QUOTE(4fun @ 2005 08 05, 13:15)
lyg ir neradau tokios temos, o gal prazioplinau, siaip neblogai butu subforumas panasia tema
Laiko nelabai yra tai iskart klausiu: kaip ir kame paduoti i stala ryzius? ruosiuosi gamint karsta kiaulienos vyniotini su idarytom darzovem; tiesa, ir ji nelabai isivaizduoju i ka ir ant ko det, kad vaizdas butu

nu ne kulinare as, bet restoranams nei pinigu nei noro... o svecius pavaisint - garbes reikalas
Nu tai cia, zinok, skonio, noru ir fantazijos reikalas. Vyniotini patogiau butu, aisku, jei is karto papjaustytum ir graziai sudetum, kiek supratau, jis pailgas, tai as deciau ant pailgos lekstes (panasiai, kaip buna zuviai skirtos), ir papuosciau kokiais zalumynais, ar tokiomis darzovemis, kuriom idarinejai.
O ryzius... Gali sudeti i viena didele lekste ar grazu dubeni, gali padaryti ryzius su kokiais prieskoniais ar darzovem. Pagal skoni. Arba gali kiekvienam pateikti atskiruose dubeneliuose, kaip kinu restoranuose

Ir lazdeles

Nu, vienzo, duok laisve savo fantazijai