Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

O aš jau turiu tris nuotraukas favorites ir galiu balsuot ax.gif

gal stabdom konkursą ir balsuojam, ką? (bijau pražiopsot balsavimą) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai va, mano favoritės:

1. "Sssaldainiai... mažoookai beliko" thumbup.gif
2. "Mamyte, vežk greičiau į "Maxima" apsipirkti -
juk sąrašas oi koks ilgas..." thumbup.gif
3. "maxima.....visur ir visada...." (o kad šitos nuotraukos pavadinimas dar būtų kitoks ax.gif ) thumbup.gif

Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 21, 10:14)
Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne?  mirksiukas.gif

mano nuotraukytė irgi šilta, natūrali ir šeimyniška biggrin.gif , bet niekas jos neminėjo tarp savo favoritinių, bet aš nepergyvenu, nes mes savo vaiką fotografavome ne konkursui, o atminčiai. Kai pamačiau, kad paskelbtas fotokonkursas su Maximos ženklų, prisiminiau, jog ir mes tinkančią turime smile.gif . O siūnčiau nuotraukytę ne tam, kad būtinai laimėti, o tam, kad, šiaip, sudalyvauti ir savę parodyti tongue.gif
Atsakyti

Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios
I vieta-MAXIMIECIAI
II vieta-visi keliai veda i MAXIMA
Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yups @ 2006 01 21, 12:21)
Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai  schmoll.gif

Na man atrodo cia beveik visos nuotraukos rezisuotos, juk albumuose retai kuri turime nuotrauku su Maximos zenklu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 01 21, 12:54)
Na man atrodo cia beveik visos nuotraukos rezisuotos, juk albumuose retai kuri turime nuotrauku su Maximos zenklu mirksiukas.gif

Mūsų nuotrauka nerežisuota schmoll.gif Įėjus radau tokį vaizdelį- prieš gerą pusmetį. Buvom ką tik grįžę iš apsipirkimo rolleyes.gif O fotikas pas mus visada po ranka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikutis: 21 sausio 2006 - 12:58
Nematau nieko blogo tame, jei nuotrauka surežisuota. Bet kurią nuotrauką galima pavadinti surežisuota, nes jei nori dalyvauti konkurse, o albume nuotraukos tokia tema neturi, tai žinoma griebi fotoaparatą ir stengiesi pagauti ar surežisuoti kokį gerą momentą.
Atsakyti
Nu va.... Dvi pirmasias vietas jau turejau nuziurejus,atsirado labai nebloga nuotraukyte ir treciai vietai. Gali baigtis jau sis konkurselis. yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 01 21, 13:46)
Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios
I vieta-MAXIMIECIAI
II vieta-visi keliai veda i MAXIMA
Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim ax.gif

Na man sios nuotraukos tikrai nera graziausios schmoll.gif Yra grazesniu ir zaismingesniu. Aisku, nezinau, gal but taip ir baigsis konkursas bet... g.gif
As balsuosiu uz kitokias nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 22, 14:07)
As balsuosiu uz kitokias nuotraukas.

aš irgi balsuosiu už kitas nuotraukas - yra ir kitų gražių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yups @ 2006 01 21, 12:21)
Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai  schmoll.gif

g.gif

O man kaip tik labai smagu kai prie režisūros prisideda visa šeima. Aš už "MAXIMIEČIUS"! biggrin.gif
Atsakyti
O aš balsuosiu už išsirikiuotus katinus eilėje.. Jau kai pamačiau, tai taip juokinga buvo.. lotuliukas.gif ir dar tas komentaras... lotuliukas.gif oj negaliu.. lotuliukas.gif
o kitos dvi... hmmm..gal už maximiečius ir ... gal už suknelę...
Atsakyti