kokie sportbatukai
asseni,einu apibarstyt
asseni, kaip visada, tiesiog tobula
________
atnešu ir aš savo du pirmasis, nieko naujo, eilinis makvynas, alia bet tačiau kai seniai čia kažkas panašaus bebuvo, tai idėsiu
MMG, aisingas, snikersas
o čia paprastutis rafaelas, ramunės MMG, tos žalios, nežinau kaip vadinasi, tipo gyvos gėlės, ir kokoso drožlės
________
atnešu ir aš savo du pirmasis, nieko naujo, eilinis makvynas, alia bet tačiau kai seniai čia kažkas panašaus bebuvo, tai idėsiu
MMG, aisingas, snikersas
o čia paprastutis rafaelas, ramunės MMG, tos žalios, nežinau kaip vadinasi, tipo gyvos gėlės, ir kokoso drožlės
Sveikos nuo ryto,
adriu, mane veža tortai su mašinėlėmis Tik man tokios gražios mašinėlės nesigauna
Aš, žinote, nusipirkau piešiamo valgomo aukso dažų. Ir purškiau aerografu, ir .. užsikišo aerografo adatėlė Nervinaus porą savaičių, kol sugalvojau, kad reikia skiediklio, specialaus daikto tam. Taigi, puiki proga "važiuoti" į surbitoną
Lauksiu Jūsų prisijungiant
rakandu.krautuve@gmail.com
su nuorodomis, arba visas norimas prekes dėkit į krepšelį, o kai pabaigsit, matysit savo sumą, nukopijuokit tą krepšelį ir įmeskit į rakandus. Procentų nebus, tik atsiuntimo kaštai 25 - 30 svarų, kuriuos tikiuos padengti gauta nuolaida. Kadangi tai gana didelių gabaritų krovinys, keliaus kurjeriu, tai galit pasinaudoti proga nusipirkti kolonų, padėklų, lėkščių tortų aukštams atskirti ir pan, ir aerozolinių dažų, kurių paprastai nesiunčia oro paštu.
Svaro kursas šiandien yra maždaug 1 svaras - 4,10 lito.
Einu toliau seilėtis į Jūsų tortų vaizdus
Papildyta:
nu man tai bais gražus tortas tas su ramunėmis. Bet ar nuo tų "gyvų" gėlių vakarop nebus tik šiukšlių krūva
adriu, mane veža tortai su mašinėlėmis Tik man tokios gražios mašinėlės nesigauna
Aš, žinote, nusipirkau piešiamo valgomo aukso dažų. Ir purškiau aerografu, ir .. užsikišo aerografo adatėlė Nervinaus porą savaičių, kol sugalvojau, kad reikia skiediklio, specialaus daikto tam. Taigi, puiki proga "važiuoti" į surbitoną
su nuorodomis, arba visas norimas prekes dėkit į krepšelį, o kai pabaigsit, matysit savo sumą, nukopijuokit tą krepšelį ir įmeskit į rakandus. Procentų nebus, tik atsiuntimo kaštai 25 - 30 svarų, kuriuos tikiuos padengti gauta nuolaida. Kadangi tai gana didelių gabaritų krovinys, keliaus kurjeriu, tai galit pasinaudoti proga nusipirkti kolonų, padėklų, lėkščių tortų aukštams atskirti ir pan, ir aerozolinių dažų, kurių paprastai nesiunčia oro paštu.
Svaro kursas šiandien yra maždaug 1 svaras - 4,10 lito.
Einu toliau seilėtis į Jūsų tortų vaizdus
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 24, 10:44)
nu man tai bais gražus tortas tas su ramunėmis. Bet ar nuo tų "gyvų" gėlių vakarop nebus tik šiukšlių krūva
QUOTE(naitas @ 2010 07 24, 08:57)
labai tikiuosi, kad ne jos šiaip gerai laikosi
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 19:51)
vsio, prisiduodu ir krentu į lovą nugarą surakino juodai
yra celiulito, yra kreiva, yra nelygumai - viską matau bet nu taip stengiaus taip stengiaus ale yra jie ir vsio
Nu aišku, reik pasakyt kad realybėj geriiau atrodo, fotikas išryškina trūkumus, nugi pačios suprantat kažkaip pasiteisint reik kai nesigauna
yra celiulito, yra kreiva, yra nelygumai - viską matau bet nu taip stengiaus taip stengiaus ale yra jie ir vsio
Nu aišku, reik pasakyt kad realybėj geriiau atrodo, fotikas išryškina trūkumus, nugi pačios suprantat kažkaip pasiteisint reik kai nesigauna
O tu tas sirdeles pjaustei peiliu?Jei taip,tai siulau isigyti ta maza ratuka cia su juo daug graziau issipjausto,yra mazas mazesnem detalem ir didesnis...
QUOTE(Asseni @ 2010 07 24, 06:08)
adriu, labai man patinka tortai su trupinukais, zinai, reikejo kelio krastus dar apibarstyti, butu tada kelias vientisesnis
Tobulai grazu!!!!
Neramuole,tavo melynasis labai dailus
Ir kitu tortukai dailus...bet jau neminesiu,ju tikrai daug..
krikstynu tortukas
rafaelo ir anansinis
puosta mmg
rafaelo ir anansinis
puosta mmg
neramuole,JOLKA999,uzniukas,adriu,Asseni,spyglis2 na ir grooooooožių prigaminot net nebeišeina visų pakomentuoti, nes raibsta akys
norėjau savo pirma blyna su ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW bet gal geriau nejuokinsiu jūsų
o galit nuorodą įmesti pasicekavinti
norėjau savo pirma blyna su ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW bet gal geriau nejuokinsiu jūsų
QUOTE(naitas @ 2010 07 24, 09:57)
Taigi, puiki proga "važiuoti" į surbitoną
o galit nuorodą įmesti pasicekavinti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 24, 10:01)
labai tikiuosi, kad ne jos šiaip gerai laikosi
viskas bus gerai...labai gerai laikosi šitos gelytes.....o vaizdas superinis.....
maniškis jubiliejinis,pirmas aukštas su mascarpone,antras su šokoladine grietinele.....MMG....del šios mases-na man niekada nebuvo ,kad ji šlapiuotu ar rasotu,o kvapu visada pilu.....va ir šitas tortas apdengtas vakar vakare,o fotgrafuota šiandien....kokia mase uždengiau,tokia ir radau...viskas puikiai.....jau kitokios niekada net nedarau-man ji visu geriausia......
o čia paprastutis valgomas-biskvitas su grietinele,jogurtu ir vaisiais,beze.....krepšelis lyg tai iš pastilažo neprisimenu......
QUOTE(daividija @ 2010 07 24, 09:47)
O tu tas sirdeles pjaustei peiliu?Jei taip,tai siulau isigyti ta maza ratuka cia su juo daug graziau issipjausto,yra mazas mazesnem detalem ir didesnis...
o visai mazytes detales ispjausto? tikrai verta pirkt?
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 24, 11:17)
krikstynu tortukas
man gal bateliams raištelių trūktu
QUOTE(kirbe @ 2010 07 24, 11:20)
viskas bus gerai...labai gerai laikosi šitos gelytes.....o vaizdas superinis.....
tikrai superinės gėlytės
Sveikos merginos.
Neramuole kriksto tortas fainuolis.
Uzniuk vestuvisi superinis ir kaip as tave uzjauciu ir suprantu
Asseni kaip visada be zodziu. O tie kedai fantastika.
Kirbe jubiliejinis nuostabus.
O as siam savaitgaliui padariau pirma savo vestuvini torta sampanines-rudos tematikos.
Pirmas aukstas - medaus, antras Snickersas, trecias- juodas miskas. Apdengiau MMG ir Gumpaste (rozes).
Neramuole kriksto tortas fainuolis.
Uzniuk vestuvisi superinis ir kaip as tave uzjauciu ir suprantu
Asseni kaip visada be zodziu. O tie kedai fantastika.
Kirbe jubiliejinis nuostabus.
O as siam savaitgaliui padariau pirma savo vestuvini torta sampanines-rudos tematikos.
Pirmas aukstas - medaus, antras Snickersas, trecias- juodas miskas. Apdengiau MMG ir Gumpaste (rozes).