Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Nerealūs visų tortai bigsmile.gif O Cipciuko lova tai visai be žodžių bigsmile.gif Dar vestuviniai tokie tikri vestuviniai 4u.gif
Visų labai gražūs, lygūs, neįsivaizduoju, kaip tokiu karštu metu taip padarot, šaunuolės ir šaunuoliai 4u.gif

Dar klausimas toks tundriškas turbūt doh.gif .. Kaip jūs tuos tortus ant tų padėklų pritvirtinat g.gif Niekada gyvai nemačius tortu tokiuose padekliukuose, tai neįsivaizduoju. Skylę viduryje darot, kuriame gamybos etape? blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus mano krikstuku tortukams 4u.gif

O jus ziuriu mergaites per karscius neatostogaujat tik kepat tik kepat thumbup.gif

Olestut aciu uz grazius zodzius,man paciai tas ruzavas labai patiko net kazkaip gaila pasidare kai issiveze blush2.gif

Atejau akis paganiau copy paste padariau ir iki kito karto 4u.gif
Atsakyti
labas visoms, gal galit pasakyti kur gauti tortui padeklaą 2 ar 3 aukstu? verysad.gif niekur nerandu,o gal kas atsisiust is uzsienio moka? blush2.gif nemoku aš, ne mano smegenim siustis doh.gif
Atsakyti
Štai dar vienas mano tortukas, na bet šitas jau buvo "totalus nevykėlis" lotuliukas.gif , paprašė manęs jį padaryti vakare, rytojui lotuliukas.gif , eilinei šeimos šventei tongue.gif Nesisekė pradedant biskvitu....baigiant kremu lotuliukas.gif , na bet šiaip ne taip sulipdžiau tortuką, kažką panašaus į pieno lašą ax.gif , puošiau gėlytėmis iš cukrinės masės ir grietinėle, šonai kokoso drožlės dar ant grietinėlės šokoladiniais pabarstukasi pabarsyta
user posted image

kai pasižiūriu į jūsiškius tortus,tai man dar oiiiii kaiptoli iki jūsų karsta.gif.. na bet progų nemažai per metus..tad praktikuotisdar bus kur... bandysime irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 19 liepos 2010 - 22:45
Asseni, liuksiška žuvis thumbup.gif o kaip ją padaryti tokios spalvos? Su tokiais perėjimais? Ant viršaus dažyti g.gif ?

wavin kaip dabar norėčiau gabaliuko to torto doh.gif
Atsakyti
Vėl prireikė patarimų blush2.gif Reikia padaryt dvi širdis ant torto viršaus (tokias stačias - įsmeigtas) g.gif
Patarkit, iš ko daryt kad jos laikytusi, nesutęžtų, gi karščiai nežmoniški doh.gif
Visada darau tik MMG, nėkokių kitų masių nesu darius, tai kuri dabr butų tvirčiausia ir tinkamiausia?
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 20, 09:15)
Vėl prireikė patarimų blush2.gif  Reikia padaryt dvi širdis ant torto viršaus (tokias stačias - įsmeigtas) g.gif
Patarkit, iš ko daryt kad jos laikytusi, nesutęžtų, gi karščiai nežmoniški doh.gif
Visada darau tik MMG, nėkokių kitų masių nesu darius, tai kuri dabr butų tvirčiausia ir tinkamiausia?

pasidaryk arba iš cukrinės cipciuko masės, arba iš pastiliažo lipdymui, galus pamerk į karštą baltą šokoladą, o kai apstings įsmeigsi į tortą, kitas būdas, kol dar minšta masė įsmeigti statmenai kokį dantų krapštuką ar gėlių vielutę, na kad paskui atlaikytų svorį, ir palik gulsčiom sustingti, kai sudžius, galėsi pakelti ir įsmeigti ax.gif tuščiavidures darysi??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 20, 09:21)
pasidaryk arba iš cukrinės cipciuko masės, arba iš pastiliažo lipdymui, galus pamerk į karštą baltą šokoladą, o kai apstings įsmeigsi į tortą, kitas būdas, kol dar minšta masė įsmeigti statmenai kokį dantų krapštuką ar gėlių vielutę, na kad paskui atlaikytų svorį, ir palik gulsčiom sustingti, kai sudžius, galėsi pakelti ir įsmeigti  ax.gif  tuščiavidures darysi??? bigsmile.gif

oh, dėkui bigsmile.gif 4u.gif bandysiu ir vieną ir kitą (kažkada dariau cipsiuko masę, nesigavo, bet bandysiu dabar dar)

Darysiu tuščiavidures, mažesnis svoris bus mirksiukas.gif Galvojau daryt ažūrines , iš aisingo, bet persigalvojau - labai jau trapios bus, rizikinga schmoll.gif

Atsakyti
Labas rytas,

atnešiau sumuštinukų pavaišinti:
user posted image
Viduje - vyniotiniai.

Dar prie kolekcijos pintinė su ramunėlėmis:
user posted image

Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.
Atsakyti
Miglute, kaip visada kruopštu ir nepakartojama 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 20, 09:36)
Labas rytas,

atnešiau sumuštinukų pavaišinti:
[.

Dar prie kolekcijos pintinė su ramunėlėmis:

Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.

Gaila man tu, kurie valgys sumustinius su ikrais - ziauriai apsigaus biggrin.gif
O krepselis - kruopstumo virsune... Na jei jau kiekviena ramunes ziedlapi susuki rankytem, tai nera ko stebetis.. Tik pavydeti lieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 20 liepos 2010 - 08:46
jau ta pintine...... bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti