klausykit ar čia man vienai taip, gal aš kažką ne taip darau??? Žemaitijos pieno grietinėlė ne tokios konsistencijos kaip Saulės pieno, Saulės pieno tepasi tolygiai, ir kreminės konsistencijos, nu tokia be oro tarpų nu graži lygi masė man gaunasi, o Žemaitijos pienas susiplaka akimirksniu ir tepasi ne kaip stiklas, o apipjaustant torto kraštus man pasirodė, kad ji žiauriai puri, nu man kažkokia ji ir skoniu ne tokia kaip Saulės pieno, man Saulės patinka labiau ir spalva.... na tarkim ta riebesnė, geltonesnė tebūnie, bet kad skonis toks kažkoks nu nemoku pavadinti kaip...
QUOTE(Olesta @ 2010 07 19, 08:57)
klausykit ar čia man vienai taip, gal aš kažką ne taip darau??? Žemaitijos pieno grietinėlė ne tokios konsistencijos kaip Saulės pieno, Saulės pieno tepasi tolygiai, ir kreminės konsistencijos, nu tokia be oro tarpų nu graži lygi masė man gaunasi, o Žemaitijos pienas susiplaka akimirksniu ir tepasi ne kaip stiklas, o apipjaustant torto kraštus man pasirodė, kad ji žiauriai puri, nu man kažkokia ji ir skoniu ne tokia kaip Saulės pieno, man Saulės patinka labiau ir spalva.... na tarkim ta riebesnė, geltonesnė tebūnie, bet kad skonis toks kažkoks nu nemoku pavadinti kaip...
Tikrai taip... man Zemaitijos pieno irgi keista grietinele... pirma- tai geltona kazkokia. Antra-jos konsistencija irgi idomi..
QUOTE(Olesta @ 2010 07 19, 07:57)
klausykit ar čia man vienai taip, gal aš kažką ne taip darau???
jo jo, ji kitokia aš kažkada nusisukau nuo plakimo indo, pripratus gi kaip su saulės pienu dirbt, tai atsisukus radau beveik sviestą ir skonis jos kitoks
tai va, man tada ji neskani ir korėta, o karštyje paleidžia vandenį, ot nemyliu, gera už greitą išplakimą, bet skoninėmis savybėmis ir puošimui tai ji man ne draugas tada o saulės pieną sakau labai gerai atšaldžius ir nepadauginus cukraus su citrinos rūgštele tikrai puikiai išsiplaka ir jokių kuriozų nebūna, aišku 3 x tphu
šiaip jau aš labiausiai myliu panevėžio pieno grietinėlę, tik ji brangoka man jos ir išsiplakimo laikas ir skonis ir konsistencija 100 balų bet dėl kainos, renkuosi saulės pieną
Aš Saulės pieno grietinėlės tiesiog nemėgstu negana to kad dažnai pagedusi būna blogai plakasi o skonis - fu o žemaitijos pieno - super tik pagirti galiu ( plius, ji yra riebesnė už Saulės pieno)
Matau off topinat, tai ir as ne i tema pasisakysiu
Ar pastebejot, kaip isbrango grietinele, sviestas...
Visus tortus visada paziuriu, alia labiausiai istriges - tai Cipciuko lova - nerealu. As pagalvojau, kad cia bus vestuvinis tortas Visai pati tokio noreciau Aisku, kokia senyvo amziaus giminaite gal ir nesuprastu, alia butu super
Visu kitu torciukai - taip pat kazkuom ypatingi
As lengvai kepalioju, bet tyngiu persikelt fotkes, o ir nieko ypatingo nepadariau..
Visus tortus visada paziuriu, alia labiausiai istriges - tai Cipciuko lova - nerealu. As pagalvojau, kad cia bus vestuvinis tortas Visai pati tokio noreciau Aisku, kokia senyvo amziaus giminaite gal ir nesuprastu, alia butu super
Visu kitu torciukai - taip pat kazkuom ypatingi
As lengvai kepalioju, bet tyngiu persikelt fotkes, o ir nieko ypatingo nepadariau..
Sveikos merginos, turiu prašymą - dukrytei sekmadienį darau gimtadienį, viską ruošiu pati, maistą, tortą, bet va man su puošyba nekas - neįvaldžius šios technikos
Anksčiau sėkmingai gyvom gėlėm puošiau, bet dabar mano būsima penkiametė užsimanė zuikučių, meškiukų, gėlyčių, žmogiukų...
Gal kas apsiimtų man tai padaryti? Iš cukraus, ar marcipaninių, nesvarbu...
Esu Kaunietė, rašykit į až, kainą ir visą kitą...
