Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 19, 12:03)
Tikrai šaunūs Zuliaska tortukai, krikštynu labai patiko, o čia mano sesei vestuvėms dariau, nuo apačios medutis, snikersas ir rafaelo, puošta pastilažu.

Nu nuostabus tortas!
Atsakyti
Sveikos, sugrįžtu pas jus su darbeliais savo, šeimos šventėms ax.gif

Sūnelio krikštynom: apačioje snikersas, viršuje napaleonas, dengta saldainių mase, puošta grietinėle (batukai ir gėlytės tikriausiai vienos forumietės ax.gif , nors ir pati buvau jau prisilipdžiusi, bet nebedėjau jų tik lapelius savo dėjau lipdytus iš cukrinės masės) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rėkaliuke, nuostabus vestuvinis tortas thumbup.gif
Atsakyti
rekaliuke, labai gražus tortas wub.gif wub.gif wub.gif ale ir atitaikyk tu man taip kiekvieno torto dydį tip top pagal padėklus bigsmile.gif

wavin, neblogas tortukas, tik gal vietoj tos gėltonos spalos norėtųsi baltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 19, 13:28)
wavin, neblogas tortukas, tik gal vietoj tos gėltonos spalos norėtųsi baltos  ax.gif

Taip ir norėjau,geltoną dariau tik pažiūrėjimui kokia spalva gausis, tačiau taip nutiko, kad mases sygadinau, o naujoms nebeturejau pudros (antrą val nakties negausiu jos niekur doh.gif , o dar ir kavamal, su kuria maldavau kaip tyčia sugedo doh.gif tad teko tą pabandymui kur buvo skirta dėti...) Man ta spalva taip pat be ryčio buvo... bet kitos išeities nebuvo.... juk visus valgius, visą krikštynų šventę ruošiau viena doh.gif , tad darbo ir be to torto buvo per akis ax.gif Daugiau jau tokių švenčių pati rengti tikrai nebenorėsiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 19, 09:50)

Man tai kažkaip nesinorėtų dėti lygybės ženklo tarp zefyrų ir Marshmallows saldainių mastau.gif man atrodo, kad čia du skirtingi dalykai arba aš jau kažką maišau  user posted image

Tu visiskai teisi. Marshmallows, tai nera tikri musu LT zefyrai, bet cia ameriketiski zefyrai
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 19, 14:06)
Tu visiskai teisi. Marshmallows, tai nera tikri musu LT zefyrai, bet cia ameriketiski zefyrai

Dabar supratau smile.gif tai va tuos marshmallowsus ir kepa ant laužų turbūt Amerikoje biggrin.gif ?
Atsakyti
Dukrytes krikstynu tortas....medutis,rafelas,su vysniom...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 liepos 2010 - 14:24
as ir vel cia... ax.gif gal kas turit zmogeliuku ar angeliuku schemu ar nuorodu kaip jas lipdyti? 4u.gif
Atsakyti
***Meskute*** dailus tortukas smile.gif kaip sekėsi darbuotis per karščius su masėmis?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 19, 15:37)
***Meskute*** dailus tortukas  smile.gif  kaip sekėsi darbuotis per karščius su masėmis?

Galiu pasakyt kad su grietinele nesiseke draugaut doh.gif ,nors ir nakti tas buvo daroma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 19, 15:32)
as ir vel cia... ax.gif gal kas turit zmogeliuku ar angeliuku schemu ar nuorodu kaip jas lipdyti? 4u.gif

Stai cia yra visokiausiu figureliu

http://www.kuharka.r...ulina/4736.html
Atsakyti