Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 20:06)
Grietinele buvo puosta  mirksiukas.gif ,bet tada dar karsciu tokiu nebuvo  unsure.gif

Aciu 4u.gif As dabar bandysiu prisijaukinti koki krema,nes siandien 2 iskeliavo i siuksliadeze,to dar man nera buve verysad.gif
Bezui tai sirupo turbut nedaviriau. o gal mano mikseris per silpnas g.gif Tas paprastas 240 w.Gal reik galingesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 07 22, 19:09)
blink.gif kokio dydzio buvo tie tortai?

2 tortai 26cm ir vienas 16-17cm panašiai(dariau vieną dviaukštį) o kitaą likus masės gabaliukui padariau ekstra greitą naminiam vartojimui uždedant masę, ir dar gėlytėms liko mirksiukas.gif išsikočiojo labai plonai apie 2mm. Nuotrauką ikelsiu kiek į mėn.pabaigą kai gryš sesuo, nes ir pati nežinau ar kokybiškai nufotkintas liko tortas ar šeip sau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(akvii @ 2010 07 22, 20:30)
paprastas 240 w.Gal reik galingesnio  g.gif

Būtent dėl to kad neturiu galingesnio mikserio minimum 500 w ir nelendu į bezą, o jau taip rankas knieti plakt jį biggrin.gif kaista mano rūpužiokas net ir grietinėlę plakant, o jau sviestini labai sunkiai suka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 22 liepos 2010 - 19:50
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 22, 20:47)
2 tortai 26cm ir vienas 16-17cm panašiai(dariau vieną dviaukštį) o kitaą likus masės gabaliukui padariau ekstra greitą naminiam vartojimui uždedant masę, ir dar gėlytėms liko mirksiukas.gif išsikočiojo labai plonai apie 2mm. Nuotrauką ikelsiu kiek į mėn.pabaigą kai gryš sesuo, nes ir pati nežinau ar kokybiškai nufotkintas liko tortas ar šeip sau blush2.gif
Papildyta:

Būtent dėl to kad neturiu galingesnio mikserio minimum 500 w ir nelendu į bezą, o jau taip rankas knieti  plakt jį biggrin.gif

Jau bezo kokybei mikserio galingumas ne prie ko lotuliukas.gif svarbu kaip isvirtas sirupas. Pas mane 300 W, bet niekad nekaltinu mikserio, jei nesigauna kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 22, 20:49)
Jau bezo kokybei mikserio galingumas ne prie ko  lotuliukas.gif svarbu kaip isvirtas sirupas. Pas mane 300 W, bet niekad nekaltinu mikserio, jei nesigauna kas biggrin.gif

Na kiekvienas liekam prie savos nuomonės, ir tiek kiek esam bandę, mano mikseris neatlaikytų ilgesnio plakimo sunkesnio kremo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 22, 20:52)
Na kiekvienas liekam prie savos nuomonės, ir tiek kiek esam bandę, mano mikseris neatlaikytų ilgesnio plakimo sunkesnio kremo tongue.gif

Su 300 W galingumo isplaku beze per kokias 3-4 minutes. Cia jau supylus sirupa i baltymus.
Atsakyti
draugė eina krikšto mama būt.. tai praktikai aš ją ir pasičiupau blush2.gif

mergaitei ir metukai ir krikštynos bus....

apačia gerokai celiulituota... bet klaidas žinau ir kt kart žinosiu ko nedaryt biggrin.gif

user posted image

ai ir žandai natūroj neatrodo tokie ryškūs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 22 liepos 2010 - 20:52
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 21:18)
mergaitei ir metukai ir krikštynos bus....

O,koks gražus mergaitiškas tortas wub.gif ir jokio celiulito nesimato...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 22:18)
draugė eina krikšto mama būt.. tai praktikai aš ją ir pasičiupau

atrodo, lyg iš pradžių buvo parašyta KRISTINA 1, bet po kurio laiko buvo apsigalvota ir parašyta KRISTINAI 1 bigsmile.gif

Sakyčiau, geras ir gražus tortas. Krikšto mamai nebus gėdos, o svečiai klausinės, kur galima užsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(konvalija @ 2010 07 22, 22:07)
O,koks gražus mergaitiškas tortas

aciu 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 22, 22:18)
atrodo, lyg iš pradžių buvo parašyta KRISTINA 1, bet po kurio laiko buvo apsigalvota ir parašyta KRISTINAI 1  bigsmile.gif

kodėl taip atrodo/ net paziurejau pati... na tikrai ta paskutinė i tokia prilipus.. bet pradinis uzrasas buvo kristinai biggrin.gif
Atsakyti
kai naitas parašė tai ir aš į tai dėmesį atkreipiau ir taip atrodo smile.gif) bet tortas tai man jau tikrai labai gražutis
Atsakyti
Parodau katik baigta tortuka. nesiuosi pas pusesere i vestuves
Rafaelas, MMG ir beze
user posted image
Atsakyti
first.gif va jum medalis.. siandien supratau ka reiskia per karscius kept torta doh.gif

pravalo dar tokio ner buve verysad.gif ganasas - teka, grietinele teka, aciu dievui karamelinis aguoninis sustingo. Neisivaizduoju kaip islygint man ji reiks ir papuost. Isimu is saldytuvo - 10 min, man jis bega verysad.gif

normaliu oru, tai mikseri sulauziau plakdama ganasa, o dabar jis praktiskai nuteka nuo torotl jei daugiau uztepu sad.gif

konkretus jum first.gif uz tokius torciukus tokiam ore, man cia kazkas is fantastikos srities tokiu metu unsure.gif
Atsakyti