Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 14:43)

Sakotis tai nerealiai papuostas...
Papildyta:
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 15:46)

Tas pirmas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Ojej,Rekaliuke,o kaip tau per karscius sekasi dirbt,a?Turbut gerai,man grazu raides tos labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 24, 16:30)
Ojej,Rekaliuke,o kaip tau per karscius sekasi dirbt,a?Turbut gerai,man grazu raides tos labai wub.gif

Na karščiai duoda savo, sunkiau, bet įmanoma ax.gif Man tos raidės taip pat labai patinka, bet kai parsisiunčiau tą abėcėlę, pabandžiau daryt man nepavyko, tai nepatikėsit, bet kai reikia raidžių, man jas daro vyras blush2.gif man neina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 24 liepos 2010 - 15:35
QUOTE(Dianocka @ 2010 07 24, 11:41)

nu vienas gražiaursių matytų vestuvinių tortų wub.gif toks KITOKS wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 16:35)
Na karščiai duoda savo, sunkiau, bet įmanoma  ax.gif  Man tos raidės taip pat labai patinka, bet kai parsisiunčiau tą abėcėlę, pabandžiau daryt man nepavyko, tai nepatikėsit, bet kai reikia raidžių, man jas daro vyras  blush2.gif  man neina  biggrin.gif

as ir turiu, bet ir man neiseina, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 24, 16:36)
as ir turiu, bet ir man neiseina, nors tu ka doh.gif

MB kai daro, tai išsikočioja pastilažą, labai plonai, susipjausto juostelėmis ir palieka truputuką padžiūti, tada spaudžia ir su adata išima.
Atsakyti
Be galo dau nuostabių tortukų, visų nebesuminėsiu, viskas susakyta. Labiausiai vis tik įstrigo Neramuolės pūkuotukas, Jonės krepšelis ir Dianočkos vestuvinis wub.gif
Rekaliuke, tavo tortai be galo dailūs, ir dar dėl vieno dalyko noriu pagirti - pirma kepėjėlė, kuri pagaliau teisingai rašo datas thumbup.gif (data rašoma su tarpeliais arba su brūkšneliais, bet ne su taškais mirksiukas.gif )
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 16:22)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 16:40)
MB kai daro, tai išsikočioja pastilažą, labai plonai, susipjausto juostelėmis ir palieka truputuką padžiūti, tada spaudžia ir su adata išima.
aciu reikes pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Na pagaliau gavau padaryti mašiną smile.gif)) žinoma, nieko ypatingo, matyta ir gražesnių, bet vis šis tas pasirodymui blush2.gif

user posted image

Cipciuko medutis , MMG, aisingas

user posted image

Patarimas nuo dūšios, neužsiimkit tortų daryti su šokoladais, nes viskas ištirps doh.gif šonai liko apibėgę kol nuvežiau iki tikslos, o vežiau nepilnu 2km iki tikslo blink.gif
Atsakyti
Zaismingas stiklas- wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagyras.. 4u.gif tokiu oru tik ir daryti vestuvinius tortikus doh.gif jetus galvojau nuo koju nuvirsiu...siaubas.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 24, 11:47)
O tu tas sirdeles pjaustei peiliu?Jei taip,tai siulau isigyti ta maza ratuka

šito priboro dar neturiu help.gif
turiu ratuką siūlei imituot... gėėėėris wub.gif hmmmm.. o gal ten komplekte yra tas pjaunantis ratuks unsure.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 07 24, 12:41)
O as siam savaitgaliui padariau pirma savo vestuvini torta sampanines-rudos tematikos.

ėėėėėėė... mmmmm.. wub.gif wub.gif ir dar sakai pirmas... tai koks bus dešimtas mega_shok.gif

tik viršuje ten rožė kankorėžį primena.. bet gal čia fotografavimo kampas kaltas... įdėk dar daugiau to torto nuotraukų rolleyes.gif tikrai labai gražus.

QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 24, 15:46)
Mergaitės, kaip angliškai vadinasi blizgi cukraus pudra pvz aukso ar sidabro spalvos(miltukai papuošt gėlėms kraštukus ir t.t)?

ar būna tokia cukraus pudra?
Yra tiesiog sausi miltukai, blizgūs vadinasi LUSTRE.
va čia gali pažiūrėt su foto:
http://www.surbitona.....l#a3319#a3319

QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 24, 17:04)
O as siandien nuo ryto net verkiau darydama torta, mase dejau tris kartus, nesuprantu ir keliaus labai anksti kad karsta nebutu, ale namie vis vien  buvo 30  verysad.gif  tirpo viskas rankose.

tos mažos gėlytės antrame aukšte turi savo funkciją kokią nors? g.gif aš jas būčiau gal dėjus bangelėmis.. gal..

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 24, 19:04)
Na pagaliau gavau padaryti mašiną smile.gif)) žinoma, nieko ypatingo, matyta ir gražesnių, bet vis šis tas pasirodymui  blush2.gif

jeigu vyras daro tokią mašiną, vadinas tokios ir turi būti mašinos wub.gif
Atsakyti