Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

QUOTE(As mama @ 2006 01 22, 19:33)
g.gif

O man kaip tik labai smagu kai prie režisūros prisideda visa šeima. Aš už "MAXIMIEČIUS"! biggrin.gif

Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu doh.gif . Sakytu kad man jau protelis pasimaise, jei pasiulyciau taip pozuoti blush2.gif Vien del to ta seima saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 01 22, 21:58)
Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu doh.gif . Sakytu kad man jau protelis pasimaise, jei pasiulyciau taip pozuoti blush2.gif Vien del to ta seima saunuoliai thumbup.gif

kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat?smile.gif tiesiog reikia parasyti forume kuri foto patinka ir taip atiduodamas balsas?
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 23, 09:02)
kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat?smile.gif tiesiog reikia parasyti forume kuri foto patinka ir taip atiduodamas balsas?

ne, čia temoje tik aptarinėjama, vertinama, o balsavimas vyksta ten, kur ir publikuojamos nuotraukos - www.supermama.lt/foto Tačiau kol kas balsavimas dar neprasidėjo. Jis prasidės sausio 27 dieną. Jei išsirinksite labiausiai patikusias 3 nuotraukas, reikės tiesiog su kompiuterio pele atsistoti ant nuotraukos, paspausti ir nuotraukai pasididinus, apačioje matysite balsavimo mygtuką. Iš viso galima atiduoti 3 balsus už 3 skirtingas foto.

p.s.: iki to laiko jums reikia būt parašius bent 20 komentarų forume, nes balsuoti galėsite tik tada kai jūsų asmeniniame profilyje bus užrašas žinutės: 20
Atsakyti
Maximiečiai - ypatinga
maxima.....visur ir visada.... - tikra
visi keliai veda į MAXIMA! – paslaptinga
sssaldainiai... mažoookai beliko – šilta
daug raidelių prikarpiau – miela
na, katine, pažiūrėk - įdomu
Atsakyti
na manau ir be balsavimo aišku kas laimės, ehhh nepasisekė šį kartą smile.gif bet yra kur stengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 24, 18:45)
na manau ir be balsavimo aišku kas laimės, ehhh nepasisekė šį kartą smile.gif bet yra kur stengtis smile.gif

Nenukabink nosytes tongue.gif
Atsakyti
Man irgi patinka ta nuotrauka su x, xx, xxx. Ji labiausiai traukia dėmesį, tik aš kažkaip visada mėgstu, kad turinys atitiktų temą - pvz. konkurso tema smagi akimirka su maxima - tai smagios akimirkos aš nematau toje nuotraukoje - ji labiau matyti kitose. Ta nuotrauka ir dalis kitų labiau tiktų temai "kaip aš myliu maxima". ax.gif
Atsakyti
Sugalvojom ir mes sudalyvaut, laukiam patvirtinimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2006 01 24, 20:00)
Man irgi patinka ta nuotrauka su x, xx, xxx. Ji labiausiai traukia dėmesį, tik aš kažkaip visada mėgstu, kad turinys atitiktų temą - pvz. konkurso tema smagi akimirka su maxima - tai smagios akimirkos aš nematau toje nuotraukoje - ji labiau matyti kitose. Ta nuotrauka ir dalis kitų labiau tiktų temai "kaip aš myliu maxima".  ax.gif

Pritariu
Atsakyti
nu mano balsavimas jau pasikeite. Turbut itikinot del x , xx, xxx. Jau nusiziurejau kitas.Nors gal ir nauju dar spes atsirasti.
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2006 01 24, 20:00)
Man irgi patinka ta nuotrauka su x, xx, xxx. Ji labiausiai traukia dėmesį, tik aš kažkaip visada mėgstu, kad turinys atitiktų temą - pvz. konkurso tema smagi akimirka su maxima - tai smagios akimirkos aš nematau toje nuotraukoje - ji labiau matyti kitose. Ta nuotrauka ir dalis kitų labiau tiktų temai "kaip aš myliu maxima".  ax.gif

na jo smile.gif nieko gero ta xxxxxx, cia daugiau seimynine fotke wink.gif o ne smagumas, galbut daugiau originali negu atitinka tema, pritariu alambrai, bet nenustebsiu jei jai atiteks laurai, nes daugumai fotkiu truksta originalumo, galbut mes jauciame kad viena ar kta akimirka patirta vaiko ir buvo smagiausia ir smagesne uz kaimyno, tai puiku, juk ne visada nugali tas kas uzima pirma vieta smile.gif svarbu jaustis nugaletoju sirdyje smile.gif vat tep va smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
man reikalinga jūsų pagalba.
Bandau pirmą kartą dalyvauti konkurse ir kažkas tai blogai su mano nuotrauka, vakar užpildžiau tą lentelę, kur reikia sugalvot pavadinimą ir įkelt nuotrauką,bet man rašo kažką kad užpildyt paraišką.Kokia dar paraiška? blink.gif
Atsakyti