Anksčiau sėkmingai gyvom gėlėm puošiau, bet dabar mano būsima penkiametė užsimanė zuikučių, meškiukų, gėlyčių, žmogiukų...
Gal kas apsiimtų man tai padaryti? Iš cukraus, ar marcipaninių, nesvarbu...
Esu Kaunietė, rašykit į až, kainą ir visą kitą...
Daividija, nemaišo tie kvietkiukai o tortas liuksiškas
rugiagele26, nuostabus tortukas tik ratus (tas gėlytes) būčiau dėjusi po vežimuku
eiwile, labai labai gražu
jav, dailus tortas, tik mano akimis jis truputį perkrautas ar spalvų ar detalių per daug
ausriniuks, jeigu tai pirmas darbas, tai kokie bus toliau jau "prasidirbus"
karapuzike, pasirodyk pažadam baisiai nekritikuoti
Iš tavo pasakojimų kyla tokia mintis, kad sirupą negerai išvirei, jei masė trupėjo (ir jeigu čia MMG masė tau taip skilinėjo, trupėjo ir t.t.)
Tau reikia pačiai pameginti po keletą kartų padaryti visas mases ir pati suprasi su kuria tau geriausiai sekasi susidraugauti
O rožių daryme kas nesigavo? Papuošimų temoje yra žingsnis po žingsnio kaip daryti rožes
Man tai kažkaip nesinorėtų dėti lygybės ženklo tarp zefyrų ir Marshmallows saldainių man atrodo, kad čia du skirtingi dalykai arba aš jau kažką maišau
kirbe, knyga nuostabi o vestuviniame viršutiniame aukšte tikrai per daug rožyčių
spyglis2, lėktuvas tikrai pavyko
Olesta, nuostabūs tortai labai tvarkingi ir gražūs. O dėl tų kitų tortų, ti gal tau ir nieko ypatingo, bet mums tai juk reikia kažkur akis paganyti
Lietuvaitės tokios išradingos, kad joms nereikia jokių mašinų
rugiagele26, nuostabus tortukas tik ratus (tas gėlytes) būčiau dėjusi po vežimuku
eiwile, labai labai gražu
jav, dailus tortas, tik mano akimis jis truputį perkrautas ar spalvų ar detalių per daug
ausriniuks, jeigu tai pirmas darbas, tai kokie bus toliau jau "prasidirbus"
karapuzike, pasirodyk pažadam baisiai nekritikuoti
Iš tavo pasakojimų kyla tokia mintis, kad sirupą negerai išvirei, jei masė trupėjo (ir jeigu čia MMG masė tau taip skilinėjo, trupėjo ir t.t.)
Tau reikia pačiai pameginti po keletą kartų padaryti visas mases ir pati suprasi su kuria tau geriausiai sekasi susidraugauti
O rožių daryme kas nesigavo? Papuošimų temoje yra žingsnis po žingsnio kaip daryti rožes
QUOTE(rutyte11 @ 2010 07 17, 10:55)
Man tai kažkaip nesinorėtų dėti lygybės ženklo tarp zefyrų ir Marshmallows saldainių man atrodo, kad čia du skirtingi dalykai arba aš jau kažką maišau
kirbe, knyga nuostabi o vestuviniame viršutiniame aukšte tikrai per daug rožyčių
spyglis2, lėktuvas tikrai pavyko
Olesta, nuostabūs tortai labai tvarkingi ir gražūs. O dėl tų kitų tortų, ti gal tau ir nieko ypatingo, bet mums tai juk reikia kažkur akis paganyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 17, 18:15)
eeeeeeeeeee... o aš maniau, kad čia aparatą įsigijai.. yra tokie aparatai... kaip siuvama mašina per masę eina ir veria kaspinėlius
Lietuvaitės tokios išradingos, kad joms nereikia jokių mašinų
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 19, 09:32)
Matau off topinat, tai ir as ne i tema pasisakysiu
jetau kaip pastebėjau kad pabrango... sviesto kilą perku po 13,70 tai dar pusę velnio, ir smagu kad grietinėlės geros gaunu po 6lt litrą, tai nėra nieko geriau mama žada išseperuot grietinėlės taipir nepadaro tai iš viso už dyką būtų
o šiaip tortai visų labai labai gražūs
keli mano
snikersas ir pastiliažas
maskarponė su persikais, grietinėlė ir kokosas su marcipanu
rafaelo ir pastiliažas
medutis ir pastiliažas.
kaip bebūtų keista bet šį kartą tortai visiškai nerasojo... kažkoks stebūklas
zuliaska super tortai šauniai pasidarbavai