Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 21, 00:44)
naitai,tu auksas bigsmile.gif  4u.gif

meskute,juo toliau juo graziau,saunuole 4u.gif gera ideja su barbes suknele,kazkaip nebuciau taip sugalvojus biggrin.gif  blush2.gif

Angel lyg panasiai dare g.gif

O del Surbitono... kazin man dar ko reikia g.gif
Atsakyti
duokit to surb.. nuoroda. zinau ko reik, tik neaisku ten yr blush2.gif

nuoroda radau. aciu
noriu visko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 21 liepos 2010 - 07:36
Nu vakar buvo visiškas fiasko verysad.gif cipsiuko gelių masė nesigauna man visai, du kartus dariau iš išmečiau tuos gumos gabalus doh.gif
Pastilažas lygtai ir gavos bet tik pradėjau kočiot - limpa prie visų paviršių, dadedu pudros - skilinėja gaunas nelygus, nelakstus doh.gif visą vakarą vargau... šiokias tokias tas širdeles išsipjoviau, bet nėra jos tokios gražios kad galėčiau dėt ant vestuvinio torto (krašteliai nelygūs, sutrūkinėję...)
tai šianakt sugalvojau tokį variantą: jei aš jas pamirkyčiau kiaušinio baltyme ir apvoliočiau geltonuose pabarstukuose - rutuliukuose?

Pasakykit ar nenusigrybausiu visai g.gif
Atsakyti
arba išpiešk aisingu 4u.gif o kas su mase nesigauna konkrečiai unsure.gif gal eigoj kažką padarei ne taip g.gif
Atsakyti
Gumine mase gavosi del zelatinos per daug. Saukstus reik det nubrauktus.
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 20, 19:39)
Dabar svarbiausia - Ikrai! Orange želė santuokos nutraukimo nėra arbatos puodelis, ir padaryti daugiau kieto koncentraciją, ty imtis tik šimtas gramų vandens. Virimo, mes ranką su šaukštelis. Gauti naftą iš šaldytuvo, nei ji bus "klampus", tuo geriau. Be šaukštelis želė ir įvesdami karšto pradėti driblingas naftos, visiškai panašus į raudonųjų ikrų dydis yra nuo 2-lašelius, kurie yra susiję su vienoje vietoje hit (patikėk, tai nėra sunku).  cia jei ka bandziau per google verstis kaip ikrus gaminti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai visgi gal kas padesit? tease.gif nes jei gaminsiu pagal sita,galiu gaut juoduosius ikrus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif eina sau biggrin.gif skaičiau ir nesupratau kas čia per nesąmonė, mintyse jau pradėjau galvoti, gal žmogus ne pilno proto unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu kaip prajuokino lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 21, 08:44)
Nu vakar buvo visiškas fiasko verysad.gif  cipsiuko gelių masė nesigauna man visai, du kartus dariau iš išmečiau tuos gumos gabalus doh.gif
Pastilažas lygtai ir gavos bet tik pradėjau kočiot - limpa prie visų paviršių, dadedu pudros - skilinėja gaunas nelygus, nelakstus doh.gif visą vakarą vargau... šiokias tokias tas širdeles išsipjoviau, bet nėra jos tokios gražios kad galėčiau dėt ant vestuvinio torto (krašteliai nelygūs, sutrūkinėję...)
tai šianakt sugalvojau tokį variantą: jei aš jas pamirkyčiau kiaušinio baltyme ir apvoliočiau geltonuose pabarstukuose - rutuliukuose?

Pasakykit ar nenusigrybausiu visai g.gif

as tave puikiai suprant, nes praeita savaite ir as vargau.. penktadieny reikes vel daryti du tortus ( sau ir draugei) tai jau siandien stresuoju kas bus doh.gif
galvoju... kazi beze gerai atlaikytu 300km kelione ir karscius ? g.gif Jeigu man pavyks ja isvirti..nubet turi pavykti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 21 liepos 2010 - 07:58
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 21, 08:55)
as tave puikiai suprant, nes praeita savaite ir as vargau.. penktadieny reikes vel daryti du tortus ( sau ir draugei) tai jau siandien stresuoju  kas bus  doh.gif
galvoju... kazi beze gerai atlaikytu 300km kelione ir karscius ? g.gif  Jeigu man pavyks ja isvirti..nubet turi pavykti

Beze labiausiai ir tinka tokiais orais, juk ji apzdiuna ir laikosi kuo puikiausiai, jei nenubega iskart biggrin.gif
Atsakyti
Cipsiuko masę dariau toč pagal aprašymą - 1 šaukštas baltos želatinos 3 saukštai vandens unsure.gif nu sumeta iškart į gumą ir vsio doh.gif nusprendžiau kad žlugęs reikalas blink.gif gal reik atšaldyt tą skystį prieš pilant į pudrą, ar dar ko aš nežinau....
Pastilažas lygtai ir nieko gavos , minkės gražiai, bet džiūva nežmoniškai greitai - nu , aišku karščiai, ner ko norėt....
Nu bet kažkaip reik man tas širdis padaryt doh.gif cray.gif
Ir kaip geriau jas formuot? Aš nusispiešiu ant popieriaus trafaretą user posted image
išsikerpu ir užsidėjus ant iškočioto lakšto bandau išpjaut g.gif nu nesigauna gražiai verysad.gif gal yra koks kitas variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 21, 09:09)
Cipsiuko masę dariau toč pagal aprašymą - 1 šaukštas baltos želatinos 3 saukštai vandens  unsure.gif  nu sumeta iškart į gumą ir vsio  doh.gif nusprendžiau kad žlugęs reikalas  blink.gif gal reik atšaldyt tą skystį prieš pilant į pudrą, ar dar ko aš nežinau....
Pastilažas lygtai ir nieko gavos , minkės gražiai, bet džiūva nežmoniškai greitai - nu , aišku karščiai, ner ko norėt....
Nu bet kažkaip reik man tas širdis padaryt  doh.gif  cray.gif
Ir kaip geriau jas formuot? Aš nusispiešiu ant popieriaus trafaretą  [img]išsikerpu ir užsidėjus ant iškočioto lakšto bandau išpjaut g.gif  nu nesigauna gražiai verysad.gif  gal yra koks kitas variantas g.gif

Reik zelatina pravesint pries pilant i pudra. Nes suima i siulelius, jei skirtingos temperaturos buna. Pastilazas man geriausia...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 21, 08:55)
as tave puikiai suprant, nes praeita savaite ir as vargau.. penktadieny reikes vel daryti du tortus ( sau ir draugei) tai jau siandien stresuoju  kas bus  doh.gif
galvoju... kazi beze gerai atlaikytu 300km kelione ir karscius ? g.gif  Jeigu man pavyks ja isvirti..nubet turi pavykti

console.gif manęs laukia irgi košmaras - siam savaitgaliui vestuvinis ir kitam savaitgaliui DU vestuviniai po 8 kg doh.gif nu negaliu atsakyt, gi saviems ax.gif o kai savi tai ir išsidirbinėja - čia širdžių reik, dar ir gulbių prašė bet jau sakiau eikit jūs švilpt, ne per tokius karščius gulbes libdyt lotuliukas.gif

Jooo, beze būtų geriausias pasirinkimas, ale bet aš vien apie jos darymą pagalvoju ir ... noras praeina... nu nesigauna ji man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 21, 08:08)
Beze labiausiai ir tinka tokiais orais, juk ji apzdiuna ir laikosi kuo puikiausiai, jei nenubega iskart biggrin.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti