Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 18:40)
o is ko tie zedai padaryti? pagal nuotrauka atrodo, kad is marcipano. Jis netinka tokiom detalem. Man is pastilazo batukai per valanda jau forma puikiai laiko, o ziedam tai tikrai be problemu
k.lapelyte, rutyte11 , siek tiek su aukstais sugrybavot
Saziningai, is vis neisivaizduoju, kad bus imanoma perkelt.
Papildyta:

Pats tas. Kuo minkstesne, tuo lengviau suformuuot bus

ta prasme kad antras per didelis? ar kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 23, 18:44)
ta prasme kad antras per didelis? ar kaip 4u.gif

Jo,reikejo mazesni daryt. O taip atrodo, kad pirmo auksto pretesimas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 18:50)
Jo,reikejo mazesni daryt. O taip atrodo, kad pirmo auksto pretesimas

Is aukscio ar Diametro mazesnio?

Nes siandien vestuvini darysiu 2 aukstu, kad nepakartociau tos pacios klaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 17:40)

Pats tas. Kuo minkstesne, tuo lengviau suformuuot bus

Asseni, as tavim pasitikiu ir dar Cipsiuku, nes judvi man kaip profesionales, nors ir dar keletas zmoguciu daro nuostabius tortus thumbup.gif
O ar su dazais mershmalow mase dazyti, ar kakava, ar dar kuom? Ir jai dazais, tai greiciausiai ne skystais, o milteliniais?

Ir dar klausimelis? Tortai dazniausiai buna sunkus - apie 3kg. Tai is ko jus darote tuos padekliukus po tortais, juk paprasciausias kartonas neatlaikytu tokio svorio g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 23, 18:52)
Asseni, as tavim pasitikiu ir dar Cipsiuku, nes judvi man kaip profesionales, nors ir dar keletas zmoguciu daro nuostabius tortus  thumbup.gif
O ar su dazais mershmalow mase dazyti, ar kakava, ar dar kuom? Ir jai dazais, tai greiciausiai ne skystais, o milteliniais?

Ir dar klausimelis? Tortai dazniausiai buna sunkus - apie 3kg. Tai is ko jus darote tuos padekliukus po tortais, juk paprasciausias kartonas neatlaikytu tokio svorio  g.gif

As imu is parduotuves dezes ir pjaustau sau padekliukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 23, 18:51)
Is aukscio ar Diametro mazesnio?

Nes siandien vestuvini darysiu 2 aukstu, kad nepakartociau tos pacios klaidos 4u.gif

Reikia, kad tarp tortu butu minimum 6 cm skirtumas. Cia skersmuo. jeigu norit statesnio torto, darykit aukstesnius aukstus 8-10 cm, bet mazesnio skersmens tortus, tik skirtuma vistiek turit islaikyt.

QUOTE(eda.dita @ 2010 07 23, 18:52)

Ir dar klausimelis? Tortai dazniausiai buna sunkus - apie 3kg. Tai is ko jus darote tuos padekliukus po tortais, juk paprasciausias kartonas neatlaikytu tokio svorio  g.gif

Ujuj, tik ne kakava. schmoll.gif Trupines tau mase. Paprastais dazias, heliniais gali, ner skirtumo. Gali miltukus sumaistyt. Nesisteng labai daug dazu det, geriau pavirsiu siek tiek po to padazyt.

O padekliukus darau is tvirtos faneros
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 18:58)
Reikia, kad tarp tortu butu minimum 6 cm skirtumas. Cia skersmuo. jeigu norit statesnio torto, darykit aukstesnius aukstus 8-10 cm, bet mazesnio skersmens tortus, tik skirtuma vistiek turit islaikyt.
Ujuj, tik ne kakava.  schmoll.gif Trupines tau mase. Paprastais dazias, heliniais gali, ner skirtumo. Gali miltukus sumaistyt. Nesisteng labai daug dazu det, geriau pavirsiu siek tiek po to padazyt.

O padekliukus darau is tvirtos faneros

Mano tortukas apatinis 28 o virsutinis 22 cm tai gaunas 6 skirtumas, gal as blogai nufotkinau g.gif ar man dar geriau bisvita virsutini apipjaut koki 1 cm?
Atsakyti
Aciu, merginos, bandysiu daryti ir ziuresiu kas gausis smile.gif Imesiu paskui foto cia smile.gif
Tiesa, o ten pirmoje temoje tas pinigu maiselis - nu pasakiskai grazus, idomu is kokios en mases, kaip galvojate? Labai jau panasu i sokoladine, bet tokio sviesaus sokolado. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 23, 19:10)
Mano tortukas apatinis 28 o virsutinis 22 cm tai gaunas 6 skirtumas, gal as blogai nufotkinau g.gif  ar man dar geriau bisvita virsutini apipjaut koki 1 cm?

Man susidare ispudis, kad torto apacia platesne nei torto virsus, kaip piramide siek tiek gaunasi

Va cia yra 6 cm skirtumas. Apacia 25, virsus 19
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 19:55)
Man susidare ispudis, kad torto apacia platesne nei torto virsus, kaip piramide siek tiek gaunasi

Va cia yra 6 cm skirtumas. Apacia 25, virsus 19
user posted image

as darb kart pazejau i savo ir pagalvojau gal beze tarp pirmo ir antro aukstu nereikejo det, gal del to atrodo taip. Vestuviniui nedesiu pazesiu kaip atrodys.
Aciu Asseni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 23, 20:00)
as darb kart pazejau i savo ir pagalvojau gal beze tarp pirmo ir antro aukstu nereikejo det, gal del to atrodo taip. Vestuviniui nedesiu pazesiu kaip atrodys.
Aciu Asseni 4u.gif

Jeigu darai tokia didele apacia, tau automatiskai visas vaizdas paseda ir atrodo, kad tortas toks priplokstas siek tiek. Su tokia apacia, jeigu 2-aukstis tortas, tai reikia 2 auksta det ne 6 cm maziau o kokiais min. 8 ir kelti pacio torto auksti, kad tortas atrodytu aukstesnis, statesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 liepos 2010 - 19:04
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:03)
Jeigu darai tokia didele apacia, tau automatiskai visas vaizdas paseda ir atrodo, kad tortas toks priplokstas siek tiek. Su tokia apacia, jeigu 2-aukstis tortas, tai reikia 2 auksta det ne 6 cm maziau o kokiais min. 8 ir kelti pacio torto auksti, kad tortas atrodytu aukstesnis, statesnis

Aciu labai bandysiu, ryt pasirodysiu kas gausis aciuks.gif
Atsakyti