Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų bigsmile.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Na kur jusu fantazijos???
Atsakyti
O man viena nuotrauka kelia daug įtarimų...
Kažkodėl man nepanašu, kad ją apdorojant nebuvo pasinaudota spec. programomis...
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 18:48)
Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų bigsmile.gif

Na ko gi jus su tais maiseliais prisikabinot. Pacios daugiau fantazijos turekit. Juk viena mergytei is maiselio suknute padaryta, berniukui marskineliai, kitam berniukui maudymosi kostiumelis ir pampersas taip pat kepuraite. Isivaizduokit teigiamus dalykus, o ne iskart maisas, dusinimasis ir klijai doh.gif . Siaubas. net mintys tokios man nekilo. I viska ziuret reikia zaismingiau su nuotaika. biggrin.gif Visos nuotraukos yra savotiskai grazios. Kaip i jas noresi paziureti ta ir pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Dovile&Vidas @ 2006 01 18, 18:38)
Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios.

QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38)
Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje???  g.gif Bet čia jau tiek to... Rodos jau praėjęs etapas.. rolleyes.gif

O as pritariu pirmam postui, man irgi butu nemalonu. Siaip turetu but prie konkurso aprasymo parasyta, kad dalyvis siusdamas nuotrauka sutinka, kad ji bus platinama remejo nuoziura ten ar kitur. Nes konkursas yra Supermamos ir mes cia jame dalyvaujame, o Maxima as suprantu tik kaip remeja. Beje, jei toks konkursas butu ir Maximos puslapy - be dalyvio sutikimo zenklo jie irgi neturetu teises foto deti kitur, cia as taip suprantu... Taip kad pykstama pagristai.

QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 17:48)

O gal ta mamyte perka maiselius skaniam maistui parsinesti, ne siukslems krauti, ir jai nekyla jokiu asociaciju kaip kai kuriems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 19 sausio 2006 - 23:48
Kausykit, nuo kada studijoje darytos nuotraukos gali dalyvauti konkurse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriliukė: 20 sausio 2006 - 07:30
gal tiesiog pažiūrėti į nuotrauką ir, jei pasidaro linksma, reiškia pataikyta, nesvarbu, ar su maišu ar nuogas ar su firminiais rūbeliais
Atsakyti
QUOTE(Neriliukė @ 2006 01 20, 07:30)
Kausykit, nuo kada studijoje darytos nuotraukos gali dalyvauti konkurse?

visada gali ax.gif nebent būna parašyta kitaip prie konkretaus konkurso taisyklių mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 20, 09:08)
gal tiesiog pažiūrėti į nuotrauką ir, jei pasidaro linksma, reiškia pataikyta, nesvarbu, ar su maišu ar nuogas ar su firminiais rūbeliais

Pritariu. thumbup.gif

Atsakyti
man asmeniskai sis konkursas vienas is neidomesniu, jei galiu taip pasakyti, bet dalyvaujam jame vis tiek doh.gif

viena nuotrauka gusianti mano taska tai "maximieciai" thumbup.gif o kitos 2- bus matyt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat sitas konkursas bukiausias,bet prabalsuot vistiek galesiu. Viena mano balsa tikrai gaus visi keliai veda i MAXIMA ir MAXIMIECIAI. Trecia balsa duosiu ....... nu dar pagalvosiu.
Atsakyti
Na o KAIP SU MANO FOTO BUS...? Laukiu patvirtinimo... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti