Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 09:26)
O kur meskutes tortas?  lens.gif

Uzvakar vakare buvau imetus i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 11:14)
Uzvakar vakare buvau imetus i tema  smile.gif

Įmesk dar kartelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 20, 23:19)
Apacia medutis...barbes sijonas  rafaelo biksvitai,varske,vysnios.Grietinele,MMG  smile.gif
user posted image
N-18.. Snikersas...ir medutis.

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 22, 08:52)
karapuzike, skaniai atrodo tortukas  bigsmile.gif
aš tai pamenu sunaudojau kažkur apie du trečdalius šokolado plytos  smile.gif bet manau galima ir visa šokolado plytelę išsitirpinti ir jei liks to šokolado pasidaryti įvairių dekoracijų  ax.gif  labai gražūs būna šokoladiniai ažūriniai drugeliai  wub.gif  manau tikrai nepamaišys  ax.gif

Aciu *monikute*,pasidariau sokolado tvorele,bet jauciu nesirysiu det ant torto tokiam karstyje,jauciu kol vyras nuves i darba ji ir susileis g.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 07 22, 11:40)
Aciu *monikute*,pasidariau sokolado tvorele,bet jauciu nesirysiu det ant torto tokiam karstyje,jauciu kol vyras nuves i darba ji ir susileis  g.gif Ka manot?

Gal ir ne g.gif

***Meskute*** uch kokie kunkoliukai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
***Meskute***, tikiuosi, man pavyks bent per puse tokie smagūs lotuliukas.gif Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 07 22, 11:40)
Aciu *monikute*,pasidariau sokolado tvorele,bet jauciu nesirysiu det ant torto tokiam karstyje,jauciu kol vyras nuves i darba ji ir susileis  g.gif Ka manot?

aš manau, kad tvorelės viršus pasileis ir nulinks ant torto mirksiukas.gif
Atsakyti
kam aktualu, pastiliažui želatinos šaukštas 10 gramų Oetkerinės ir 40 gramų vandens 4u.gif 4u.gif 4u.gif tada visa kita pagal receptą, sueina gramas į gramą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar iš nevilties sugalvojau dar save "pakankint" ir bandyt iš to pastilažo pjaut naujas širdeles... IR PAVYKO bigsmile.gif nu ne idealiai bet nepalyginsi su pirmosiom thumbup.gif pasirodo pastovėjęs pastilažas pagerėja thumbup.gif
Kad visad darau tik MMG, o jai nereik stovėt tai ir nepagalvojau... tai dabar dar pasakykit kaip su mašmalowine šokoladine mase?! ar jinai geriau dengias pastovėjus kokią parą? kažkada dariau , bandžiau dengt iškart bet nė velnio nesigavo tai MB prie kavos suvalgė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 07 22, 12:56)
aš manau, kad tvorelės viršus pasileis ir nulinks ant torto mirksiukas.gif

Aciu as ir nerizikavau 4u.gif Sikart pasitenkinsiu aguonom biggrin.gif Patikimiausias variantas.Bet kepti tortus per karscius tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 13:32)
Vakar iš nevilties sugalvojau dar save "pakankint" ir bandyt iš to pastilažo pjaut naujas širdeles... IR PAVYKO bigsmile.gif  nu ne idealiai bet nepalyginsi su pirmosiom thumbup.gif  pasirodo pastovėjęs pastilažas pagerėja  thumbup.gif
Kad visad darau tik MMG, o jai nereik stovėt tai ir nepagalvojau... tai dabar dar pasakykit kaip su mašmalowine šokoladine mase?! ar jinai geriau dengias pastovėjus kokią parą? kažkada dariau , bandžiau dengt iškart bet nė velnio nesigavo tai MB prie kavos suvalgė doh.gif

man labai aktualu, nes kaip tik galvoju ją daryti g.gif , ir dengti dviejų aukštų torčiuką, man atrodo paprastesnė gamyba gal nei MMG ax.gif , taip tingiu negaliu...kažką daryti tokio super duper , bet ale reikia, beze man dar nesigauna doh.gif , tai su masėm teks žaisti, o šokoladinė masė atlaikytų kelionę g.gif , ar visgi geriau MMG unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 13:32)

MMG as visad pabrandinu bent pusvalandi saldytuve...o sokoladine Aseni rase kad reik para pabrandint smile.gif

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 22 liepos 2010 - 12:38