Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 11:45)
Taip  smile.gif  nerealu ar ne  rolleyes.gif ? Labai gražu  wub.gif

Super tik ar ji nesupyks kad idejai siaip tai labai grazu ale pagalvok kiek reikia tureti sitam tortui amunicijos kiek tu ispaudu tapkytes sirdeles kocieliukai rastuoti o kainos tu kosmine galima kazka panasaus padaryt bet jai uzdesi antklode be rastu vaizdo nebus beit siaip darbas superinis
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 10:50)
Super tik ar ji nesupyks kad idejai siaip tai labai grazu ale pagalvok kiek reikia tureti sitam tortui amunicijos kiek tu ispaudu tapkytes sirdeles kocieliukai rastuoti o kainos tu kosmine galima kazka panasaus padaryt bet jai uzdesi antklode be rastu vaizdo nebus beit siaip darbas superinis

Aš radau internete nuotrauką tongue.gif o internetas yra viešas blush2.gif na nemanau, kad supyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 07 16, 10:01)
mergaites as ne i tema,esu dar vis zioplinejanti jusu temeleje,bet pasakykit ka daryti kad rankos nenusidazytu dazais lipdant is mases baibokus ir visa kita. 4u.gif

as jau vakar su pirstin4m minkiau.. tom plonom tokiom vienkartinėm smile.gif tai bent į rankas galima šiandine žiūrėt biggrin.gif

ale susinervijau.. ne toks gavos torčiukas kaip norėjau.. bet kai naminiam vartojimui tai bus gerai.... esmė buvo naujovišką vidų išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
mergaites net idomu pasidare su kokiais dazais su dirbat nes visada iminkau tiesiai i mase ir plikom rankom ir niekada ranku nenudazo, as dirbu su geliniais ir turiu dar tu baltarusisku. isminkau mase is karto rankas nusiplaunu ir nieko nelieka visiskai.
o cia kazkas klause kaip nudazyt labai ryskiai mase tai jai daug reikia tai geriausiai sirupa nudazyti kuri pilam i pudra ir aisku ryskia mase isgauti reikia daug dazu
Atsakyti
Ogo koks puslapis cool.gif ar tik man vienai čia rodo taip ar visi mato švyturio alų biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kyla itarimas, kad tortas atsisako buvo papuostas smile.gif kategoriskai..
kai tokie karsciai, reikia eiti atostogauti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 09:02)
Man tai neužteko  blush2.gif  bet ir kepėja iš manęs tokia hihihi.gif  biggrin.gif

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bandysiu is 1,5 normos
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 12:54)
mergaites net idomu pasidare su kokiais dazais su dirbat nes visada iminkau tiesiai i mase ir plikom rankom ir niekada ranku nenudazo, as dirbu su geliniais ir turiu dar tu baltarusisku. isminkau mase is karto rankas nusiplaunu ir nieko nelieka visiskai.
o cia kazkas klause kaip nudazyt labai ryskiai mase tai jai daug reikia tai geriausiai sirupa nudazyti kuri pilam i pudra ir aisku ryskia mase isgauti reikia daug dazu

As minkau Sugarflair ir Americolor... nusiplauna beveik visos spalvos, tik beda su juoda ir violetine spalva cool.gif . i panages isieda..
ir niekad nemeginau minkyt per maiseli... *****... kaip seksas su varnalesos lapu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 16, 11:54)

http://www.sal2.pusl.../americolor.htm

aš su šitais biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 11:56)
Ogo koks puslapis  cool.gif  ar tik man vienai čia rodo taip ar visi mato švyturio alų  biggrin.gif

super puslapis mamytėm wub.gif lotuliukas.gif doh.gif

bet jau kaip masė slapiuoja blink.gif šakės... kaltinu karštį, nes su ta pačia mase dariau kai nebuvo taip karšta tai niekas nešlapiavo schmoll.gif reiktų eit nupyškint kol vaikai negrįžo, bet net bijau iš šaldytuvo traukt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 07 16, 12:39)
As minkau Sugarflair ir Americolor... nusiplauna beveik visos spalvos, tik beda su juoda ir violetine spalva  cool.gif . i panages isieda..

nu nžn.. man ir raudona labai įsigėrė.. ir žalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 16, 13:41)
nu nžn.. man ir raudona labai įsigėrė.. ir žalia  g.gif

dar pastebėjau, kad ne visi muilai vienodai nuplauna tuos dažus. Va vakar naudojau PALMOLIVE muilą rankoms plauti, ir puikiausiai juoda spalva nusiplovė.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif .... ačiū monikute ....platus tas mūsų internetas pasirodo doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 11:55)
Aš radau internete nuotrauką  tongue.gif  o internetas yra viešas  blush2.gif  na nemanau, kad supyks  smile.gif

visaip googlinau.. bet neradau doh.gif
Atsakyti