Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Denisute @ 2010 07 23, 08:26)
man vakar ir panasiai,snikersa dariau,tai karamelinis kremas bego per krastus kaip pasiutes doh.gif gerai,kad bent grietinele gerai laikes...tai norit pasakyt ganasas sokoladinis man visas nubegs? unsure.gif  blink.gif siandien ji ketinu plakti ir daryt eziukui spygliukus,tai mastau gal visgi is bezes daryt,kakavos primovus...kaip manot? g.gif

tai, kad ten ner kam bėgt g.gif na, man jis vakar irgi buvo kiek skystesnis, bet niekas nebėgo schmoll.gif taigi sviestas kambario tempos ir rududu iš principo nebėgantys produktai unsure.gif
geriau daryk bezą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 23, 08:44)
kirbe, kaip visad nuostabus tortukas  wub.gif  dabar klausimas - kaip surišti tokį gražų kaspinėlį  blush2.gif  man labai aktuolau kaspinų rišimas, bet kad niekur nerandu kaip ten juos reikia rišti, kad gautųsi va tokie gražūs  doh.gif  žinau, kad yra kažkoks spec. metodas  smile.gif

asčiu......o kaspinely rišu visai paprastai......nežinau jokiu specialiu metodu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 10:05)
tai, kad ten ner kam bėgt g.gif na, man jis vakar irgi buvo kiek skystesnis, bet niekas nebėgo schmoll.gif taigi sviestas kambario tempos ir rududu iš principo nebėgantys produktai unsure.gif
geriau daryk bezą 4u.gif

o man bego,jau del jo buvau toki rami,visad jis man pavykdavo,o dabar.. doh.gif tikriausiai teks beze daryt...o kakava galima det i beze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 23, 09:26)
man vakar ir panasiai,snikersa dariau,tai karamelinis kremas bego per krastus kaip pasiutes doh.gif gerai,kad bent grietinele gerai laikes...tai norit pasakyt ganasas sokoladinis man visas nubegs? unsure.gif  blink.gif siandien ji ketinu plakti ir daryt eziukui spygliukus,tai mastau gal visgi is bezes daryt,kakavos primovus...kaip manot? g.gif

analogiška situacija rolleyes.gif tepiau vakar vakare snikersą - ir šokoladas ir karamelinis kremas virto į visiškai skystą pavidalą doh.gif tai paskui lišau į šaldiklį palaikau, pertepu sliuoknį vėl kišu kremą į šaldiklį , tai šiaip ne taip sutepiau doh.gif
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 10:05)

aha atrodo nebėgantys - o sviestas taigi lydosi iki skystumo doh.gif tipo kambario temperatūros turi būt doh.gif tai kai pabuvo virtuvėj kol visa kitą susiruošiau, sviestas pavirto į visiškai skystą bėgančią masę doh.gif nei rududu jau nieko nebepridavė doh.gif
neduok dieve kept tortus per tokius karščius doh.gif

Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 23, 10:44)
analogiška situacija  rolleyes.gif tepiau vakar vakare snikersą - ir šokoladas ir karamelinis kremas virto į visiškai skystą pavidalą  doh.gif tai paskui lišau į šaldiklį palaikau, pertepu sliuoknį vėl kišu kremą į šaldiklį , tai šiaip ne taip sutepiau  doh.gif

va va as vakar lygiai taip pat. vakare.. kadangi du tortus dariau, tai padarau kokia maza detale ir kisu i saldytuva, tada traukiu kita ir tam ka nors pagaminu, tada vel i saldytuva, vel traukiu kita.. MMG tai vis isaldytuva kisau, nes momentaliai rankose tirpo
Atsakyti
Kazkokia nesamone tokiu oru daryt tortus... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos darbininkės 4u.gif
gal galit pasakyti kokia ta MMG masė? blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
tai vat,man ir sviestas patapo vos ne kaip aliejus... doh.gif nors pas mane jau ir nebe taip karsta,tik 20silumos....nezinau kaip ji reik i vieta pristatyt... verysad.gif tai kaip del bezes,mergaites,draugauja ji su kakava? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisute: 23 liepos 2010 - 11:03
laba dienele visoms 4u.gif gal ir nevisai i tema.. ieskau kepejeles is Siauliu,noreciau uzsisakyt tevelio jubiliejui tortika.. lauksiu atsakymu i AZ.. beje visos labai saunios ir gabios cia susirinkusios,tiek groziu prisiziurejau bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar plakiau sviesta ir rududu - issiplake puikiai. Sviestas neskystas buvo, bet labai minkstas, o plakamt igavo tokia kremine konsistencija smile.gif
Uztai siandien plaku grietinele.. Spekit - kas ka iveiks.. ar as ja isplaksiu, ar ji i sviesta? biggrin.gif
Atsakyti
nu mergaitės tikrai kad sudėtinga tokiu oru dirbti, bet po kol kas man pusę velnio gaunas smile.gif nesubėgo nei vienas tortas

zebros šokoladinis su saldainukais, pastiliažas, marcipanas. medelis pradėjo lūžti, tai viskas jau pataisyta, kad tikrai nebesulūš smile.gif bet jau tingiu fotkint. o ir šiaip realybėj gražiau, mane nervina kad gražiai nufotkint neįmanoma
user posted image

maskarponės, su varške grietinėle ir persikais
pastiliažas, marcipanas,sausainiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Krutys biggrin.gif

Antras dublis cia, bet niekuo ne geriau. Tortas "Negro bucinys", dengta MMC, dazyta ant virsaus. Tai 3 kg papuliai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti