Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(dzokada @ 2010 07 15, 17:35)
Sveikos,
labai reiketu greito patarimo,ar imanoma marcipano kose nudazyti skystais dazais? tik tokiu turiu siuo metu,reikia kad gautusi ryskios spalvos nes reikia nulipdyti teletabius,kitaip lekiu iki parduotuves kol dirba pirkti kitokiu dazu  doh.gif

Dengti nemeginau, bet kai darau geles, dazau sia mase su skystais dazais, bet tada dar daberiu cukraus pudros, minkau, kol nelimpa prie ranku ir lipdau. Velniai zino ar tai gerai, bet kol kas nieko blogo neivyko smile.gif
Nors panos sake, kad skystis siai masei kenkia, bet as kitokiu dazu neturiu, todel pilu skystus.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 15, 19:21)
kokie aštrūs tie beziukai atrodo  biggrin.gif

dar vienas kitas tortas, ir aš pradėsiu tokias "išvirkščias" rožes lipdyt  tongue.gif .. įkalbėsit laugh.gif

nu bet ir Tamstos skonis griežtas  schmoll.gif
na žiūrėk - įsimesk į google "calla lily" ir vistiek rasi kur nors schemas. Tada uždėk ant ekrano plono popieriaus lapą ir apsibrėžk. Persipiešk ant kartono. Išsikirpk ir turėsi  4u.gif
nors aišku, su formelėm lengviau, greičiau.. bet jeigu šimtais nedarysi, tai pakaks ir tiek.

Ka reiskia isvirkscios rozes? user posted image O man labai grazu tokios geles tongue.gif
Atsakyti
Sian kazkokia prakeitai karsta diena.. 7 kartus apdengimo mase dariau. niekaip nesigavo.. schmoll.gif niekada man taip nera buve... blink.gif karstis nesveikai veikia.....
Ka gi, teks keltis laaabai anksti ryte.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 07 15, 20:02)
Norejau paklausti ar vienos sokoladines saldainiu mases normos uztenka supinti krepseliui ar reikia daugiau? Labai aciu 4u.gif

Man tai neužteko blush2.gif bet ir kepėja iš manęs tokia hihihi.gif biggrin.gif

QUOTE(anber @ 2010 07 15, 23:06)
Sian kazkokia prakeitai karsta diena.. 7 kartus apdengimo mase dariau. niekaip nesigavo..  schmoll.gif  niekada man taip nera buve...  blink.gif karstis nesveikai veikia.....
Ka gi, teks keltis laaabai anksti ryte..  verysad.gif

siaubas unsure.gif aš kažkada dariau tris kartus pr vieną kartą, tai jau tada nervai nebelaikė, o ką kalbėti apie 7 blink.gif užjaučiu console.gif
Papildyta:
Negalėjau nesusilaikyti neįdėjus mūsų kepejėlių mamos darbo blush2.gif tikiuosi ji nesupyks blush2.gif

Bet jūs pažiūrėkite koks fantastiškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2010 07 15, 22:06)
Sian kazkokia prakeitai karsta diena.. 7 kartus apdengimo mase dariau. niekaip nesigavo..  schmoll.gif  niekada man taip nera buve...  blink.gif karstis nesveikai veikia.....
Ka gi, teks keltis laaabai anksti ryte..  verysad.gif

4u.gif
aš, kad nereiktų tiek vargti, kėliausi šįryt 5-ą cool.gif ir ką, namai neprikaitę, o darbas baigtas thumbup.gif laukiu kol žolė išdžius, eisiu fotkint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 16, 09:03)
4u.gif
aš, kad nereiktų tiek vargti, kėliausi šįryt 5-ą cool.gif ir ką, namai neprikaitę, o darbas baigtas thumbup.gif laukiu kol žolė išdžius, eisiu fotkint cool.gif

thumbup.gif o mes laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
monikute,labai gražią lovą įdėjai-gal kada reiks pasinaudot įdėja-super wub.gif
Atsakyti
mergaites as ne i tema,esu dar vis zioplinejanti jusu temeleje,bet pasakykit ka daryti kad rankos nenusidazytu dazais lipdant is mases baibokus ir visa kita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 07 16, 10:01)
mergaites as ne i tema,esu dar vis zioplinejanti jusu temeleje,bet pasakykit ka daryti kad rankos nenusidazytu dazais lipdant is mases baibokus ir visa kita. 4u.gif

Masę minkyti maišelyje, kol ji nusidažys smile.gif o kai ji nusidažo, rankos tada nebesidažo smile.gif
Atsakyti
aciukas. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 16, 10:02)
Negalėjau nesusilaikyti neįdėjus mūsų kepejėlių mamos darbo  blush2.gif  tikiuosi ji nesupyks  blush2.gif

Bet jūs pažiūrėkite koks fantastiškas grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Ohoho... čia gal kartais cipciuko tortas? smile.gif) bet jau kaip kruopščiai viskas padaryta... doh.gif toli dar man iki šito grožio, oi kaip toli... doh.gif
Atsakyti
Taip smile.gif nerealu ar ne rolleyes.gif ? Labai gražu wub.gif
Atsakyti