Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kice @ 2010 07 21, 10:21)
ne karto nedariau beze.. Visur uztenka aisingo ir masiu.. smile.gif Bet noresis sau padaryti koki karta, tik galvoju - ant kokio torto ji labai  labai tiktu? smile.gif
  Jaunystes nekepsiu - elektros gaila..  lotuliukas.gif


Man tai labai skanus Napoleonas su beze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 07:15)
Angel lyg panasiai dare  g.gif

O del Surbitono... kazin man dar ko reikia  g.gif


O galit pasakyti ka reiskia surbitonas, nes nelabai supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 21, 12:33)
O galit pasakyti ka reiskia surbitonas, nes nelabai supratau  ax.gif


CIA yra geris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 07 20, 22:50)
Zuvis man ir patiko, kaip tik pagalvojau ta pati-vyras zvejys megejas, tad noretusi ka nors sumeistraut panasaus, gal daugiau info kaip tai daroma- spalva, tie nelygumai, na zvynai, pelekai, kaip tai daroma ar kur galima butu pasiziureti blush2.gif  4u.gif

Daroma labai paprastai. Isformuojamas zuvies formos bet koks tortas. padengiamas mase. Imamas koks nors astrus prietaisas ir ipjaunami zvynai, galva, burna ir t.t.

Po to atskirai padaromi pelekai ir pritvirtinami reikalingoje vietoje.

Dazau pavirsiu, jau rasiau pries kelis puslapius. Skedziu su degtini laseli dazu ir dazau pavirsiu. Si kart buvo juodi, melyni ir rudi dazai. Intensyvuma ziuriu pagal dazyma.

Viskas mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 20, 23:30)
Merginos... darom? reikalą su surbitonu?

Naitai, radai perliukus?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista...: 21 liepos 2010 - 13:02
Merginos o kiek dar is to surbitono kainuoja pristatymas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 21, 13:55)
Naitai, radai perliukus?

jau bovinuos cool.gif radau ph34r.gif Vokietijoj.. anglai išsipardavę iki rugpjūčio pradžios.

QUOTE(olga25 @ 2010 07 21, 15:13)
Merginos o kiek dar is to surbitono kainuoja pristatymas? 4u.gif

Jeigu darom vieną bendrą siuntinį, tai spėju, nekainuotų daugiau kaip po svarą nuo žmogaus, arba ir tiek nekainuotų, nes surbitone labai aiški nuolaidų sistema.
šiaip iki 2 kg kainuoja 10 svarų, kas virš dviejų iki 25 - 30 kg - apie 25 - 30 svarų, kaip nuotaika to, kuris pakuoja. Su jais nepasiginčysi.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 20, 20:09)
Vertimas labai geras lotuliukas.gif
Parasysiu savais zodziais.
Zele uzpilame 100 ml vandens, kaitiname iki virimo, bet neuzverdame.
Alieju istraukiame is kameros, kuo tasesnis bus, tuo geriau. Sauksteliu semiame zele ir po 2 laselius lasiname i ta pacia vieta (toks dydis gaunasi panasesnis i ikros grudeli) i salta alieju. Labai daug neprilasinti, kai dugnas pasidengs, dekite i saldytuva, kad aliejus per daug neikaistu nuo karstos zele.
Kai sustingsta, istraukiame ir perkosiame per sieteli. 4u.gif
Ten naudojama apelsinu zele, tai ikrai gaunasi apelsinu skonio.
Tikiuosi suprasite 4u.gif Pati nedariau schmoll.gif
Papildyta:

oi dekui,dabar jau daug aiskiau thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
klausimas dėl sviestinio kremo g.gif

tarkim tortas medutis.. ar bet koks kitas, kur viršutinis sluoksnis tešlinis.. biggrin.gif tai ar ant to paskutinio sluoksnio reikia tepti grietinėlę tarkim ar iškart sviestinį kremą? g.gif su šonais tas pats... ar pirma tarpus užpildyt naudojamu kremu ir paskui tept sviestiniu, ar iškart sviestiniu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 liepos 2010 - 14:23
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 21, 15:23)
klausimas dėl sviestinio kremo  g.gif

tarkim tortas medutis.. ar bet koks kitas, kur viršutinis sluoksnis tešlinis..  biggrin.gif  tai ar ant to paskutinio sluoksnio reikia tepti grietinėlę tarkim ar iškart sviestinį kremą? g.gif su šonais tas pats... ar pirma tarpus užpildyt naudojamu kremu ir paskui tept sviestiniu, ar iškart sviestiniu???

ir i ta pacia tema..
jei puosiam beze be dengimo mases ar reikia aptepti torta sviestiniu kremu su trupiniais ir po to vel sviestiniu kremu ar tiesiai ant biskvito ? (Rafaela)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 21 liepos 2010 - 14:33
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 21, 15:23)
klausimas dėl sviestinio kremo  g.gif


viršutinį sluoksnį ir tepi sviestinį ant tešlos, kremo nebereikia schmoll.gif nes neaptepsi gi - voliosis sviestas doh.gif
o šonus irgi, geriau lygint sviestiniu iš patirties sakau - nes jei pvz pertepimai grietinėlė, ir ji lenda per kraštus paskui labai sunku sviestinį aptept - jis veliasi, nelimpa doh.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 21, 15:33)
ir i ta pacia tema..
jei puosiam beze be dengimo mases ar reikia aptepti torta sviestiniu kremu su trupiniais ir po to vel sviestiniu kremu ar tiesiai ant biskvito ?  (Rafaela)


su bezu nedraugauju bet iš skaitytojo patirties žinau kad dėl viso pikto geriau plonu sluoksniu aptept sviestiniu... ypač jei pertepimai su žele... jei viena grietinėlė gal ir nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 21 liepos 2010 - 14:44
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 21, 15:23)
klausimas dėl sviestinio kremo  g.gif

tarkim tortas medutis.. ar bet koks kitas, kur viršutinis sluoksnis tešlinis..  biggrin.gif  tai ar ant to paskutinio sluoksnio reikia tepti grietinėlę tarkim ar iškart sviestinį kremą? g.gif su šonais tas pats... ar pirma tarpus užpildyt naudojamu kremu ir paskui tept sviestiniu, ar iškart sviestiniu???


Geriau tepti sviestiniu kremu, nes sviesto po to tiesiog jau nebeis užtepti jei prieš tai užtepsi grietinėlę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 21 liepos 2010 - 14:54