Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kirbe @ 2010 07 17, 12:09)
vestuvinis tortas......mascarpones surio tortas...MMG,beze...taures vienkartines...beje ideja irgi Cipciuko......

Kokios man gražios šitos ramunės wub.gif

jaunosios tortas......nuo apačios-rafaelo,vaisinis ir mascarpones surio tortai....dengta MMG

iš principo - gražus darbas. Tavo rožės yra stilingos ir gražios. Tik manau, kad jos ant trečio aukšto yra arba visai nereikalingos, nes "smukdo" tortą, arba jų turi būti mažiau ir jos pačios mažesnės turėtų būti.
Ir kaspinas kažkaip man irgi "nelimpa".... per prastas vaizdas nuo jo , atsiprašau už tiesmukumą. Galėtų būti atlasinis, šilkinis, bantas galėtų būti elegantiškesnis, matytis gražus "mazgas" arba palei Cipciuką - broškė

Atsiprašau už savo nuomonę, nes pati negaliu nieko panašaus dar parodyt.

ir krikštynu knyga...per puse rafaelo ir vaisinis....MMG

nuostabi knyga, viena iš tų retai gražių wub.gif
Labai gražiai pavyko kaspinėlius pernerti per masę, lygiai thumbup.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 17, 12:56)
o čia mano rytinis nesėkmingas darbas cool.gif nesėkmės čia nesimato,

nea, nesimato nesėkmės. Norėčiau ir aš kam nors tokį tortą padovanot. Myliu lėktuvus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 17, 13:30)

iš principo - gražus darbas. Tavo rožės yra stilingos ir gražios. Tik manau, kad jos ant trečio aukšto yra arba visai nereikalingos, nes "smukdo" tortą, arba jų turi būti mažiau ir jos pačios mažesnės turėtų būti.
Ir kaspinas kažkaip man irgi "nelimpa".... per prastas vaizdas nuo jo  , atsiprašau už tiesmukumą. Galėtų būti atlasinis, šilkinis, bantas galėtų būti elegantiškesnis, matytis gražus "mazgas" arba palei Cipciuką - broškė

Atsiprašau už savo nuomonę, nes pati negaliu nieko panašaus dar parodyt.

Ačiu už nuomone......vertinu ir gerbiu...... 4u.gif ykelsiu foto pagal kuria jaunoji praše padaryti torta...nežinau kiek man tai pavyko,bet stengiausi......
user posted image
Atsakyti
kirbe,tikrai pavyko,kokie gražūs jūsų tortai rolleyes.gif
cipciukio visad pasižiūriu,čia meistrė iš didžiosios raidės thumbup.gif ,su lėktuvu spygliuko labai gražus vykęs tortukas thumbup.gif
aurorytes labai nematytas,toks labai skaniai atrodantis biggrin.gif
jav,graži idja,kopy paste
eiwiles,krikštynų tortukai labai gražučiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 17 liepos 2010 - 13:55
aparpuolis mane ištiks nuo tokių grožių blink.gif blink.gif blink.gif Kirbe, aš apšalus, tavo tą su ramunėmis, tai kitam savaitgaliui copy paste, nes būtent Taviškį nusižiūrėjo wub.gif wub.gif wub.gif jau seniau čia, kai pirmą darei ax.gif o klausyk, kaip knygoj kaspinėlį padarei, kad lyg pervertas apvadukas gavosi bigsmile.gif

proga manau aiški blush2.gif apačia Asseni šokoladinis su vyšniomis ir karamele, antras aukštas snikersas, dengta pastiliažu, rožės Cipciuko cukrinė masė ir pastiliažas, figūrėlės marcipano...

user posted image

ir jubiliejinis, dengtas pastiliažu, gėlytės Cukrinė Cipciuko Masė (CCM lotuliukas.gif )...

user posted image

kiti tai tokie nieko gudro, besikartojantys, tai net temos neteršiu

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Na grožių grožiai user posted image žodžiai stringa gerklėj (ir klaviatūroj) wub.gif
Rutyte11, labai ačiū už zefyrų masės receptuką, skamba labai skaniai user posted image ir man lyg pasirodė paprastesnis variantas už bezą blush2.gif, reikės kada išbandyti (gal čia kaip tik tas išsigelbėjimas karštam orui).
Atėjau pasidalinti savo kovos su pastilažo pūslėmis rezultatais blush2.gif Gal kam bus naudinga ax.gif Tai va, visa klaida ko gero buvo per plonas sviestinio kremo sluoksnis, nes šį kartą nepagailėjau (apdrėbiau kokiais 2-3 mm), tai masė lyg ir laikėsi ten kur reikėjo. Išimtas iš šaldytuvo tortas rasojo, bet viskas atrodė visai tvirtai.
Baltą šokoladą pyliau tik į dalį kremo, esminio skirtumo nepastebėta, na gal tik su šokoladu lėčiau stingo, teko dengti dar ant skystoko, galvojau kad pastilažas praskys, bet nieko blogo nenutiko. Šokoladas dar pridavė kremui lipnumo, masė prie jo kibo super.
Bet vistik tas storas sluoksnis sviestinio kremo man torte nelabai blush2.gif (o ir daugeliui ragavusių jis užkliuvo blush2.gif ) Kažkaip reikia atidirbt proporcijas, kad būtų ir tvirta ir valgoma ax.gif Žiemą tai pavyksta prasisukti ir su plonučiu simboliniu sluoksniuku, o vat vasarai jau reikia miklint akį ir ranką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 17 liepos 2010 - 14:48
QUOTE(Olesta @ 2010 07 17, 15:14)
aparpuolis mane ištiks nuo tokių grožių  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kirbe, aš apšalus, tavo tą su ramunėmis, tai kitam savaitgaliui copy paste, nes būtent Taviškį nusižiūrėjo  wub.gif  wub.gif  wub.gif jau seniau čia, kai pirmą darei  ax.gif  o klausyk, kaip knygoj kaspinėlį padarei, kad lyg pervertas apvadukas gavosi  bigsmile.gif

