Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 15:39)
Pas tave stebuklai namie matyt biggrin.gif tau viskas gaunasi gerai, nei kad visoms  lotuliukas.gif pas tave gal vesiau? smile.gif

Ne, zinok ne vesiau, as tiesiog viska laikau saldytuve, ir iskeptus biskvitus ir lakstus kokio meducio, pries plakant, indelius, mikserio sluoteles ir kremui produktus palaikau saldiklyje. O pradedu ka nors daryt jau vakarop, gal nuo kokios 21 val, tai gal del to.

Tiesa, pastebejau tokia nesamone, MMg pradeda slapuot stipriau, jeigu i ja yra ipilta kvapu unsure.gif . Padariua dvi mases, viena su kvapais, kita be, viena tokia nelabai kokia, kuri su kvapais, kita normali. Pagalvojau, blogai isvirtas sirupas, nors pagal laika buvo tas pats. Vakar vel idejau kvapu ir vel ta pati nesamone, i kita neidejau, viskas liuks

Tai suprask kaip nori
Atsakyti
Laba 4u.gif
Esu pasyvioji temukes stebetoja, per diena po pora kartu uzsuku, paskaitau, paziuriu, pasidziaugiu jusu darbais ir pavydziu. Saunuoles visos 4u.gif . Kartais ir man pasitaiko proga sumeistraut koki tortuka ax.gif . Pasirodysiu sios dienos darbuka, nieko blatno ale vistiek blush2.gif user posted image
Snikersas dengtas marcipanu, papuosimai pastilazas, aisingas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 23 liepos 2010 - 14:46
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 15:41)

As ne tik del saves pergyvenu... kas kad puosiant bus normali ta grietinele... pas zmones dar tortas ant stalo stoves... istiz...

Nu neturetu jau istizt, jeigu kremas gerai isplaktas, tai jau nieko neatsitiks, nebent ant tiesiogines saules bus pastatytas. Dregme visa isigeria i lakstus. Vat su sviestiniu tai gali but problema
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 15:44)
Ne, zinok ne vesiau, as tiesiog viska laikau saldytuve, ir iskeptus biskvitus ir lakstus kokio meducio, pries plakant, indelius, mikserio sluoteles ir kremui produktus palaikau saldiklyje. O pradedu ka nors daryt jau vakarop, gal nuo kokios 21 val, tai gal del to.
Tiesa, pastebejau tokia nesamone, MMg pradeda slapuot stipriau, jeigu i ja yra ipilta kvapu unsure.gif . Padariua dvi mases, viena su kvapais, kita be, viena tokia nelabai kokia, kuri su kvapais, kita normali. Pagalvojau, blogai isvirtas sirupas, nors pagal laika buvo tas pats. Vakar vel idejau kvapu ir vel ta pati nesamone, i kita neidejau, viskas liuks

Tai suprask kaip nori

Va va, gal kvapai ten visa reikala gadina... nes is tikro kazkuri karta nedejau kvapu, ir mase super buvo g.gif lyg kai zuvi dariau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 15:47)
Va va, gal kvapai ten visa reikala gadina... nes is tikro kazkuri karta nedejau kvapu, ir mase super buvo  g.gif lyg kai zuvi dariau.

Nu, zinok, rimtai, niekad as tu kvapu nedejau, ale galvoju, idesiu, bac ir negerai. Tikrai kvapai kalti. Man rodos ir Olesta kazka apie tai buvo uzsiminus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 15:48)
Nu, zinok, rimtai, niekad as tu kvapu nedejau, ale galvoju, idesiu, bac ir negerai. Tikrai kvapai kalti. Man rodos ir Olesta kazka apie tai buvo uzsiminus

Kita kart nedesiu kvapu... paziuresim kas gausis...
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2010 07 23, 15:45)
Laba  4u.gif
Esu pasyvioji temukes stebetoja,  per diena po pora kartu uzsuku, paskaitau, paziuriu, pasidziaugiu jusu darbais ir pavydziu. Saunuoles visos  4u.gif . Kartais ir man pasitaiko proga sumeistraut koki tortuka  ax.gif . Pasirodysiu sios dienos darbuka, nieko blatno ale vistiek 

šaunus darbukas.....
Atsakyti
nu as vakar kvapu dejau, bet atrogo gera ta MMG gavosi. nors nelabai zinau kokia ji turi istikruju gautis doh.gif bet lyg neslapiuoja ir graziai dengesi ir maloniai minkesi
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2010 07 23, 15:45)
Laba  4u.gif
Esu pasyvioji temukes stebetoja,  per diena po pora kartu uzsuku, paskaitau, paziuriu, pasidziaugiu jusu darbais ir pavydziu. Saunuoles visos  4u.gif . Kartais ir man pasitaiko proga sumeistraut koki tortuka  ax.gif . Pasirodysiu sios dienos darbuka, nieko blatno ale vistiek  blush2.gif user posted image
Snikersas dengtas marcipanu, papuosimai pastilazas, aisingas .

labai grazu.. puiki kompoziocija, suderintos spalvos.. tortukas atrodo idomiai - norisi padidinti, kad geriau iziureti detales.. Puiku !
Pas mane lyja lietus isganytojas smile.gif O su grietinele pavyko puikiai - irgi viska i saldikli kisau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 23 liepos 2010 - 15:08
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 15:44)

Tai suprask kaip nori

tikrai gali būti kad tu viską palaikai kameroj ir dirbi vėlai. o aš tai dieną smile.gif tai man nepasakysiu kad viskas blogai, bet galėtų ir geriau būt smile.gif o aš tai ir dabar viską kameroj palaikinėsiu, nors jau žada atvėsimą smile.gif gal net nebeprireiks smile.gif)
išvarau kaiman poilsiaut smile.gif)
Atsakyti
kosmaras tie karsciai,ziedai linksta (paremiau smeigtukais)
mmg mase
medutis ir rafaelo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 23 liepos 2010 - 15:44
Sveikos saunuolytes kas per tokius karscius tokius grazius tortus daro 4u.gif
Man nesiseke, sikart ir mase suplyso poroj vietu ir apatini per plonai uztepiau sviestiniu kremu. Zodziu baisu doh.gif
Na jus dar gal uzmatysit kokiu klaidu ir man komentaru. 4u.gif
Juodasis miskas, grietineles ir varskes kremas su persikais. MMC tongue.gif ir beze

user posted image
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 23, 16:43)
kosmaras tie karsciai,ziedai linksta (paremiau smeigtukais)
mmg mase
medutis ir rafaelo

O tu ziedu nedziovinai ar tau sudziuve jie linko? g.gif
Atsakyti