Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 21, 21:15)
Cia, matyt, kaip kam . Man is vienos normos (1 š zelatinos, 100 gr gliukozes - dedu butent 100 gr ne ml, 2 saukstai aliejaus ir 6 saukstai vandens - zelatinai ir gliukozei, ciut daugiau nei 500 gr. pudros) gaunasi apie 750 gr. mases. Tai kaip ciut 24 cm tortui uztenka g.gif . As 25 cm tortui sunaudoju apie 250-300 gr. mases, cia max, ziurint koks  torto aukstis, o mases viso virs 700 gr.

Kad as ne taip darau pasirodo.. nors paksutiniu metu isvis darau ne su gliukoze, o su cukrumi...
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 21, 20:58)
Na ten pagal recepta iš 1kg pudros, bet aš tiek nesudedu jos ten, niekaip netelpa :DDD
Ir var kas dėl pudros, Kaune, urmo bazėje, ten pat  kur ir konditerinis šokoladas yra parduodami cukraus milteliai po 2,5lt už 0,5 kg. O jei perkan 5kg poką, kilogramas gaunasi 4lt  smile.gif  ir ta pudra tikrai yra labai gera, be cukraus granulių likučių  mirksiukas.gif

tai tau brangiau pardavė smile.gif) man mama parvežė aną savaitę po 3,70 tos pudros smile.gif kai mama daugiau ten perka tai parduoda jai pigiau, bet pudra tai tikrai gera
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 07 21, 20:48)
tai tau brangiau pardavė smile.gif) man mama parvežė aną savaitę po 3,70 tos pudros smile.gif kai mama daugiau ten perka tai parduoda jai pigiau, bet pudra tai tikrai gera

Gal galit tiksliau koordinates nurodyt tos vietos. Tenka lankytis Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
***Meskute***,
kaip tą n-18 formą išlipdei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 07 21, 22:48)

ten jo, pigiau kazkaip buna kai daugiau imi, nes as tuos po 0.5kg kai imu tai jie kainuoja 2.5lt, o parduoda po 2.4 wink.gif))

o kodrinates, tai paprastos labai, navigacijos tikrai nereiks
biggrin.gif nuvaziuot i baze ir einat link tu sandeliu kur prasideda maisto produktai pagrinde, nepamenu kokia ten galerija, bet reikia eiti nuo tu traukinuku smile.gif ir tenai 11 sandelyje bus skyrius netoli iejimo, jame pardavineja riesutus, dziovintus vaisius, prieskonius ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 07 22, 00:38)
***Meskute***,
kaip tą n-18 formą išlipdei?  4u.gif

Is meducio laksteliu 4u.gif sutepiau,padejau i saldytuva kad pastingtu ,ir nepilnai jam sustingus ibedziau medini iesmeli ...ji besmeigiant ...daikciukas palinko ir tuo paciu susiformavo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Norejau jusu paklausti,kas dare sokolado tvorele,kiek mazdaug jo reikia,kad apdengti 28 cm torta? g.gif
Ir ar beze draugauja su zele (dariau maskarpones torta i kuri ieina zelatina)?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
oj ta ***Meskute*** isdykele su tokiais torciukais lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
karapuzike, skaniai atrodo tortukas bigsmile.gif

QUOTE(akvii @ 2010 07 22, 07:02)
Labas rytas  4u.gif Norejau jusu paklausti,kas dare sokolado tvorele,kiek mazdaug jo reikia,kad apdengti 28 cm torta? g.gif
Ir ar beze draugauja su zele (dariau maskarpones torta i kuri ieina zelatina)?
Aciu  4u.gif

aš tai pamenu sunaudojau kažkur apie du trečdalius šokolado plytos smile.gif bet manau galima ir visa šokolado plytelę išsitirpinti ir jei liks to šokolado pasidaryti įvairių dekoracijų ax.gif labai gražūs būna šokoladiniai ažūriniai drugeliai wub.gif manau tikrai nepamaišys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 22 liepos 2010 - 07:52
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 22, 08:52)
karapuzike, skaniai atrodo tortukas  bigsmile.gif
aš tai pamenu sunaudojau kažkur apie du trečdalius šokolado plytos  smile.gif bet manau galima ir visa šokolado plytelę išsitirpinti ir jei liks to šokolado pasidaryti įvairių dekoracijų  ax.gif  labai gražūs būna šokoladiniai ažūriniai drugeliai  wub.gif  manau tikrai nepamaišys  ax.gif

Tokiu oru manau visokios tvoreles ir drugeliai nelaikys formos...
Atsakyti
O kur meskutes tortas? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 09:26)
O kur meskutes tortas?  lens.gif

Jos nuorodoj smile.gif
Atsakyti