Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

sveikutes, atnesu o beprotiskai karsto savaitgalio darbelius, vaisinis tortukai dengta MMG, papuosimai pastiliazas, truputis aisingo

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:36)

As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno

vot ir aš galvoju ką naujo išbandžius bigsmile.gif kiba batukus lipdyt, nes dar nedariau cool.gif
Atsakyti
neramuole,man tas pirmas labai zavus,ypac tavo tie batukai patinka wub.gif

o cia medutis puostas beze.
user posted image
Atsakyti
vsio, prisiduodu ir krentu į lovą doh.gif nugarą surakino juodai doh.gif

Snikersas, MMG, pastilažas ir biški aisingo...
user posted image
user posted image

yra celiulito, yra kreiva, yra nelygumai - viską matau bet nu taip stengiaus taip stengiaus ale yra jie ir vsio doh.gif
Nu aišku, reik pasakyt kad realybėj geriiau atrodo, fotikas išryškina trūkumus, nugi pačios suprantat blush2.gif ax.gif kažkaip pasiteisint reik kai nesigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 23, 20:53)
Na nusipirkau grietinės, bet sakė kad išsiplaka labai gerai, kaip grietinėlė ir akurat, tik sluoteles sukišau į tą grietinę ir turiu iškart išplaktą grietinę sviesto pavidalo  lotuliukas.gif tai pagalvojau gal yra koks būdas , kad būtų galima ją atskiest  g.gif  nes net cukrus plakant nespėjo ištirpt  doh.gif

na atskiesti galima liesesne grietinele......
Neramuole,žydrasis tortas-pasaka....... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 23 liepos 2010 - 22:24
Merginos 4u.gif man labai labai gražu... Žiūriu ir varvinu seilę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:03)
Jeigu darai tokia didele apacia, tau automatiskai visas vaizdas paseda ir atrodo, kad tortas toks priplokstas siek tiek. Su tokia apacia, jeigu 2-aukstis tortas, tai reikia 2 auksta det ne 6 cm maziau o kokiais min. 8 ir kelti pacio torto auksti, kad tortas atrodytu aukstesnis, statesnis

vamzdec..aukštoji matematika man dar, aš darau,koks gaunasi lotuliukas.gif ,

o gavosi nežinau man tai gražus, bet tikrai ne toks skirtumas, tarp aukštų g.gif , ir dar....užmanymas buvo puošti gėlėm, prisidariau masės ir dariau gėles, dariau dariau, žiūriu gavosi tiek kiek jubiliatui metų 65 cool.gif , ir ką sumečiau ant torto, tai gėlynas totalus ir visus brokus paslėpė lotuliukas.gif , šokoladinė masė tai žinokit nežinau kaip jums bet jei būčiau dėjus pagal receptą cukraus pudros tai neturiu supratimo kaip ją kočioti g.gif , bet šiaip tikrai MMG lengviau kloti, nes šita ir paplyšiinėjo, nors turbūt per plonai išsikočiojau irnesakyk.gif , nes bijojau ,kad pritrūksiu , žodžiu ksakant pirmas blynas, bet vis tiek ryt bus suvalgytas ir neliks nei gėlių nei tortų biggrin.gif
Atsakyti
Neramuole, tas krikštynų tai fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 24, 01:54)
Neramuole, tas krikštynų tai fantastiškas  thumbup.gif

Pritariu Olestai visu 120% wub.gif
Atsakyti
neramuole wub.gif wub.gif wub.gif žydrasis
jolka,man lapelių norėtųsi arčiau vienas kito g.gif
uzniukas.paprastas mielas tortas...vot nors vienas žmogus nesiteisina biggrin.gif
o čia mano paprastutis ,,tailandietiškų bananų''
user posted image
mašinytės marcipanas,kelias MMG-stovėjo sudžiuvus į ragą,ale įdėjau mikruškėn 1 min.dar aliejaus įpyliau-išsiminkė kaip reikalas-ką norėjai tą daryk.tik pradžioj karšta buvo.tai su šaukteliu maišiau...bet viskas čiki...reiškia ir sudžiuvusios nereik męst blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 24 liepos 2010 - 07:24
neramuole, pritariu, krikštynų labai mielas wub.gif alia, man ir aplikacija patiko thumbup.gif
JOLKA999, man kažko trūksta tavo tortuke unsure.gif nors gal greičiau netrūksta, o tų gėlyčių perdaug, aš mažiau būčiau dėjus unsure.gif
uzniukas, matosi, kad darbelio įdėta, tik aš tas širdeles dar būčiau padailinus smile.gif
Atsakyti
neramuole, labai grazus krikstynu tortas. Batukai faini, vat juosteliu noretusi plonesniu. O mike super bigsmile.gif

JOLKA999, bandymas neblogas, tik viskuo per daug

uzniukas
, nepaisant celiulito, kurio mes nematom biggrin.gif , tortas grazus. Labai gerai islaikytos proporcijos

adriu
, labai man patinka tortai su trupinukais, zinai, reikejo kelio krastus dar apibarstyti, butu tada kelias vientisesnis

Papildyta:
Krikstynu tortukas su sportbatukais, berniukui jau virs 3-ju metuku, tai reikejo solidesniu batuku biggrin.gif

user posted image

user posted image

Trapios teslos tortas, MMG, pastilazas, aisingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 liepos 2010 - 08:09