Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

As pastilaza visad brandinu para figurelems...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 13:36)
man labai aktualu, nes kaip tik galvoju ją daryti  g.gif , ir dengti dviejų aukštų torčiuką, man atrodo paprastesnė gamyba gal nei MMG  ax.gif , taip tingiu negaliu...kažką daryti tokio super duper , bet ale reikia, beze man dar nesigauna  doh.gif , tai su masėm teks žaisti, o šokoladinė masė atlaikytų kelionę  g.gif , ar visgi geriau MMG  unsure.gif


man reiks trijų aukštų dengt doh.gif gal gamyba ir paprastesnė bet man MMG nepalyginamai lengviau dengiasi, tik aišku dar prie jos turi visokių pribombasų galvot - dažyt, ar geles dėt ir t.t. o šokoladinę uždengei, kokią juostelę apjuosei ir gražu thumbup.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
MMG as visad pabrandinu bent pusvalandi saldytuve...o sokoladine Aseni rase kad reik para pabrandint  smile.gif

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas  wub.gif


Dėkui 4u.gif taip ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:03)
man reiks trijų aukštų dengt  doh.gif  gal gamyba ir paprastesnė bet man MMG nepalyginamai lengviau dengiasi, tik aišku dar prie jos turi visokių pribombasų galvot - dažyt, ar geles dėt ir t.t. o šokoladinę uždengei, kokią juostelę apjuosei ir gražu  thumbup.gif
Dėkui  4u.gif taip ir darysiu  thumbup.gif

aš gėlyčių jau prisidariau biggrin.gif , tikrai sunkaiu dengiasi nei MMG unsure.gif , nesu bandžiusi, belmba gal nerizikuoti doh.gif , velnias ką daryt nebežinau laugh.gif ir protinga ir graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 14:19)
aš gėlyčių jau prisidariau  biggrin.gif , tikrai sunkaiu dengiasi nei MMG  unsure.gif , nesu bandžiusi, belmba gal nerizikuoti  doh.gif , velnias ką daryt  nebežinau laugh.gif ir protinga ir graži  smile.gif


Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau lotuliukas.gif man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka lotuliukas.gif bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau  lotuliukas.gif man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka  lotuliukas.gif bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? biggrin.gif


Man tai lengvai dengesi... o ir skani be galo... elastinga.. bet viena karta ir teesu bandziusi..
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 22, 13:03)
kam aktualu, pastiliažui želatinos šaukštas 10 gramų Oetkerinės ir 40 gramų vandens  4u.gif  4u.gif  4u.gif tada visa kita pagal receptą, sueina gramas į gramą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As dedu pilna sauksta Dr. Otker zelatinos, uzpilu 60 ml vandens, viskas pagal recepta, vandens nemazinu. O zelatina pilu i pudra ne karsta o kiek pastovejusia. Praktiskai ne gramo nesunaudoju pudros daugiau nei priklauso pagal recepta

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
MMG as visad pabrandinu bent pusvalandi saldytuve...o sokoladine Asseni rase kad reik para pabrandint  smile.gif

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas  wub.gif


Asseni nerase, kad reikia brandint. Ja reikai gerai atsaldyt.
As MMG irgi i saldytuva dedu, bet ne brandinimui, o kad greiciau atsaltu

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 22, 14:01)
As pastilaza visad brandinu para figurelems...

Niekad nebrandinu. Is kart viska lipdau ir darau. Jis toks superinis, kaip plastelinas buna, tai lipdosi ir forma laiko labai gerai. Vakar ji padariau ir is kart batukus lipdziau, super, labai faina su juo dirbt, jis minkstas, tai galima labai plonai iskociot, labai lankstus. Batukai puikai laiko forma, greit dziuna, nes plonuciai
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau  lotuliukas.gif man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka  lotuliukas.gif bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? biggrin.gif


O man, tiesa pasakius ner skirtumo kokia mase dengt. Ir kokia daryt. Darau pagal poreiki ir papuosima.
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau  lotuliukas.gif man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka  lotuliukas.gif bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? biggrin.gif

tai aš nemoku nieko, vieną kart dariau MMG ir vsio, darbo daug labai cool.gif , kočioti sunku lotuliukas.gif , sakau gal šokolodainė lengviau laugh.gif , na reik prisiruošt produktų viskam jei ką ...trupiniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau  lotuliukas.gif man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka  lotuliukas.gif bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? biggrin.gif

marshmalovkes labai elastinga ir skani. ir lengvai dengiasi. as nebrandinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 22 liepos 2010 - 13:35
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
o sokoladine Aseni rase kad reik para pabrandint  smile.gif

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas  wub.gif

aš vieną kartą dariau, ir paskui kažkas parašė kad reikia iš vakaro pasidaryt.. o aš jau buvau iškart uždengus.. nu ir nieko nenutiko biggrin.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 14:31)
tai aš nemoku nieko, vieną kart dariau MMG ir vsio, darbo daug labai  cool.gif , kočioti sunku  lotuliukas.gif , sakau gal šokolodainė lengviau laugh.gif , na reik prisiruošt produktų viskam jei ką ...trupiniais  biggrin.gif

nu aš kai pradžiamokslė tai kartą dariau su saldainiais tai š... paskutinis gavosi... nu uždengiau aš tą mašiną.. bet lyšo daug.. ir darėsi sunkiai... mmg jau kelintą kartą darau.. nesuprantu kur jūs ten to darbo randat g.gif nu man tai labai paprastai pasidaro ji g.gif ir kočiojas lengvai ir neplyšta taip.. nu nzn.... o šokoladinė tai tikrai labai skani ir faina su ja dirbt.. bet man ji brangi lotuliukas.gif tongue.gif


lipdau krikštynų torčiuką... nu nesekas.. minčių nulis... sukroviau du aukštus apdėtus aceit balta mase, o toliau nzzn ką daryt lotuliukas.gif nu gal naktį išgimdysiu kažką...

beje pirmą kart aptepiau sviestine mase tortus.. nu... vistiek matos celiulitas doh.gif ant maziuko tai ne bet ant medučio vistiek matos doh.gif nu išmoksiu kadanors biggrin.gif
Atsakyti
Na apraminot biški karsta.gif tai, Naktibalda, bandyk pirma thumbup.gif o aš lauksiu tamstos komentarų ir tada jau kibsiu į tą reikalą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 22, 14:35)
marshmalovkes labai elastinga ir skani. ir lengvai dengiasi. as nebrandinu

Cia paprasta saldainiu mase ar sokoladine?
Paprasta tai galima ir nelaikyt, bet koki pusvalandi palaikius ji dar elastingesne, o soko-saldainiu mase is kart karsta ir skysta, kaip jus ja is kart dengiat? Apliejat unsure.gif

Arba pudros dedat labai daug
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 14:43)

beje pirmą kart aptepiau sviestine mase tortus.. nu... vistiek matos celiulitas  doh.gif  ant maziuko tai ne bet ant medučio vistiek matos  doh.gif  nu išmoksiu kadanors  biggrin.gif

Tai torta pradzioje reikia aplygint (apipjaut, jeigu reikia) , jeigu bus nelygus, tai sviestinis kremas nepades
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 14:48)
is kart karsta ir skysta, kaip jus ja is kart dengiat? Apliejat  unsure.gif

na iškart tai nereiškia kad sumakaluoji produktus ir dengi.. bent jau as tai palaukiau kol pasidarys minkoma masė biggrin.gif bet tai viskas vyko pusvalandzio valandos begy biggrin.gif
Atsakyti