Migle79
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 09:36)
atnešiau sumuštinukų pavaišinti:
jamu vieną nereaaaaaaaliai
Migle............... tobula kaip taip pintine supynei, gal galima smulkiau viska paaiskinti, atrodo super
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 08:36)
Labas rytas,
Viduje - vyniotiniai.
Viduje - vyniotiniai.
O gali pasakyti kaip tu ikrus padarei?...
QUOTE(Atize @ 2010 07 20, 13:11)
O gali pasakyti kaip tu ikrus padarei?...
CIA viskas parasyta... reiktu paskaityti papuosimu tema be komentaru...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 20, 13:45)
o gal kas pades ir lietuviskai paaiskins tokiom nemoksom kaip as?
Ačiū, merginos
QUOTE(neramuole @ 2010 07 20, 09:24)
Migle............... tobula kaip taip pintine supynei, gal galima smulkiau viska paaiskinti, atrodo super
Čia toks pat pinimo principas, kaip ir pinant krepšelį. Atrodo, Asseni kažkur rašė apie pinimą. Iškočioji "dešreles" iš masės, vienas padedi vertikaliai (atstumas pagal norą). Paskui paėmi iškočiotą "dešrelę" ir dedi horizintaliai, vienur ji bus po vertikalia, kitur ant.QUOTE(Denisute @ 2010 07 20, 14:35)
o gal kas pades ir lietuviskai paaiskins tokiom nemoksom kaip as?
aha ir as prie taves jungiuosi
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 14:38)
Ačiū, merginos
Čia toks pat pinimo principas, kaip ir pinant krepšelį. Atrodo, Asseni kažkur rašė apie pinimą. Iškočioji "dešreles" iš masės, vienas padedi vertikaliai (atstumas pagal norą). Paskui paėmi iškočiotą "dešrelę" ir dedi horizintaliai, vienur ji bus po vertikalia, kitur ant.
Čia toks pat pinimo principas, kaip ir pinant krepšelį. Atrodo, Asseni kažkur rašė apie pinimą. Iškočioji "dešreles" iš masės, vienas padedi vertikaliai (atstumas pagal norą). Paskui paėmi iškočiotą "dešrelę" ir dedi horizintaliai, vienur ji bus po vertikalia, kitur ant.
Bet aš kiek bandžiau kočioti juosteles, tai man jos gaunasi nevienodo dydžio, o pas tave jos idealios
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 13:45)
Bet aš kiek bandžiau kočioti juosteles, tai man jos gaunasi nevienodo dydžio, o pas tave jos idealios
Taip tik atrodo, pas mane jos irgi nevisai vienodo pločio ir ilgio
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 15:45)
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 16:26)
Lovkostj ruk
Bet jau ta pintinė. jau tos ramunės
Dabar svarbiausia - Ikrai! Orange želė santuokos nutraukimo nėra arbatos puodelis, ir padaryti daugiau kieto koncentraciją, ty imtis tik šimtas gramų vandens. Virimo, mes ranką su šaukštelis. Gauti naftą iš šaldytuvo, nei ji bus "klampus", tuo geriau. Be šaukštelis želė ir įvesdami karšto pradėti driblingas naftos, visiškai panašus į raudonųjų ikrų dydis yra nuo 2-lašelius, kurie yra susiję su vienoje vietoje hit (patikėk, tai nėra sunku). cia jei ka bandziau per google verstis kaip ikrus gaminti tai visgi gal kas padesit? nes jei gaminsiu pagal sita,galiu gaut juoduosius ikrus