sveikutes, atnesu o beprotiskai karsto savaitgalio darbelius, vaisinis tortukai dengta MMG, papuosimai pastiliazas, truputis aisingo
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:36)
As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno
vot ir aš galvoju ką naujo išbandžius kiba batukus lipdyt, nes dar nedariau
vsio, prisiduodu ir krentu į lovą nugarą surakino juodai
Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...
yra celiulito, yra kreiva, yra nelygumai - viską matau bet nu taip stengiaus taip stengiaus ale yra jie ir vsio
Nu aišku, reik pasakyt kad realybėj geriiau atrodo, fotikas išryškina trūkumus, nugi pačios suprantat kažkaip pasiteisint reik kai nesigauna
Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...
yra celiulito, yra kreiva, yra nelygumai - viską matau bet nu taip stengiaus taip stengiaus ale yra jie ir vsio
Nu aišku, reik pasakyt kad realybėj geriiau atrodo, fotikas išryškina trūkumus, nugi pačios suprantat kažkaip pasiteisint reik kai nesigauna
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 23, 20:53)
Na nusipirkau grietinės, bet sakė kad išsiplaka labai gerai, kaip grietinėlė ir akurat, tik sluoteles sukišau į tą grietinę ir turiu iškart išplaktą grietinę sviesto pavidalo tai pagalvojau gal yra koks būdas , kad būtų galima ją atskiest nes net cukrus plakant nespėjo ištirpt
na atskiesti galima liesesne grietinele......
Neramuole,žydrasis tortas-pasaka.......
Merginos man labai labai gražu... Žiūriu ir varvinu seilę...
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:03)
Jeigu darai tokia didele apacia, tau automatiskai visas vaizdas paseda ir atrodo, kad tortas toks priplokstas siek tiek. Su tokia apacia, jeigu 2-aukstis tortas, tai reikia 2 auksta det ne 6 cm maziau o kokiais min. 8 ir kelti pacio torto auksti, kad tortas atrodytu aukstesnis, statesnis
vamzdec..aukštoji matematika man dar, aš darau,koks gaunasi ,
o gavosi nežinau man tai gražus, bet tikrai ne toks skirtumas, tarp aukštų , ir dar....užmanymas buvo puošti gėlėm, prisidariau masės ir dariau gėles, dariau dariau, žiūriu gavosi tiek kiek jubiliatui metų 65 , ir ką sumečiau ant torto, tai gėlynas totalus ir visus brokus paslėpė , šokoladinė masė tai žinokit nežinau kaip jums bet jei būčiau dėjus pagal receptą cukraus pudros tai neturiu supratimo kaip ją kočioti , bet šiaip tikrai MMG lengviau kloti, nes šita ir paplyšiinėjo, nors turbūt per plonai išsikočiojau , nes bijojau ,kad pritrūksiu , žodžiu ksakant pirmas blynas, bet vis tiek ryt bus suvalgytas ir neliks nei gėlių nei tortų
Neramuole, tas krikštynų tai fantastiškas
QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 01:54)
Neramuole, tas krikštynų tai fantastiškas
Pritariu Olestai visu 120%
neramuole žydrasis
jolka,man lapelių norėtųsi arčiau vienas kito
uzniukas.paprastas mielas tortas...vot nors vienas žmogus nesiteisina
o čia mano paprastutis ,,tailandietiškų bananų''
mašinytės marcipanas,kelias MMG-stovėjo sudžiuvus į ragą,ale įdėjau mikruškėn 1 min.dar aliejaus įpyliau-išsiminkė kaip reikalas-ką norėjai tą daryk.tik pradžioj karšta buvo.tai su šaukteliu maišiau...bet viskas čiki...reiškia ir sudžiuvusios nereik męst
jolka,man lapelių norėtųsi arčiau vienas kito
uzniukas.paprastas mielas tortas...vot nors vienas žmogus nesiteisina
o čia mano paprastutis ,,tailandietiškų bananų''
mašinytės marcipanas,kelias MMG-stovėjo sudžiuvus į ragą,ale įdėjau mikruškėn 1 min.dar aliejaus įpyliau-išsiminkė kaip reikalas-ką norėjai tą daryk.tik pradžioj karšta buvo.tai su šaukteliu maišiau...bet viskas čiki...reiškia ir sudžiuvusios nereik męst
neramuole, pritariu, krikštynų labai mielas alia, man ir aplikacija patiko
JOLKA999, man kažko trūksta tavo tortuke nors gal greičiau netrūksta, o tų gėlyčių perdaug, aš mažiau būčiau dėjus
uzniukas, matosi, kad darbelio įdėta, tik aš tas širdeles dar būčiau padailinus
JOLKA999, man kažko trūksta tavo tortuke nors gal greičiau netrūksta, o tų gėlyčių perdaug, aš mažiau būčiau dėjus
uzniukas, matosi, kad darbelio įdėta, tik aš tas širdeles dar būčiau padailinus
neramuole, labai grazus krikstynu tortas. Batukai faini, vat juosteliu noretusi plonesniu. O mike super
JOLKA999, bandymas neblogas, tik viskuo per daug
uzniukas, nepaisant celiulito, kurio mes nematom , tortas grazus. Labai gerai islaikytos proporcijos
adriu, labai man patinka tortai su trupinukais, zinai, reikejo kelio krastus dar apibarstyti, butu tada kelias vientisesnis
Papildyta:
Krikstynu tortukas su sportbatukais, berniukui jau virs 3-ju metuku, tai reikejo solidesniu batuku
Trapios teslos tortas, MMG, pastilazas, aisingas
JOLKA999, bandymas neblogas, tik viskuo per daug
uzniukas, nepaisant celiulito, kurio mes nematom , tortas grazus. Labai gerai islaikytos proporcijos
adriu, labai man patinka tortai su trupinukais, zinai, reikejo kelio krastus dar apibarstyti, butu tada kelias vientisesnis
Papildyta:
Krikstynu tortukas su sportbatukais, berniukui jau virs 3-ju metuku, tai reikejo solidesniu batuku
Trapios teslos tortas, MMG, pastilazas, aisingas