ačiu......mergytes už pagyrimus,patarimus ir kritika...... 4u.gif

o knygos juostele dariau taip......juostele susikarpiau norimo ilgio gabaliukais ir tada ant apdegtos jau knygos su peiliu ypjaunu mažyty rėžiuka,ykišu viena juosteles gala,tada ypjaunu kita ir ykišu kita juosteles gala....tai darau su pašlapintu peilio galiuku,kad priliptu juostele ykišta y mase....toliau palieku tarpely ir vel darau režiuka,kišu kita juosteles galbaliuka ir taip visa apvadely padariau.....gal reikia kažkaip kitaip daryti,bet aš sumasčiau taip ir nenusivyliau,nes nesunku,greita ir gerai laikosi....

olesta, tavo jaunieji nepakartojami..... thumbup.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 07 17, 14:55)
kirbe,tikrai pavyko,kokie gražūs jūsų tortai rolleyes.gif

ačiu,bet aš irgi viena....... lotuliukas.gif
Atsakyti
persiprašau, Tavo doh.gif man jau smegenai nuo nemigos ir karščio perkaitę, tai nebekreipkit dėmesio ... doh.gif

jei tortas tinkamai apteptas šarlotės kremu su trupinukais, jei masė iškočiota ne mikroskopiniu plonumu, niekas niekur nerasoja 4u.gif pūsles šalinkit su adata, 45 laipsnių kampu įdurkit adatą į masę ir ranka palyginkit tortą, viskas, problemos nėr,. jei kočiojant darosi pūslės, vėlgi, adata pradurkit ir užkočiokit skylutę...
Atsakyti

ir krikštynu knyga...per puse rafaelo ir vaisinis....MMG
user posted image
[/quote]
grazus torciukai,Kirbe thumbup.gif o koks cia tekstas ant krikstynu tortas,man labai reik kazko panasaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 17, 15:46)
Ačiu už nuomone......vertinu ir gerbiu...... 4u.gif ykelsiu foto pagal kuria jaunoji praše padaryti torta...nežinau kiek man tai pavyko,bet stengiausi......

Nepavyko laugh.gif kaspinas be auksinių pakraščiukų dirol.gif
Kirbe, TAVO TORTAS GRAŽESNIS notworthy.gif
net jeigu tas tortas ir su medaliu, vistiek jis be banto gražesnis būtų bebe.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 07 17, 16:49)
o knygos juostele dariau taip......

eeeeeeeeeee... o aš maniau, kad čia aparatą įsigijai.. yra tokie aparatai... kaip siuvama mašina per masę eina ir veria kaspinėlius tongue.gif
Labai kruopštus darbas su knyga atliktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 17, 18:15)
Nepavyko laugh.gif kaspinas be auksinių pakraščiukų dirol.gif
Kirbe, TAVO TORTAS GRAŽESNIS notworthy.gif
net jeigu tas tortas ir su medaliu, vistiek jis be banto gražesnis būtų bebe.gif
eeeeeeeeeee... o aš maniau, kad čia aparatą įsigijai.. yra tokie aparatai... kaip siuvama mašina per masę eina ir veria kaspinėlius tongue.gif
Labai kruopštus darbas su knyga atliktas  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neraukyk čia nosies...man bantai patinka..... ax.gif ax.gif ax.gif

o velnias,matai kiti su siuvimo mašinom juosteles veria,o aš rankom..... lotuliukas.gif pati vietoj mašinos.... lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Denisute @ 2010 07 17, 17:03)

grazus torciukai,Kirbe thumbup.gif o koks cia tekstas ant krikstynu tortas,man labai reik kazko panasaus blush2.gif

Aš mažas paukštelis pasaulio gleby,
Svajoniu laivelis tyram vandeny.....
Aš angelas baltas širdelėj visų,
Tikiu,kad man linkit dienelių šviesių....
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 07 17, 15:14]

ir jubiliejinis, dengtas pastiliažu, gėlytės Cukrinė Cipciuko Masė (
Labai dailus, o viršuje kantukas gal darytas su figūrinėmis žnyblėmis. Aš nesuprantu kaip reikia su jomis elgtis. Gal patartumėte
Atsakyti
MErgaites, o kaip uzrasot tekstus ant dengimo mases ? su aisingu ? su konditeriniu maisiuku ir tuo plonu antgaliu?
Atsakyti