Nerealūs visų tortai O Cipciuko lova tai visai be žodžių Dar vestuviniai tokie tikri vestuviniai
Visų labai gražūs, lygūs, neįsivaizduoju, kaip tokiu karštu metu taip padarot, šaunuolės ir šaunuoliai
Dar klausimas toks tundriškas turbūt .. Kaip jūs tuos tortus ant tų padėklų pritvirtinat Niekada gyvai nemačius tortu tokiuose padekliukuose, tai neįsivaizduoju. Skylę viduryje darot, kuriame gamybos etape? Ačiū
Aciu uz pagyrimus mano krikstuku tortukams
O jus ziuriu mergaites per karscius neatostogaujat tik kepat tik kepat
Olestut aciu uz grazius zodzius,man paciai tas ruzavas labai patiko net kazkaip gaila pasidare kai issiveze
Atejau akis paganiau copy paste padariau ir iki kito karto
O jus ziuriu mergaites per karscius neatostogaujat tik kepat tik kepat
Olestut aciu uz grazius zodzius,man paciai tas ruzavas labai patiko net kazkaip gaila pasidare kai issiveze
Atejau akis paganiau copy paste padariau ir iki kito karto
labas visoms, gal galit pasakyti kur gauti tortui padeklaą 2 ar 3 aukstu? niekur nerandu,o gal kas atsisiust is uzsienio moka? nemoku aš, ne mano smegenim siustis
Štai dar vienas mano tortukas, na bet šitas jau buvo "totalus nevykėlis" , paprašė manęs jį padaryti vakare, rytojui , eilinei šeimos šventei Nesisekė pradedant biskvitu....baigiant kremu , na bet šiaip ne taip sulipdžiau tortuką, kažką panašaus į pieno lašą , puošiau gėlytėmis iš cukrinės masės ir grietinėle, šonai kokoso drožlės dar ant grietinėlės šokoladiniais pabarstukasi pabarsyta
kai pasižiūriu į jūsiškius tortus,tai man dar oiiiii kaiptoli iki jūsų .. na bet progų nemažai per metus..tad praktikuotisdar bus kur... bandysime
kai pasižiūriu į jūsiškius tortus,tai man dar oiiiii kaiptoli iki jūsų .. na bet progų nemažai per metus..tad praktikuotisdar bus kur... bandysime
Asseni, liuksiška žuvis o kaip ją padaryti tokios spalvos? Su tokiais perėjimais? Ant viršaus dažyti ?
wavin kaip dabar norėčiau gabaliuko to torto
wavin kaip dabar norėčiau gabaliuko to torto
Vėl prireikė patarimų Reikia padaryt dvi širdis ant torto viršaus (tokias stačias - įsmeigtas)
Patarkit, iš ko daryt kad jos laikytusi, nesutęžtų, gi karščiai nežmoniški
Visada darau tik MMG, nėkokių kitų masių nesu darius, tai kuri dabr butų tvirčiausia ir tinkamiausia?
Visada darau tik MMG, nėkokių kitų masių nesu darius, tai kuri dabr butų tvirčiausia ir tinkamiausia?
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 20, 09:15)
Vėl prireikė patarimų Reikia padaryt dvi širdis ant torto viršaus (tokias stačias - įsmeigtas)
pasidaryk arba iš cukrinės cipciuko masės, arba iš pastiliažo lipdymui, galus pamerk į karštą baltą šokoladą, o kai apstings įsmeigsi į tortą, kitas būdas, kol dar minšta masė įsmeigti statmenai kokį dantų krapštuką ar gėlių vielutę, na kad paskui atlaikytų svorį, ir palik gulsčiom sustingti, kai sudžius, galėsi pakelti ir įsmeigti tuščiavidures darysi???
QUOTE(Olesta @ 2010 07 20, 09:21)
pasidaryk arba iš cukrinės cipciuko masės, arba iš pastiliažo lipdymui, galus pamerk į karštą baltą šokoladą, o kai apstings įsmeigsi į tortą, kitas būdas, kol dar minšta masė įsmeigti statmenai kokį dantų krapštuką ar gėlių vielutę, na kad paskui atlaikytų svorį, ir palik gulsčiom sustingti, kai sudžius, galėsi pakelti ir įsmeigti tuščiavidures darysi???
oh, dėkui bandysiu ir vieną ir kitą (kažkada dariau cipsiuko masę, nesigavo, bet bandysiu dabar dar)
Darysiu tuščiavidures, mažesnis svoris bus Galvojau daryt ažūrines , iš aisingo, bet persigalvojau - labai jau trapios bus, rizikinga
Labas rytas,
atnešiau sumuštinukų pavaišinti:
Viduje - vyniotiniai.
Dar prie kolekcijos pintinė su ramunėlėmis:
Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.
Viduje - vyniotiniai.
Miglute, kaip visada kruopštu ir nepakartojama
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 09:36)
Labas rytas,
[.
[.
Gaila man tu, kurie valgys sumustinius su ikrais - ziauriai apsigaus
O krepselis - kruopstumo virsune... Na jei jau kiekviena ramunes ziedlapi susuki rankytem, tai nera ko stebetis.. Tik pavydeti lieka
jau ta pintine......