Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

pirmas mano toks pjaustinukas, juodas miškas, pastiliažas ir šiek tiek marcipano...

user posted image

ir dar šakotį puošiau truputį vaikiškai iš animacijos srities...smešarikai...marcipanas...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, kaip angliškai vadinasi blizgi cukraus pudra pvz aukso ar sidabro spalvos(miltukai papuošt gėlėms kraštukus ir t.t)?

Olesta, labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 24 liepos 2010 - 13:48
QUOTE(kirbe @ 2010 07 24, 11:47)
na ne tik raišteliu,bet patys batukai yra labai stori...gadina visa vaizda,antr-mase iškočiota labai nelygiai,matosi visi kočelo palikti yspaudimai ir rėžiukai ir šaip man pats tortas toks grubus atrodo.....bat čia tik mano nuomone.....

Dianočka,labai ydomus ir nematytas tortas...krupščiai padarytas,tik jaučiu daug mases suejo tom klostem pirmam aukšte......na bet jos galima ir nevalgyti....o šiaip vaizdas superinis...... thumbup.gif

virsus negrobletas (nesimato) ten graviravimas gelytemis. batukus dariau taip specialiai,jie tvirtai laikysis per karscius.
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 24, 15:31)
virsus negrobletas (nesimato) ten graviravimas gelytemis. batukus dariau taip specialiai,jie tvirtai laikysis per karscius.

Is pastilazo viskas tvirtai laikosi-net ploniausios detales... jis sukieteja i kaula... bent taip turetu atsitikt.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 24, 15:35)
Is pastilazo viskas tvirtai laikosi-net ploniausios detales... jis sukieteja i kaula... bent taip turetu atsitikt.

nebeturejau laiko daryti pastiliazo,dariau is dengimo mases
reikes kada prisesti ir pasidaryti visokiu dekoraciju,nes kai staigiai reikia,taip snipstas ir gaunasi
Atsakyti
Neramuole, koks gražus krikštynu tortukas wub.gif tie sporbatukai tokie fainučiai wub.gif ir mikė labai gražus.
JOLKA999, gražus tortukai, bet man kažkaip labai kliuna kad gėlės visuose tortukuose atskirai, lapai atskirai, toks jausmas, kad bet kaip išmėtyta. 4u.gif
uzniukas, savo klaideles išvardinai, gražus tortas thumbup.gif
Adriu, mielos mašinytės bigsmile.gif
Asseni, kaip visada, tobula thumbup.gif
Spyglis2, su ramunėm tai wub.gif ir makvynas puikus.
k.lapelyte, na jau merginos išvardino visus trukūmus, tikrai trūksta kruopštumo 4u.gif Stenkis ir tikrai pavyks.
Kirbe, kokios man gražios rožės wub.gif O su uogom kaip skaniai atrodo wub.gif
*Jone*, koks gražus krepšiukas thumbup.gif iš ko pynei?
Dianocka, puikus vestuvinis bigsmile.gif
Olesta, batuku spalva wub.gif puikūs abu tortukai thumbup.gif O kaip puikiai su šakočiu sugalvota.
Meskute, makvynas thumbup.gif
O čia krikštynų tortukas, apačia medaus tortas, viršus snikersas, puošta pastilažu.
user posted image
Gėlytė, snikersas puoštas pastilažu.
user posted image
Atsakyti
Kokie tortai, Asseni, daividija, Olesta wub.gif ir dar vestuvinis wub.gif Kitos megaites ir saunuoles.

O as siandien nuo ryto net verkiau darydama torta, mase dejau tris kartus, nesuprantu ir keliaus labai anksti kad karsta nebutu, ale namie vis vien buvo 30 verysad.gif tirpo viskas rankose.
zodziu rodau, bet klaidu jame oi kiek.
Ir beje Asseni virsutini padariau tik 18 cm, kalijos pjautos is akies doh.gif
Pats tortas buvo perkeltas ant jaunuju atsivezto padeklo 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na merginos vaizdu duodat stulbinanciu doh.gif Rekaliuke-pyniau is grietineles vargau ziauriai,tas pynimas mano ne koks pati matau blush2.gif Olesta,labai grazi bateliu spalva,kokia cia?neatpazistu turbut neturiu bigsmile.gif ,Dianockos kaip visada superiniai idomybiniai tortai saunuole thumbup.gif Meskutei ziurau sekasi dengt mase 4u.gif Asseni kaip visada thumbup.gif Na jei kurios nepaminejau,tai zinokit tikrai visada apziurau tortus kaip kurius kopinu blush2.gif
Lapelyte,tikiuosi kai igusi iseis viskas super 100%
Tfu,Daividija,as dievinu tavo tortus,taviskius gali ikelt kas nori vistiek suprasiu kad tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Rutyte,vaizdas visai neblogas,bet jau turbut atidavei torta?Galejai torta apacia biski aisingu apdzibuot,na bet ka 4u.gif Karsciai tikri nezmoniski
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 07 23, 21:54)
sveikutes, atnesu o beprotiskai karsto savaitgalio darbelius, vaisinis tortukai dengta MMG, papuosimai pastiliazas, truputis aisingo

Na ir as pakomentuosiu... jei aisku leisite... man tas su sportbatukais... wub.gif nu super thumbup.gif Ir mike laabai dailus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 22:51)
vsio, prisiduodu ir krentu į lovą doh.gif nugarą surakino juodai  doh.gif

Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...

Sis man irgi patinka, bet klaideles jau pati pasakei... bet is esmes buciau patenkinta per savo vestuves matydama toki torta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 24, 09:08)

Trapios teslos tortas, MMG, pastilazas, aisingas

Laabai dailus 4u.gif ale kazko man tie batukai atrodo didoki pries torta... bet cia man tik atrodo unsure.gif siaip nerealus kruopstumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 24, 15:46)

O čia krikštynų tortukas, apačia medaus tortas, viršus snikersas, puošta pastilažu.

Sitas super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 24, 11:17)

Na tikrai yra dar kur stengtis... as nesakau, kad mano tortai idealus...bet nezinau, ar man toks tortas patiktu, jei gauciau savo vaiko krikstynoms... verysad.gif batukai tokie nedailus.. kazko juose truksta... ir kreivokas tortas...
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 07 24, 11:20)

Jau tas antras... net seile varva...
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 24, 11:37)
Jogurtinis su vysniomis ismirkintomis trauktineje vysniu,sulieta irgi trauktine,sokoladiniai biskvitai Zebros,na karsta karsta

Labai grazus! Toks "siltas", akiai malonus, ir apetitas kyla beziurint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2010 07 24, 11:41)
Sveikos merginos.

Super, nera ka komentuot net thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 12:54)
Jooo, tortukai nuodėmės verti  wub.gif

Jau spalvyte... wub.gif jau dailumas... ech...isduok spalvytes koda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 07 24, 14:27)
ziurint kokio mazumo,na as aplikacijas su juo pjaustau,pvz [img]

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 24 liepos 2010 - 15:24
rutyte11, tikrai dailus tortas thumbup.gif
Jone, bent jau iš nuotraukos, tai pynimas puikus bigsmile.gif Ir dar iš grietinėlės thumbup.gif
Ačiū, meškute blush2.gif
Na dar porą, apačia varškės kremo tortas, viršus rafaelo, puošta pastilažu.
user posted image
Drugelis, vienas sparnas medutis, kitas varškės kremo su persikais, puošta grietinėle ir pastilažu.
user posted image
Atsakyti