortas ir tie biciuliai susikabine bet kad neturejau tokio saldytuvo kad tilptu i viena lentyna abu tai va padariau taip bet cia is tos pacios operos Kempiniukas ir jo draugas Patrikas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
angel, labai kruopstu ir zaismingas tortukai, nors reiktu rasyt tortukai, saunuole thumbup.gif
Atsakyti

Angel1203 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano mylimiausias personažas - Patrikas ir taip jį fainiai padarei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Angel, super thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 25, 11:54)
cia is tos pacios operos Kempiniukas ir jo draugas Patrikas  blush2.gif

Super bigsmile.gif ,mano merginos megstamiausi personazai wub.gif
Atsakyti