Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 01, 11:27)
Mase geriausiai pasidaryt  pries diena

Tiklsiau va koks buvo Jusu patarimas del sokoladines mases....uztat man ir uzsifiksavo para blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 22 liepos 2010 - 13:55
QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 14:50)
Tai torta pradzioje reikia aplygint (apipjaut, jeigu reikia) , jeigu bus nelygus, tai sviestinis kremas nepades

aplyginau biggrin.gif nors gal tikrai reikėjo geriau apipjaut kažkiek g.gif nu gyveni žmogus ir mokaisi umn.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 14:50)
na iškart tai nereiškia kad sumakaluoji produktus ir dengi.. bent jau as tai palaukiau kol pasidarys minkoma masė  biggrin.gif  bet tai viskas vyko pusvalandzio valandos begy  biggrin.gif

Su baltu sokoladu lengviau, bet su juodu sunkiau is kart. Nes ji labai riebi ir tokiais karsciais gan sunku dengt.

Jeigu neturit laiko ir norit patvaresnes mases, paimkit ir sumaisykite sita mase su svieziai pagamintu pastilazu ar MMG . Skonis beveik nenukencia, bet dirbti su ja lengviau.

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 14:50)
Cia paprasta saldainiu mase ar sokoladine?

paprasta. sokoladines dar nedariau 4u.gif

mastau... drauge uzsiprase lengvo pukuoto puriaus krikstynom torto..nu minciu nulis doh.gif Ojeias uzdeciau nuo sonu vidurio sijoneli o virsu apdzipuociau beze ir kelis perliukus pametyciau? g.gif Kazi kaip atrodytu ? kas cia daugiau prie meno? Kazi tas sijonelis nenusmuktu? kaip ji gerai pritvirtinti ? g.gif
jokiu kryziu uzrasu ji nenori

Olesia, aciu uz pasvertus saukstus zalatinos 4u.gif uzsirasiau i sasiuvini cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 22 liepos 2010 - 14:34
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 22, 15:24)
paprasta. sokoladines dar nedariau  4u.gif

mastau... drauge uzsiprase lengvo pukuoto puriaus krikstynom torto..nu minciu nulis  doh.gif  Ojeias uzdeciau nuo sonu vidurio sijoneli o virsu apdzipuociau beze ir kelis perliukus pametyciau?  g.gif  Kazi kaip atrodytu ? kas cia daugiau prie meno? Kazi tas sijonelis nenusmuktu? kaip ji gerai pritvirtinti ?  g.gif
jokiu kryziu uzrasu ji nenori

Olesia, aciu uz pasvertus saukstus zalatinos  4u.gif  uzsirasiau i sasiuvini  cool.gif

Su paraitytu sijonėliu tikrai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
merginos ieškau sviestinio kremo su kondencuotu pienu, radau ...bet ten dedasi kakava, ar būtinai ją dėti g.gif , man nelabai paišosi turbūt prie mano tortų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 16:09)
merginos ieškau sviestinio kremo su kondencuotu pienu, radau ...bet ten dedasi kakava, ar būtinai ją dėti  g.gif , man nelabai paišosi turbūt prie mano tortų  g.gif

man cia rase. pokelis sviesto ir su saukstai kondensuoto pieno. as praeita karta taip dariau ir liuks apsitepe ir sutvirtejo
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 16:09)
merginos ieškau sviestinio kremo su kondencuotu pienu, radau ...bet ten dedasi kakava, ar būtinai ją dėti  g.gif , man nelabai paišosi turbūt prie mano tortų  g.gif

santykis 1:1, kakavos nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 liepos 2010 - 16:41
Sveikos merginos krikštynoms dariau tortą dengiau MMG bet ji neskani blink.gif per daug saldi,tai nusprendžiau jog ja dengsiu tortus tik ekstra atveju, bet dengiasi puikiai visiškai nešlapiuoja o ir labai gražiai atrodo, net 3 tortus apdengiau iš vienos normos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 22 liepos 2010 - 17:31
tai ar gali kas papasakoti kaip prilipdyti sijoneli tiesiai prie torto aptepto sviestiniu kremu ? ar visdelto reikiajivisa dengti MMG ir is to apdengimo daryti sijoneli ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 13:36)
o šokoladinė masė atlaikytų kelionę  g.gif , ar visgi geriau MMG  unsure.gif

MMG man puikiai atlaikė 150 km. kelionę, puikiai išsilaikė ant torto beveik pusdienį mašinoj pakol buvo nešamas ir pjaustomas, ta masė lyg ir nedavė sąlyčiui su oru kremams susilieti tai nors ir apatinis tortas buvo cipsiuko anukytės plakta giretinėlė+bananai+dž. slyvos išsilaikė puikiai, nesugedo thumbup.gif superine mase o ir apdengiau net 3 tortus iš normos, kočiojasi labai plonai, sakyčiau idealiai, žodžiu super, bet kas ragavo negyrė, kad ji skani, reikia tobulinti dadedant kokių skonių manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 22, 18:29)
Sveikos merginos krikštynoms dariau tortą dengiau MMG bet ji neskani blink.gif  per daug saldi,tai nusprendžiau jog ja dengsiu tortus tik ekstra atveju, bet dengiasi puikiai visiškai nešlapiuoja o ir labai gražiai atrodo, net 3 tortus apdengiau iš vienos normos mirksiukas.gif

blink.gif kokio dydzio buvo tie tortai?
Atsakyti