pirmas mano toks pjaustinukas, juodas miškas, pastiliažas ir šiek tiek marcipano...
ir dar šakotį puošiau truputį vaikiškai iš animacijos srities...smešarikai...marcipanas...
Mergaitės, kaip angliškai vadinasi blizgi cukraus pudra pvz aukso ar sidabro spalvos(miltukai papuošt gėlėms kraštukus ir t.t)?
Olesta, labai labai gražu
Olesta, labai labai gražu
QUOTE(kirbe @ 2010 07 24, 11:47)
na ne tik raišteliu,bet patys batukai yra labai stori...gadina visa vaizda,antr-mase iškočiota labai nelygiai,matosi visi kočelo palikti yspaudimai ir rėžiukai ir šaip man pats tortas toks grubus atrodo.....bat čia tik mano nuomone.....
Dianočka,labai ydomus ir nematytas tortas...krupščiai padarytas,tik jaučiu daug mases suejo tom klostem pirmam aukšte......na bet jos galima ir nevalgyti....o šiaip vaizdas superinis......
Dianočka,labai ydomus ir nematytas tortas...krupščiai padarytas,tik jaučiu daug mases suejo tom klostem pirmam aukšte......na bet jos galima ir nevalgyti....o šiaip vaizdas superinis......
virsus negrobletas (nesimato) ten graviravimas gelytemis. batukus dariau taip specialiai,jie tvirtai laikysis per karscius.
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 24, 15:31)
virsus negrobletas (nesimato) ten graviravimas gelytemis. batukus dariau taip specialiai,jie tvirtai laikysis per karscius.
Is pastilazo viskas tvirtai laikosi-net ploniausios detales... jis sukieteja i kaula... bent taip turetu atsitikt.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 24, 15:35)
Is pastilazo viskas tvirtai laikosi-net ploniausios detales... jis sukieteja i kaula... bent taip turetu atsitikt.
nebeturejau laiko daryti pastiliazo,dariau is dengimo mases
reikes kada prisesti ir pasidaryti visokiu dekoraciju,nes kai staigiai reikia,taip snipstas ir gaunasi
Neramuole, koks gražus krikštynu tortukas tie sporbatukai tokie fainučiai ir mikė labai gražus.
JOLKA999, gražus tortukai, bet man kažkaip labai kliuna kad gėlės visuose tortukuose atskirai, lapai atskirai, toks jausmas, kad bet kaip išmėtyta.
uzniukas, savo klaideles išvardinai, gražus tortas
Adriu, mielos mašinytės
Asseni, kaip visada, tobula
Spyglis2, su ramunėm tai ir makvynas puikus.
k.lapelyte, na jau merginos išvardino visus trukūmus, tikrai trūksta kruopštumo Stenkis ir tikrai pavyks.
Kirbe, kokios man gražios rožės O su uogom kaip skaniai atrodo
*Jone*, koks gražus krepšiukas iš ko pynei?
Dianocka, puikus vestuvinis
Olesta, batuku spalva puikūs abu tortukai O kaip puikiai su šakočiu sugalvota.
Meskute, makvynas
O čia krikštynų tortukas, apačia medaus tortas, viršus snikersas, puošta pastilažu.
Gėlytė, snikersas puoštas pastilažu.
JOLKA999, gražus tortukai, bet man kažkaip labai kliuna kad gėlės visuose tortukuose atskirai, lapai atskirai, toks jausmas, kad bet kaip išmėtyta.
uzniukas, savo klaideles išvardinai, gražus tortas
Adriu, mielos mašinytės
Asseni, kaip visada, tobula
Spyglis2, su ramunėm tai ir makvynas puikus.
k.lapelyte, na jau merginos išvardino visus trukūmus, tikrai trūksta kruopštumo Stenkis ir tikrai pavyks.
Kirbe, kokios man gražios rožės O su uogom kaip skaniai atrodo
*Jone*, koks gražus krepšiukas iš ko pynei?
Dianocka, puikus vestuvinis
Olesta, batuku spalva puikūs abu tortukai O kaip puikiai su šakočiu sugalvota.
Meskute, makvynas
O čia krikštynų tortukas, apačia medaus tortas, viršus snikersas, puošta pastilažu.
