Aš vat su toku klausimu nusipirkau grietinės, kuri yra apie 50procentų riebumo (na man bent jau taip sakė) ir manau kad ją dar galima būtų atskiesti, tik nežinau su kuom.pagalvojau kad su pienu, bet ar nebus taip kad išplakus pienas sau, o grietinėlė sau??? o, kad klausimas būtų į tema , tai aš ta grietinėle puošiu torta
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 23, 20:18)
Aš vat su toku klausimu nusipirkau grietinės, kuri yra apie 50procentų riebumo (na man bent jau taip sakė) ir manau kad ją dar galima būtų atskiesti, tik nežinau su kuom.pagalvojau kad su pienu, bet ar nebus taip kad išplakus pienas sau, o grietinėlė sau??? o, kad klausimas būtų į tema , tai aš ta grietinėle puošiu torta
Tai grietines ar grietineles
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 10:25)
Gal yra kokia gudrybe kaip padaryti, kad lengvai tie ispaudai issiimtu ?
penki litai, ir pasakysiu
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 10:48)
ok. pirmadieny barstysiu
nugis surugs iki pirmadienio formoj
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 14:00)
Antras dublis cia, bet niekuo ne geriau. Tortas "Negro bucinys", dengta MMC, dazyta ant virsaus. Tai 3 kg papuliai
man gražu nežinau, kiek tas blizgesys yra valgomas akims, bet gražus ir skoningas tortas.
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 17:43)
kosmaras tie karsciai,ziedai linksta (paremiau smeigtukais)
proporcijos nukentėję labai labai...
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 23, 21:33)
Tai grietines ar grietineles
Na nusipirkau grietinės, bet sakė kad išsiplaka labai gerai, kaip grietinėlė ir akurat, tik sluoteles sukišau į tą grietinę ir turiu iškart išplaktą grietinę sviesto pavidalo tai pagalvojau gal yra koks būdas , kad būtų galima ją atskiest nes net cukrus plakant nespėjo ištirpt
QUOTE(naitas @ 2010 07 23, 20:49)
penki litai, ir pasakysiu
ai nu ka su tavim daryti
tai ne.. gi situos siaip ne taip iskrapsciau i kamera ikisusi, susaldziusi kaip reikalas ir po to rankiniu budu pataisiau,kad beimdama sugadinau
O va pirmadieny kita torta kepsiu.dukrytes krikstynom. eilni karta neturiu jokios vizijos norisi kazko TOKIO tik nezinau kokio
QUOTE(kirbe @ 2010 07 23, 17:03)
o kam tu juos dejai y šaldytuva....žiedus ta prasme......jie turi išdžiuti kambario temperaturoj....šaldytuve jie kaip tik atidreksta ir linksta......
siulyčiau pakeisti,jei dar turi laiko,nes tikrai negražiai atrodo.......sorry.....
ir dar ...nemanai ,kad reikejo puošti iš karto ant tam skirto padeklo,nes perkelti toky 3 aukštu torta ir nesugadinti papuošimo bus sunku.....
siulyčiau pakeisti,jei dar turi laiko,nes tikrai negražiai atrodo.......sorry.....
ir dar ...nemanai ,kad reikejo puošti iš karto ant tam skirto padeklo,nes perkelti toky 3 aukštu torta ir nesugadinti papuošimo bus sunku.....
atidaviau su visu padeklu,tai sakiau kad gyvomis gelemis papuostu ir tada nesimatys. na vat kaip ycia nebeturiu padeklu,o savo neturejo.
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 18:40)
o is ko tie zedai padaryti? pagal nuotrauka atrodo, kad is marcipano. Jis netinka tokiom detalem. Man is pastilazo batukai per valanda jau forma puikiai laiko, o ziedam tai tikrai be problemu
k.lapelyte, rutyte11 , siek tiek su aukstais sugrybavot
Saziningai, is vis neisivaizduoju, kad bus imanoma perkelt.
Papildyta:
Pats tas. Kuo minkstesne, tuo lengviau suformuuot bus
k.lapelyte, rutyte11 , siek tiek su aukstais sugrybavot
Saziningai, is vis neisivaizduoju, kad bus imanoma perkelt.
Papildyta:
Pats tas. Kuo minkstesne, tuo lengviau suformuuot bus
perkelti is viso butu nesunku (tik kad jie sake neturi padeko),nes jis slysta,tai tikrai be problemu perkelciau
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 21:14)
atidaviau su visu padeklu,tai sakiau kad gyvomis gelemis papuostu ir tada nesimatys. na vat kaip ycia nebeturiu padeklu,o savo neturejo.
Reikejo pries puosiant apdengt dovanu blizganciu popierium... as visad pasidarau bet kuriam tortui padekliuka... na ant mazesniu dedu serveteles.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 21:16)
Reikejo pries puosiant apdengt dovanu blizganciu popierium... as visad pasidarau bet kuriam tortui padekliuka... na ant mazesniu dedu serveteles.
nu jo
bet pasieme ir liko patenkinti (bent jau taip sake )
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 20:05)
O va pirmadieny kita torta kepsiu.dukrytes krikstynom. eilni karta neturiu jokios vizijos norisi kazko TOKIO tik nezinau kokio
1. tradiciniai batukai
2. aplikacija kokia nors
3. supamas arkliukas
4. kūdikėlis miegantis, sėdintis
5. angeliukas
6. meškučiai
rinkis
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 21:33)
1. tradiciniai batukai
2. aplikacija kokia nors
3. supamas arkliukas
5. angeliukas
6. meškučiai
rinkis
2. aplikacija kokia nors
3. supamas arkliukas
5. angeliukas
6. meškučiai
rinkis
man tai cipciuko karuselė nereali va ten tai tikrai wow
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 21:19)
Nu negi pasakys, kad nepatiko
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 21:05)
As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 21:36)
As jau greitai irgi vizijos neturesiu, bu jau nebezinau ka daryt, bet kartot tai nekartosiu nei vieno
o kur galima jūsų tortus paziuret/??