Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Mano pirmasis bandymas virti Beza... sakyciau visai jis man patiko thumbup.gif
Rafaelas ,bezas...tik spalvos eilini kart realios neperteikia doh.gif ,ji ryski geltona wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 22 liepos 2010 - 18:15
Na kol buvau išvykus,kiek grožybiu pridejot....šaunuoles,kad nebijot karščiu ir vis kepat.....
mano dar vienas torčiukas krikštynoms.....MMG
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, noriu paklausti, kuo reikia padengti vaisius? Kad jie graziai atrodytu, nepajuoduotu ir pan... Aciu !!!
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 07 22, 19:33)
Sveikutes, noriu paklausti, kuo reikia padengti vaisius? Kad jie graziai atrodytu, nepajuoduotu ir pan... Aciu !!!

Bent jau as kai dejau ant virsaus torto braskes,vynuoges ,apelsinus.....apliejau spec zele ,ji suteikia blizgesi vaisiam ,neduoda dziut ir greit sustingsta...tiksliau jau bepilant ji stingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 20:37)
Bent jau as kai dejau ant virsaus torto braskes,vynuoges ,apelsinus.....apliejau spec zele ,ji suteikia blizgesi vaisiam ,neduoda dziut ir greit sustingsta...tiksliau jau  bepilant ji stingsta  4u.gif

Apie kazka tokio kalbat? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 07 22, 19:46)
Apie kazka tokio kalbat? ax.gif
user posted image

Jop butent si piliau mirksiukas.gif,nors zinau akd yra ir kas paprasta zele naudoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 22 liepos 2010 - 18:48
Šiandien Kauno urmo bazėje( pieno produktuose ) parduoda RICOTTA 200gr. tik1,50lt . tai kaip tik per tokius karščius pats tas tortą gaminti .
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 20:47)
Jop butent si piliau  mirksiukas.gif,nors zinau akd yra ir kas paprasta zele naudoja  g.gif

Fainas daiktas? Tikrai vaisiai gerai atrodo juo aplieti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 07 22, 19:49)
Fainas daiktas? Tikrai vaisiai gerai atrodo juo aplieti? blush2.gif

user posted imageva cia juo lieta mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 20:53)
va cia juo lieta mano  4u.gif

Oj, aciu! Pirksiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
***Meskute*** o kokiu kremu puosei ta torta su vaisiais. g.gif Atsiprasau,jei jau buvo rasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 07 22, 20:03)
***Meskute*** o kokiu kremu puosei ta torta su vaisiais. g.gif Atsiprasau,jei jau buvo rasyta  4u.gif

Grietinele buvo puosta mirksiukas.gif ,bet tada dar karsciu tokiu nebuvo unsure.gif
Atsakyti