Gėlytė, snikersas puoštas pastilažu.
Kokie tortai, Asseni, daividija, Olesta ir dar vestuvinis Kitos megaites ir saunuoles.
O as siandien nuo ryto net verkiau darydama torta, mase dejau tris kartus, nesuprantu ir keliaus labai anksti kad karsta nebutu, ale namie vis vien buvo 30 tirpo viskas rankose.
zodziu rodau, bet klaidu jame oi kiek.
Ir beje Asseni virsutini padariau tik 18 cm, kalijos pjautos is akies
Pats tortas buvo perkeltas ant jaunuju atsivezto padeklo
O as siandien nuo ryto net verkiau darydama torta, mase dejau tris kartus, nesuprantu ir keliaus labai anksti kad karsta nebutu, ale namie vis vien buvo 30 tirpo viskas rankose.
zodziu rodau, bet klaidu jame oi kiek.
Ir beje Asseni virsutini padariau tik 18 cm, kalijos pjautos is akies
Pats tortas buvo perkeltas ant jaunuju atsivezto padeklo
Na merginos vaizdu duodat stulbinanciu Rekaliuke-pyniau is grietineles vargau ziauriai,tas pynimas mano ne koks pati matau Olesta,labai grazi bateliu spalva,kokia cia?neatpazistu turbut neturiu ,Dianockos kaip visada superiniai idomybiniai tortai saunuole Meskutei ziurau sekasi dengt mase Asseni kaip visada Na jei kurios nepaminejau,tai zinokit tikrai visada apziurau tortus kaip kurius kopinu
Lapelyte,tikiuosi kai igusi iseis viskas super 100%
Tfu,Daividija,as dievinu tavo tortus,taviskius gali ikelt kas nori vistiek suprasiu kad tavo
Papildyta:
Rutyte,vaizdas visai neblogas,bet jau turbut atidavei torta?Galejai torta apacia biski aisingu apdzibuot,na bet ka Karsciai tikri nezmoniski
Lapelyte,tikiuosi kai igusi iseis viskas super 100%
Tfu,Daividija,as dievinu tavo tortus,taviskius gali ikelt kas nori vistiek suprasiu kad tavo
Papildyta:
Rutyte,vaizdas visai neblogas,bet jau turbut atidavei torta?Galejai torta apacia biski aisingu apdzibuot,na bet ka Karsciai tikri nezmoniski
QUOTE(neramuole @ 2010 07 23, 21:54)
sveikutes, atnesu o beprotiskai karsto savaitgalio darbelius, vaisinis tortukai dengta MMG, papuosimai pastiliazas, truputis aisingo
Na ir as pakomentuosiu... jei aisku leisite... man tas su sportbatukais... nu super Ir mike laabai dailus
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 22:51)
vsio, prisiduodu ir krentu į lovą nugarą surakino juodai
Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...
Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...
Sis man irgi patinka, bet klaideles jau pati pasakei... bet is esmes buciau patenkinta per savo vestuves matydama toki torta
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 24, 09:08)
Laabai dailus ale kazko man tie batukai atrodo didoki pries torta... bet cia man tik atrodo siaip nerealus kruopstumas
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 15:46)
Sitas super
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 24, 11:17)
Na tikrai yra dar kur stengtis... as nesakau, kad mano tortai idealus...bet nezinau, ar man toks tortas patiktu, jei gauciau savo vaiko krikstynoms... batukai tokie nedailus.. kazko juose truksta... ir kreivokas tortas...
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 07 24, 11:20)
Jau tas antras... net seile varva...
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 24, 11:37)
Jogurtinis su vysniomis ismirkintomis trauktineje vysniu,sulieta irgi trauktine,sokoladiniai biskvitai Zebros,na karsta karsta
Labai grazus! Toks "siltas", akiai malonus, ir apetitas kyla beziurint
Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2010 07 24, 11:41)
Super, nera ka komentuot net
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 12:54)
Jau spalvyte... jau dailumas... ech...isduok spalvytes koda
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 07 24, 14:27)
ziurint kokio mazumo,na as aplikacijas su juo pjaustau,pvz [img]