Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 17, 17:56)
MErgaites, o kaip uzrasot tekstus ant dengimo mases ? su aisingu ? su konditeriniu maisiuku ir tuo plonu antgaliu?

man su maišiuku rankos dreba, kreivai šleivai gaunasi doh.gif su aisingu ir teptuku, arba flomasteriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 17, 19:22)
...arba flomasteriu cool.gif

paprastu?kur vaikai piesia? blink.gif O kaip po to valgyti ? Ar yra kokiu specialiu?
man kita savaite dukrytes krikstynos, del to cia ir uzsipuoliau sutais klausimais, nes visai man patinka ta ideja su knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 17 liepos 2010 - 21:01
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 17, 21:00)
paprastu?kur vaikai piesia? blink.gif  O kaip po to valgyti ? Ar yra kokiu specialiu?
man kita savaite dukrytes krikstynos, del to cia ir uzsipuoliau sutais klausimais, nes visai man patinka ta ideja su knyga

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif ne, yra specialūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 17, 19:56)
MErgaites, o kaip uzrasot tekstus ant dengimo mases ? su aisingu ? su konditeriniu maisiuku ir tuo plonu antgaliu?

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 17, 23:00)
paprastu?kur vaikai piesia? blink.gif  O kaip po to valgyti ? Ar yra kokiu specialiu?

kokiu paprastu cool.gif , yra tipo valgomi flomasteriai - beveik niekuo nesiskiria nuo to tikrojo flomasterio, tik maistinis dazas jame.
Atsakyti
taip, jubiliejiniui kraštelis padarytas figūrinėmis žnyplėmis. Pasitengiu tortą ir iš karto, kol masė dar minkšta, apžnypliuju, suimi masės gabaliuką ir sužnybi, jei žnypliukes turi, tai pasibandyk šiaip tiesiog ant masės pažnaibyti ir matysi kas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 17, 22:07)
taip, jubiliejiniui kraštelis padarytas figūrinėmis žnyplėmis. Pasitengiu tortą ir iš karto, kol masė dar minkšta, apžnypliuju, suimi masės gabaliuką ir sužnybi, jei žnypliukes turi, tai pasibandyk šiaip tiesiog ant masės pažnaibyti ir matysi kas gaunasi  4u.gif

aš bijau tų žnypliukių kaip velnias kryžiaus doh.gif pasižiūriu, pavartau ir atgal padedu doh.gif užvakar pabandžiau kraštelį torto suimt, š... gavosi, tai sugadintą vietą su gėlėm užmaskavau doh.gif reikės kada sau kokiai progai ant torto pasipraktikuot unsure.gif
Atsakyti
niu niabajok Tu jų niu, jos gi Tau tai nežnybs lotuliukas.gif sakau, pasiimk masės likutį, ne ant torto, o taip sau gabalą ir pasižaisk, pamatysi kas gaunasi...
Atsakyti

Aš mažas paukštelis pasaulio gleby,
Svajoniu laivelis tyram vandeny.....
Aš angelas baltas širdelėj visų,
Tikiu,kad man linkit dienelių šviesių.... KAIP GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif jei nieko pries butinai pasinaudosiu... 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif reikia jūsų merginos patarimo 4u.gif paskutiniu metu, o ypač kai karšta man nesusiplaka grietinėlė g.gif nežinau ką netaip darau, visada atšaldau, neplaku šiltos, dedu tik cukrų ir rūgtelės, bet va Saulės pieno gritienėlė nesiplaka, kur būna 450ml g.gif gal sakau per tokius karščius ją atšildo bevežant, po to vėl į šaldytuvą g.gif ar čia man taip vienai? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
man irgi nebesiplaka saules grietinele, tik zemaitijos, pries tai palaikius ja keleta min saldikly
Atsakyti
išsiplaka ir viena ir kita, susidėkit cukrų, grietinėlę, ir šluoteles į šaldiklį, grietinėlę palaikykit geras 5-7 minutes ir plakit, dėkit 3 šaukštus cukraus, citrinos rūgštelės mažiau nei pusę arbatinio šaukštelio ir išsiplaks puikiausiai. Jei paimsit Saulės pieno grietinėlę tiesiog iš šaldytuvo, kad ir gerai atšaldyta, ji neišsiplaka, per karšta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 07 18, 22:43)
man irgi nebesiplaka saules grietinele, tik zemaitijos, pries tai palaikius ja keleta min saldikly

QUOTE(Olesta @ 2010 07 18, 23:26)
išsiplaka ir viena ir kita, susidėkit cukrų, grietinėlę, ir šluoteles į šaldiklį, grietinėlę palaikykit geras 5-7 minutes ir plakit, dėkit 3 šaukštus cukraus, citrinos rūgštelės mažiau nei pusę arbatinio šaukštelio ir išsiplaks puikiausiai. Jei paimsit Saulės pieno grietinėlę tiesiog iš šaldytuvo, kad ir gerai atšaldyta, ji neišsiplaka, per karšta 4u.gif

aišku, bandysim tadu šitaip 4u.gif
Atsakyti