QUOTE(4fun @ 2005 08 05, 13:15)
lyg ir neradau tokios temos, o gal prazioplinau, siaip neblogai butu subforumas panasia tema
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
tarkim jei dėtum vyniotinį į pailgą didelę lekštę, tai iš ryžių visai gražu būtų padaryti "šulinuką": pirma sudėti ryžius, juos lygiai paskirstyti ir įpylus šiek tiek sulčių nuo kepto kumpio ar tai padažo į lėkštės viduriuką, įdėti vyniotinį