Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Aš vat su toku klausimu g.gif nusipirkau grietinės, kuri yra apie 50procentų riebumo (na man bent jau taip sakė) ir manau kad ją dar galima būtų atskiesti, tik nežinau su kuom.pagalvojau kad su pienu, bet ar nebus taip kad išplakus pienas sau, o grietinėlė sau??? g.gif o, kad klausimas būtų į tema , tai aš ta grietinėle puošiu torta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 23, 20:18)
Aš vat su toku klausimu  g.gif  nusipirkau grietinės, kuri yra apie 50procentų riebumo (na man bent jau taip sakė) ir manau kad ją dar galima būtų atskiesti, tik nežinau su kuom.pagalvojau kad su pienu, bet ar nebus taip kad išplakus pienas sau, o grietinėlė sau???  g.gif o, kad klausimas būtų į tema , tai aš ta grietinėle puošiu torta  biggrin.gif

Tai grietines ar grietineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 10:25)
  Gal yra kokia gudrybe kaip padaryti, kad lengvai tie ispaudai issiimtu ?

penki litai, ir pasakysiu bebe.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 10:48)
ok. pirmadieny barstysiu

nugis surugs iki pirmadienio formoj hihihi.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 14:00)
Antras dublis cia, bet niekuo ne geriau. Tortas "Negro bucinys", dengta MMC, dazyta ant virsaus. Tai 3 kg papuliai  biggrin.gif

man gražu wub.gif nežinau, kiek tas blizgesys yra valgomas akims, bet gražus ir skoningas tortas.

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 17:43)
kosmaras tie karsciai,ziedai linksta (paremiau smeigtukais)

proporcijos nukentėję labai labai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 23, 21:33)
Tai grietines ar grietineles  g.gif

Na nusipirkau grietinės, bet sakė kad išsiplaka labai gerai, kaip grietinėlė ir akurat, tik sluoteles sukišau į tą grietinę ir turiu iškart išplaktą grietinę sviesto pavidalo lotuliukas.gif tai pagalvojau gal yra koks būdas , kad būtų galima ją atskiest g.gif nes net cukrus plakant nespėjo ištirpt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 23, 20:49)
penki litai, ir pasakysiu bebe.gif
nugis surugs iki pirmadienio formoj hihihi.gif

ai nu ka su tavim daryti karsta.gif
tai ne.. gi situos siaip ne taip iskrapsciau i kamera ikisusi, susaldziusi kaip reikalas ir po to rankiniu budu pataisiau,kad beimdama sugadinau blush2.gif
O va pirmadieny kita torta kepsiu.dukrytes krikstynom. eilni karta neturiu jokios vizijos doh.gif norisi kazko TOKIO rolleyes.gif tik nezinau kokio
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 23, 17:03)
o kam tu juos dejai y šaldytuva....žiedus ta prasme......jie turi išdžiuti kambario temperaturoj....šaldytuve jie kaip tik atidreksta ir linksta......
siulyčiau pakeisti,jei dar turi laiko,nes tikrai negražiai atrodo.......sorry..... 4u.gif
ir dar ...nemanai ,kad reikejo puošti iš karto ant  tam skirto padeklo,nes perkelti toky 3 aukštu torta ir nesugadinti papuošimo bus  sunku.....

atidaviau su visu padeklu,tai sakiau kad gyvomis gelemis papuostu ir tada nesimatys. na vat kaip ycia nebeturiu padeklu,o savo neturejo.
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 18:40)
o is ko tie zedai padaryti? pagal nuotrauka atrodo, kad is marcipano. Jis netinka tokiom detalem. Man is pastilazo batukai per valanda jau forma puikiai laiko, o ziedam tai tikrai be problemu
k.lapelyte, rutyte11 , siek tiek su aukstais sugrybavot
Saziningai, is vis neisivaizduoju, kad bus imanoma perkelt.
Papildyta:

Pats tas. Kuo minkstesne, tuo lengviau suformuuot bus

perkelti is viso butu nesunku (tik kad jie sake neturi padeko),nes jis slysta,tai tikrai be problemu perkelciau
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 21:14)
atidaviau su visu padeklu,tai sakiau kad gyvomis gelemis papuostu ir tada nesimatys. na vat kaip ycia nebeturiu padeklu,o savo neturejo.

Reikejo pries puosiant apdengt dovanu blizganciu popierium... as visad pasidarau bet kuriam tortui padekliuka... na ant mazesniu dedu serveteles.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 21:16)
Reikejo pries puosiant apdengt dovanu blizganciu popierium... as visad pasidarau bet kuriam tortui padekliuka... na ant mazesniu dedu serveteles.

nu jo doh.gif
bet pasieme ir liko patenkinti ax.gif (bent jau taip sake smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 20:05)

O va pirmadieny kita torta kepsiu.dukrytes krikstynom. eilni karta neturiu jokios vizijos  doh.gif norisi kazko TOKIO  rolleyes.gif  tik nezinau kokio

1. tradiciniai batukai
2. aplikacija kokia nors
3. supamas arkliukas
4. kūdikėlis miegantis, sėdintis
5. angeliukas
6. meškučiai
rinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 21:33)
1. tradiciniai batukai
2. aplikacija kokia nors
3. supamas arkliukas
4. kūdikėlis miegantis, sėdintis
5. angeliukas
6. meškučiai
rinkis  mirksiukas.gif

man tai cipciuko karuselė nereali wub.gif va ten tai tikrai wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 21:19)
nu jo  doh.gif
bet pasieme ir liko patenkinti ax.gif (bent jau taip sake smile.gif )

Nu negi pasakys, kad nepatiko
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 21:05)
O va pirmadieny kita torta kepsiu.dukrytes krikstynom. eilni karta neturiu jokios vizijos  doh.gif norisi kazko TOKIO  rolleyes.gif  tik nezinau kokio

As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 21:36)
As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno

o kur galima jūsų tortus paziuret/?? ax.gif
Atsakyti