Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Migle79 swoon.gif swoon.gif swoon.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 09:36)

atnešiau sumuštinukų pavaišinti:

essen.gif

jamu vieną wub.gif nereaaaaaaaliai wub.gif
Atsakyti
Migle............... tobula bigsmile.gif kaip taip pintine supynei, gal galima smulkiau viska paaiskinti, atrodo super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 08:36)
Labas rytas,

atnešiau sumuštinukų pavaišinti:
user posted image
Viduje - vyniotiniai.

O gali pasakyti kaip tu ikrus padarei?...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 07 20, 13:11)
O gali pasakyti kaip tu ikrus padarei?...

CIA viskas parasyta... reiktu paskaityti papuosimu tema be komentaru...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 20, 13:45)
CIA viskas parasyta... reiktu paskaityti papuosimu tema be komentaru...

o gal kas pades ir lietuviskai paaiskins tokiom nemoksom kaip as? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2010 07 20, 09:24)
Migle............... tobula  bigsmile.gif  kaip taip pintine supynei, gal galima smulkiau viska paaiskinti, atrodo super  wub.gif
Čia toks pat pinimo principas, kaip ir pinant krepšelį. Atrodo, Asseni kažkur rašė apie pinimą. Iškočioji "dešreles" iš masės, vienas padedi vertikaliai (atstumas pagal norą). Paskui paėmi iškočiotą "dešrelę" ir dedi horizintaliai, vienur ji bus po vertikalia, kitur ant.
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 20, 14:35)
o gal kas pades ir lietuviskai paaiskins tokiom nemoksom kaip as? blush2.gif

aha ir as prie taves jungiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 14:38)
Ačiū, merginos 4u.gif

Čia toks pat pinimo principas, kaip ir pinant krepšelį. Atrodo, Asseni kažkur rašė apie pinimą. Iškočioji "dešreles" iš masės, vienas padedi vertikaliai (atstumas pagal norą). Paskui paėmi iškočiotą "dešrelę" ir dedi horizintaliai, vienur ji bus po vertikalia, kitur ant.

Bet aš kiek bandžiau kočioti juosteles, tai man jos gaunasi nevienodo dydžio, o pas tave jos idealios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 13:45)
Bet aš kiek bandžiau kočioti juosteles, tai man jos gaunasi nevienodo dydžio, o pas tave jos idealios  smile.gif

Taip tik atrodo, pas mane jos irgi nevisai vienodo pločio ir ilgio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 15:45)
Bet aš kiek bandžiau kočioti juosteles, tai man jos gaunasi nevienodo dydžio, o pas tave jos idealios  smile.gif

QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 16:26)
Taip tik atrodo, pas mane jos irgi nevisai vienodo pločio ir ilgio  blush2.gif

Lovkostj ruk cool.gif

Bet jau ta pintinė. jau tos ramunės wub.gif
Atsakyti
Dabar svarbiausia - Ikrai! Orange želė santuokos nutraukimo nėra arbatos puodelis, ir padaryti daugiau kieto koncentraciją, ty imtis tik šimtas gramų vandens. Virimo, mes ranką su šaukštelis. Gauti naftą iš šaldytuvo, nei ji bus "klampus", tuo geriau. Be šaukštelis želė ir įvesdami karšto pradėti driblingas naftos, visiškai panašus į raudonųjų ikrų dydis yra nuo 2-lašelius, kurie yra susiję su vienoje vietoje hit (patikėk, tai nėra sunku). cia jei ka bandziau per google verstis kaip ikrus gaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai visgi gal kas padesit? tease.gif nes jei gaminsiu pagal sita,galiu gaut juoduosius ikrus lotuliukas.gif
Atsakyti