Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Muske @ 2010 07 22, 23:52)
tai mikseri sulauziau plakdama ganasa, o dabar jis praktiskai nuteka nuo torotl jei daugiau uztepu sad.gif

lotuliukas.gif aš šiandien jį apskritai pirmą kart dariau.. plakiau plakiau... kažkiek išsiplakė... galvojau tiap ir turi but.. sutepiau torčiuką ir paskui netyčia SM pamačiau kaip turi jis atrodyt lotuliukas.gif gerai kad jau busau sutepus.. nes tikrai būčiau išmetus savajį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 23:58)
lotuliukas.gif  aš šiandien jį apskritai pirmą kart dariau.. plakiau plakiau... kažkiek išsiplakė... galvojau tiap ir turi but.. sutepiau torčiuką ir paskui netyčia SM pamačiau kaip turi jis atrodyt  lotuliukas.gif  gerai kad jau busau sutepus.. nes tikrai būčiau išmetus savajį  doh.gif

istraukus is saldytuvo jis man issiplake kuo puikiausiai. Na nebuvo toks, koks buna normaliu oru. Apsidziaugiau net, galvojau galio, ne per kietas, ir mikseris sveikas lotuliukas.gif kur tau... praejo keleta minuciu - bega verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 22 liepos 2010 - 23:16
akvilyte, nu fantastiškas krikštynų tortukas, net neturiu ką bepridurt schmoll.gif wub.gif o tų celiulitų žmonės vistiek nesupras, galvos, kad taip turi būt, čia tik mes sau aukštesnę kartelę keliam cool.gif žodžiu, super thumbup.gif wub.gif first.gif

karapuzike, o kas ten ant torto viršaus, nelabai supratau unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 06:00)
karapuzike, o kas ten ant torto viršaus, nelabai supratau unsure.gif  blush2.gif

ten is formeliu isformuotos stilizuotos rozes nu ir kreivi sleivi ziedai doh.gif . realiai jos aiskios ( tik gal dulksna reikejo kitaip barstyti ant ju - rytine sviezia galva supratau) Kompas siek tiek sulieja vaizdus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 liepos 2010 - 07:38
kirbe, kaip visad nuostabus tortukas wub.gif dabar klausimas - kaip surišti tokį gražų kaspinėlį blush2.gif man labai aktuolau kaspinų rišimas, bet kad niekur nerandu kaip ten juos reikia rišti, kad gautųsi va tokie gražūs doh.gif žinau, kad yra kažkoks spec. metodas smile.gif

karapuzike, torto apdengimas nepalyginamai geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 23, 08:44)
karapuzike, torto apdengimas nepalyginamai geriau  thumbup.gif

jusu patarimu deka 4u.gif blush2.gif ACIU notworthy.gif
ir dengimo mase nusprendziau MMG o ne saldainine daryti. MMG paklusniau dengiasi, ne tokia minksta ir tystanti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 liepos 2010 - 07:52
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 08:50)
jusu patarimu deka  4u.gif  blush2.gif   ACIU notworthy.gif
ir dengimo mase nusprendziau MMG o ne saldainine daryti. MMG paklusniau dengiasi, ne tokia minksta ir tystanti

aš kol kas dar viena biggrin.gif bet džiugu, kad patarimai veikia thumbup.gif
Va Asseni rašė, kad sviesto ir kondensuoto kremo produktų santykis turi būti 1:1. Aš taip anksčiau darydavau, tai nelabai gaudavosi, po to Cipciukas pasakė, kad reikia tik šaukštą kondensuoto dėti ir tada jau pavykdavo viskas thumbup.gif

Kažkaip skaitant visų komentarus tiek apie dengimo mases, tiek apie kremus susidaro nuomonė, kad tas pats dalykas vienam išeina gerai, kitam ne ir kiekvienas pagal save atranda tą aukso viduriuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 23 liepos 2010 - 08:22
va man vakar iskilo tokia problema. isigijau tas formeles, kur mase ikisi i forma, ji igana kokios pvz rozes ar kriaukles forma ir ja istraukus klijuoji ant torto. tik vat ikisti ikisau, o istraukti reikejo gerai pavargti. ji ten man ir prikibo ir nezinau kas daresi... pvz istraukiau tik roziu galvas, o kotukai taip ir liko viduj ( iskrapsciau belenkaip paskiau su peiliu ir ant torto jau nebedejau doh.gif Gal yra kokia gudrybe kaip padaryti, kad lengvai tie ispaudai issiimtu ?
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 07 22, 23:52)
first.gif  va jum medalis.. siandien supratau ka reiskia per karscius kept torta  doh.gif

pravalo dar tokio ner buve  verysad.gif ganasas - teka, grietinele teka, aciu dievui karamelinis aguoninis sustingo. Neisivaizduoju kaip islygint man ji reiks ir papuost. Isimu is saldytuvo - 10 min, man jis bega  verysad.gif

normaliu oru, tai mikseri sulauziau plakdama ganasa, o dabar jis praktiskai nuteka nuo torotl jei daugiau uztepu sad.gif

konkretus jum  first.gif uz tokius torciukus tokiam ore, man cia kazkas is fantastikos srities tokiu metu  unsure.gif

man vakar ir panasiai,snikersa dariau,tai karamelinis kremas bego per krastus kaip pasiutes doh.gif gerai,kad bent grietinele gerai laikes...tai norit pasakyt ganasas sokoladinis man visas nubegs? unsure.gif blink.gif siandien ji ketinu plakti ir daryt eziukui spygliukus,tai mastau gal visgi is bezes daryt,kakavos primovus...kaip manot? g.gif
Atsakyti
Akvilyte, labai labai labai grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 23, 09:25)
va man vakar iskilo tokia problema. isigijau tas formeles, kur mase ikisi i forma, ji igana kokios pvz rozes ar kriaukles forma ir ja istraukus klijuoji ant torto. tik vat ikisti ikisau, o istraukti reikejo gerai pavargti. ji ten man ir prikibo ir nezinau kas daresi... pvz istraukiau tik roziu galvas, o kotukai taip ir liko viduj ( iskrapsciau belenkaip paskiau su peiliu ir ant torto jau nebedejau  doh.gif  Gal yra kokia gudrybe kaip padaryti, kad lengvai tie ispaudai issiimtu ?

Kiek pamenu iš profesionalių patarimų, reikia pabarstyti krakmolu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 23, 09:38)
Kiek pamenu iš profesionalių patarimų, reikia pabarstyti krakmolu  g.gif

ok. pirmadieny barstysiu
Atsakyti