Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 13:00)
dengta MMC,

g.gif unsure.gif gal MMG ?
issiaugojau 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 13:05)
g.gif  unsure.gif  gal MMG ?
issiaugojau  4u.gif  lotuliukas.gif


Ne, MMC - Meian mase su cukrumi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 13:00)
Antras dublis cia, bet niekuo ne geriau. Tortas "Negro bucinys", dengta MMC, dazyta ant virsaus. Tai 3 kg papuliai  biggrin.gif

geruliai bigsmile.gif

zuliaska, kokio svorio tavieji tortukai?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 23, 13:07)
Ne, MMC - Meian mase su cukrumi biggrin.gif

aaa tiksliai doh.gif
as vakar irgi gliukozes pritrukau tai cukraus i ja dadejau ir gerai gavosi sirupiux mirksiukas.gif
oo drauge rugpjucio pradiai vyrui gimtadieniui torto prase, jau zinau koki jam darysiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 23, 12:01)
tai vat,man ir sviestas patapo vos ne kaip aliejus... doh.gif nors pas mane jau ir nebe taip karsta,tik 20silumos....nezinau kaip ji reik i vieta pristatyt... verysad.gif tai kaip del bezes,mergaites,draugauja ji su kakava? g.gif


beze draugauja su kakava......
Atsakyti
dekui,nes ganasas issiplake puikiai ir labai greitai,bet ziuriu kad nori tirpti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 23, 13:13)
geruliai  bigsmile.gif

zuliaska, kokio svorio tavieji tortukai?



mano tas kur paslapčių sodu, tai 2,5, o kitas tai 2,4

pasaka su jogurtiniu kremu, pastiliažas, drožlės marcipanas,šokoladas smile.gif
user posted image
Atsakyti
klausyk rugegėlia, neblogai silikono privariai lotuliukas.gif thumbup.gif

zuliaska, Tavo kruopštumui nėra ribų thumbup.gif

vat per tokį orą iš savo praktiko pastebėjau, kad geriausia yra daryti cipciuko medutį ir rafaello svajonę, nes kitus kai padarau, tai paskui apačia torto visa šlapia būna, nors torto biskvitai būna ir nesulieti g.gif
Atsakyti
bet tikrai kaip karšta, man masė irgi nesąmoningai jau lipo... tai gerai kad tortus apsidengiau vakar, kai vėsu buvo namie vakare vėlai. o taip tai nuprotėjimas su tais tortais...
Papildyta:
o man anąkart 2 kartus dariau kremą ir abu kartus susiguzavo, kaip sunervino nes niekada taip nebūdavo. o kad tortai šlapiuoja man jau dzin... gerai kaip yra smile.gif svarbu negriūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 23, 15:28)
vat per tokį orą iš savo praktiko pastebėjau, kad geriausia yra daryti cipciuko medutį ir rafaello svajonę, nes kitus kai padarau, tai paskui apačia torto visa šlapia būna, nors torto biskvitai būna ir nesulieti  g.gif

dar labai gerai laikosi manonaujai "atrastas" :juodo misko biskvitai: rududu su sviestu+ aguonos. ant biskvito biski juoduju serbentu uogienes, tos rududu mases,bel biskvitas ir vel tas pats...
Atsakyti
Kazkaip keista skaityt man. Nu mase siek tiek tokia lipnesne man pasidare, nei buvo pries tai, bet su tortais tikrai ner problemu, kremai vietoje, tiek grietinele, tiek ganasas g.gif

O jeigu norit puosti ganasu, grietinele, tas pats ir su sviestiniu bus, Puosimo metu indeli su kremu laikykit saldytuve, i maiseli dekit kremo pomazu, nedideliais kiekiais, ir karts nuo karto ikiskit ta maiseli i saldikli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 liepos 2010 - 14:39
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 15:37)
Kazkaip keista skaityt man. Nu mase siek tiek tokia lipnesne man pasidare, nei buvo pries tai, bet su tortais tikrai ner problemu, kremai vietoje, tiek grietinele, tiek ganasas g.gif


Pas tave stebuklai namie matyt biggrin.gif tau viskas gaunasi gerai, nei kad visoms lotuliukas.gif pas tave gal vesiau? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 15:37)

O jeigu norit puosti ganasu, grietinele, tas pats ir su sviestiniu bus, Puosimo metu indeli su kremu laikykit saldytuve, i maiseli dekit kremo pomazu, nedideliais kiekiais, ir karts nuo karto ikiskit ta maiseli i saldikli


As ne tik del saves pergyvenu... kas kad puosiant bus normali ta grietinele... pas zmones dar tortas ant stalo stoves... istiz...
Atsakyti