Čia parodyta kaip daryti rožes iš juodo ridiko
http://restorant.nar...a/histori29.htm
Drugelis:
Čia į maža pomidoriuką į vidų įdeta alyvuogę ir viskas stovi ant banano gabaliuko:
Man svarbu kaip patiekalas atrodo, bet labai pripuoštų , na būna tokie labai jau nučiupinėti, tai nemėgstu. Šiaip man svarbiausia kad būtų gražūs indai, visada kasdienai naudojame gražiausias lėkštes, puodukus ir t.t. Aš kepsniuką lėkštėj padedu ant salotos lapelio, ar pomidorą dailiai lėkštėj pamėtau , pabarstau jį kokiu svogūnu papjaustytu, prieskoniukais na žodžiu kad atrodytų kuo natūraliau. O jau tokias visokias gėlytes, figūrytes... na nežinau ką man turėtų pažadėti kad daryčiau, o ir per balius nelabai mėgstu ardyti tokias kompozicijas . Bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama
Elena, as vel del to "banano laivelio". Neiziuriu, ar i ta zieve vaisiu gabaliukai tik sudeti ar ten verinukai padaryti?
Siaip neturiu gysleles puosimui, bet i kitus paziureti labai patinka... Visada stengiuosi prisiminti ir atkartoti, bet atmintis kazkokia trumpa. Tik Vokietijoje kai teko 2 men. kavineje padirbeti, tai viena kompozicija leksteje buvau atkalus ir namie vis taikydavau Dabar uzmirsau jau
Siaip neturiu gysleles puosimui, bet i kitus paziureti labai patinka... Visada stengiuosi prisiminti ir atkartoti, bet atmintis kazkokia trumpa. Tik Vokietijoje kai teko 2 men. kavineje padirbeti, tai viena kompozicija leksteje buvau atkalus ir namie vis taikydavau Dabar uzmirsau jau
Nerile, aš parašysiu kaip aš dariau: pagaliuką bananui įdėjau į uodegą o ant galiuko uždėjau vyšnią ar kokia kita uogą galima O viduje sudejau tiesiog įvairių vaisių gabaliukus, be pagaliuko O jei visa tiesa pasakyti, dar ir grietineles biški užpurškiau
labai lauksiu Jusu ideju, schemeliu...
As daug variantu zinau tik nezinau kaip cia tiksliai ispasakot. Reiks fotoaparato ieskot
O gal zinote is kur gaut trafaretu tortu puosimams? Mano fantazijos neuztenka tokiems dalykams.
Tas , kurios domisi patiekalų puošimu galiu pakviesti gegužės 19d.17val. į 2 valandų pamoką - saldžių patiekalų puošimas, ir dekoravimas iš vaisių.Renkasi estetinės mokyklėlės mamytės.Reikės atsinešti savo produktus. Pamoka kainuos 10Lt. Viena jau buvo - puošimas patiekalų iš daržovių.Visos liko labai patenkintos .Skambinkite 8 674 03337.Kaunas.Iki malonaus!
lyg ir neradau tokios temos, o gal prazioplinau, siaip neblogai butu subforumas panasia tema
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
QUOTE(4fun @ 2005 08 05, 13:15)
lyg ir neradau tokios temos, o gal prazioplinau, siaip neblogai butu subforumas panasia tema
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
Nu tai cia, zinok, skonio, noru ir fantazijos reikalas. Vyniotini patogiau butu, aisku, jei is karto papjaustytum ir graziai sudetum, kiek supratau, jis pailgas, tai as deciau ant pailgos lekstes (panasiai, kaip buna zuviai skirtos), ir papuosciau kokiais zalumynais, ar tokiomis darzovemis, kuriom idarinejai.
O ryzius... Gali sudeti i viena didele lekste ar grazu dubeni, gali padaryti ryzius su kokiais prieskoniais ar darzovem. Pagal skoni. Arba gali kiekvienam pateikti atskiruose dubeneliuose, kaip kinu restoranuose Ir lazdeles
Nu, vienzo, duok laisve savo fantazijai