Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 07 21, 20:38)
su vandeniu, su baltymu, su valgomais klijais
Esu dengus 30 cm, pakanka

Bet ne visiems plonai iskociojus gausis graziai padengti...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 20:41)
Bet ne visiems plonai iskociojus gausis graziai padengti...

O kas tai yra plonai?
Man normalaus storio gaunasi. Tik maziau link krastu lieka, nelieka tos paklodes aplink. Tai gal kiek sudetingiau sonus aplygint
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 21, 20:47)
O kas tai yra plonai?
Man normalaus storio gaunasi. Tik maziau link krastu lieka, nelieka tos paklodes aplink. Tai gal kiek sudetingiau sonus aplygint

Na man normaliai vos 24 cm apsidengia...
Atsakyti
Aš iš MMG masės apdengiau 2 tortus, vienas buvo 30cm, o kitas 24 lotuliukas.gif bet kažkodėl manau, kad taip neturėjo būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 21, 20:53)
Aš iš MMG masės apdengiau 2 tortus, vienas buvo 30cm, o kitas 24  lotuliukas.gif  bet kažkodėl manau, kad taip neturėjo būt  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tiesa, as viena norma skaitau is vieno pokelio pudros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 21 liepos 2010 - 19:54
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 21:54)

Nu čia iš to kiekio kur pagal receptą, bet suprantu, kad ten dviguba norma gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 21, 20:55)
Nu čia iš to kiekio kur pagal receptą, bet suprantu, kad ten dviguba norma gaunasi  g.gif

Jei su kilogramu pudros, tai dviguba.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 21:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tiesa, as viena norma skaitau is vieno pokelio pudros.

Na ten pagal recepta iš 1kg pudros, bet aš tiek nesudedu jos ten, niekaip netelpa :DDD
Ir var kas dėl pudros, Kaune, urmo bazėje, ten pat kur ir konditerinis šokoladas yra parduodami cukraus milteliai po 2,5lt už 0,5 kg. O jei perkan 5kg poką, kilogramas gaunasi 4lt smile.gif ir ta pudra tikrai yra labai gera, be cukraus granulių likučių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 07 21, 20:58)
Na ten pagal recepta iš 1kg pudros, bet aš tiek nesudedu jos ten, niekaip netelpa :DDD
Ir var kas dėl pudros, Kaune, urmo bazėje, ten pat  kur ir konditerinis šokoladas yra parduodami cukraus milteliai po 2,5lt už 0,5 kg. O jei perkan 5kg poką, kilogramas gaunasi 4lt  smile.gif  ir ta pudra tikrai yra labai gera, be cukraus granulių likučių  mirksiukas.gif

o kur tas sokoladas? g.gif ir as vaziuociau uzsipirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 21 liepos 2010 - 20:09
Urmo bazėje, 11 sandėlyje smile.gif tik neatsimenu niekados iš kurios pusės reik užeit, bet ten prie pat įėjimo. Matysit, ten parduoda arbatas, prieskonius , džiovintus vaisius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 20:52)
Na man normaliai vos 24 cm apsidengia...

Cia, matyt, kaip kam . Man is vienos normos (1 š zelatinos, 100 gr gliukozes - dedu butent 100 gr ne ml, 2 saukstai aliejaus ir 6 saukstai vandens - zelatinai ir gliukozei, ciut daugiau nei 500 gr. pudros) gaunasi apie 750 gr. mases. Tai kaip ciut 24 cm tortui uztenka g.gif . As 25 cm tortui sunaudoju apie 250-300 gr. mases, cia max, ziurint koks torto aukstis, o mases viso virs 700 gr.
Atsakyti
panos, prie progos gal galit nepatingeti ir pasverti kiek ten gaunasi jums tos zalatinos 1s gramais ?
Atsakyti