Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

sveikos,

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 15, 16:16)
aš dėl šalrot kremo... ten jo labai daug gaunas  unsure.gif kur jį likusį sunaudot  g.gif mest kaip ir gaila būtų.. nepigus sviestas šiais laikais  g.gif

aš klaidingai supratusi Miglės79 komentarą buvau didžiuliam tortui iš 3 normų padarius,žodžiu, vos ne kibirą lotuliukas.gif doh.gif likusį įkišau šaldiklin,neseniai bandžiau ištraukus atšildyt ir tept,nekas gavosi schmoll.gif galvoju,gal mikrobangė čia padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 15, 16:16)
aš dėl šalrot kremo... ten jo labai daug gaunas  unsure.gif kur jį likusį sunaudot  g.gif mest kaip ir gaila būtų.. nepigus sviestas šiais laikais  g.gif

Dek i saldytuva.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 15, 15:16)

dedu šaldiklin, o atšildymui palieku per naktį, nes įkišus į mikrobangę sugadinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 15 liepos 2010 - 16:02
QUOTE(adriu @ 2010 07 15, 16:34)
va kaokia gražūs bėziški špykiukai thumbup.gif dailu-rugiagele smile.gif

Labai gražu ir man thumbup.gif .Labas visoms vis tik žiūrinėju ir žaviuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista...: 15 liepos 2010 - 15:54
Sveikos merginos smile.gif

EKSTRA klausimas kur Lietuvoj isigyti formele kalijai??? Gal kas turit parduoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 15 liepos 2010 - 16:29
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 15, 16:22)
Sveikos mergisnos smile.gif

EKSTRA klausimas kur Lietuvoj isigyti formele kalijai??? Gal kas turit parduoti? 4u.gif

aš rankom išpjaunu, be formeles, alia lašo formos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 15, 17:24)
aš rankom išpjaunu, be formeles, alia lašo formos mirksiukas.gif

oi is mane tokia pjaustytoja kad kaip pripjausiu tai nbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 15, 17:28)
oi is mane tokia pjaustytoja kad kaip pripjausiu tai nbus doh.gif

tai gi galima ant popieriaus nupiest unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reiketu greito patarimo,ar imanoma marcipano kose nudazyti skystais dazais? tik tokiu turiu siuo metu,reikia kad gautusi ryskios spalvos nes reikia nulipdyti teletabius,kitaip lekiu iki parduotuves kol dirba pirkti kitokiu dazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 15, 16:33)
Medaus tortas, beze biggrin.gif Papuosimai - pastilazas.

kokie aštrūs tie beziukai atrodo biggrin.gif

dar vienas kitas tortas, ir aš pradėsiu tokias "išvirkščias" rožes lipdyt tongue.gif .. įkalbėsit laugh.gif
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 15, 17:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
vakar naktį peržiūrėjau VISUS puslapius  doh.gif  išsisaugojau tik 5 tortus  blink.gif  taip kad nieko ten stebuklingo  schmoll.gif

nu bet ir Tamstos skonis griežtas schmoll.gif

QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 15, 18:22)
Sveikos merginos smile.gif

na žiūrėk - įsimesk į google "calla lily" ir vistiek rasi kur nors schemas. Tada uždėk ant ekrano plono popieriaus lapą ir apsibrėžk. Persipiešk ant kartono. Išsikirpk ir turėsi 4u.gif
nors aišku, su formelėm lengviau, greičiau.. bet jeigu šimtais nedarysi, tai pakaks ir tiek.
Atsakyti
Norejau paklausti ar vienos sokoladines saldainiu mases normos uztenka supinti krepseliui ar reikia daugiau? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos reiks bandyt 4u.gif
Atsakyti